Fix: Kan ikke oprette forbindelse til proxyserver i Windows 10

Hvis du ikke ved, hvad proxyserver er, er det en omdirigering via en IP til det eksterne websted, der normalt bruges til anonym surfing. Hvis IP / Proxy er nede, eller hvis den er konfigureret forkert, får du fejlen “Kan ikke oprette forbindelse til proxyserver“. Du behøver ikke at aktivere proxyindstillingerne, medmindre du med vilje indstiller den til at søge anonymt, hvis det er tilfældet, så skal du kontakte din proxyudbyder, ellers kan din pc / SYSTEM arbejde uden proxy. Hvis det af en eller anden grund er blevet tændt, skyldes det sandsynligvis et tredjepartsprogram, du muligvis har installeret, eller af et antivirusprogram, der har forsøgt at begrænse adgangen til andre websteder, mens det scannede dit system for infektioner. Så for at ordne dette; fortsæt med nedenstående trin / metoder.

Tjek internetegenskaber

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeinetcpl.cplog klik OKAY. (det skal køre som administrator) -Du kan også klikke på Start og skriveiexplore.exe; højreklik på Internet Explorer og vælg Kør som administrator.

Gå tilFanen Forbindelser,og vælgLAN-indstillinger.Sørg for, at "Brug en proxyserver til dit LAN" ikke er markeret. Hvis det kontrolleres, fjern markeringen det, klik Okay / ansøge og OKAY.

Når du er færdig, skal du genstarte PC og PRØVE. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du gå til Registreringseditor-metode under.

Skift proxyindstillinger via Registreringseditor

Det er vigtigt at tage backup af dine registreringsdatabaseindstillinger, før du ændrer det. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeregediti køredialogen, og klik OKAY.Klik på for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, når du har åbnet den Fil->Eksport, navngiv registreringsdatabasen, f.eks. backupreg, og klik på Gem. For at importere / gendanne fra sikkerhedskopi skal du åbne registreringseditor igen, klikke på Filer -> Importer og vælge den fil, du eksporterede tidligere, som er din sikkerhedskopi. Når det er sikkerhedskopieret; Naviger til følgende sti:

Computer \ HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetindstillinger

Find den i højre rude ProxyEnable snor. Højreklik på det og vælg Slet. Hvis der er en Proxyserver snor, Migrer proxyog Proxy tilsidesættelse, højreklik på det og slet dem også.

Genstart pc'en og test.

Tjek også udWindows kunne ikke automatisk registrere dette netværks proxyindstillinger