Teredo Tunnel Adapter: Fejlkode 10

Hvis du får fejlkode 10 efter at have fulgt alle trin i Teredo Tunnel Adapter, kan du rette det ved at følge trinene i denne vejledning. Gå til Start og skriv cmd højreklik på cmd øverst på listen, og vælg Kør som administrator. Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Ja. Indtast alle disse kommandoer (meget omhyggeligt) en ad gangen, og klik på Enter-tasten på dit tastatur, efter at hver enkelt er indtastet. Du skal kopiere ordene nøjagtigt som vist her, et bogstav forkert, og de fungerer ikke.

netsh int teredo sæt tilstand deaktiveret

Lad kommandovinduet være åbent. Klik på Start, Kontrolpanel, Enhedshåndtering. Klik på Vis, og vælg Vis skjulte enheder.

Højreklik på Teredo Tunneling Pseudo-Interface, og vælg Afinstaller.

Luk Enhedshåndtering og Kontrolpanel. Tilbage til kommandovinduet skal du skrive disse ad gangen og klikke på Enter-tasten, når hver er skrevet.

netsh int ipv6 sæt teredo klient

Luk kommandovinduet.

Åbn Enhedshåndtering igen, højreklik på Netværkskort og vælg Scan efter ændringer af harware, klik derefter på Vis og vælg Vis skjulte enheder.

Du skal nu se Teredo Tunneling Pseudo-Interface-posten tilbage på plads uden det gule udråbstegn.

Højreklik på Teredo Tunneling Pseudo-interface, og vælg Egenskaber, det skal vise, at enheden fungerer korrekt i Enhedsstatus-feltet.