FIX: "Ingen sådan interface understøttet" fejlmeddelelser

Ingen sådan interface understøttet.”- Dette er en fejlmeddelelse, som mange Windows-brugere tidligere har stødt på og fortsat står over for. Windows-brugere, der er berørt af dette problem, mødes med “Ingen sådan interface understøttet”Fejlmeddelelse hver gang de forsøger at starte eller få adgang til et program eller et program, der er gået i bytte for dette problem. I de fleste tilfælde påvirker dette problem indbyggede Windows-applikationer - applikationer som f.eks Windows Stifinder (explorer.exe), men en lang række tredjepartsprogrammer kan også blive påvirket af dette problem. Det er dog, når dette problem påvirker indbyggede Windows-applikationer som f.eks Windows Stifinder at det manifesterer sig i sin mest skærpende og farlige form - forestil dig bare, hvor problematisk det ville være, hvis du ikke længere kunne starte Windows Stifinder eller åben Computer, Dokumenter eller endda Kontrolpanel og ville i stedet stå over for en fejlmeddelelse hver gang du forsøgte at gøre det.

Dette problem vides mest at påvirke Windows 7-computere, selvom det ikke er uhørt for brugere af Windows 8, 8.1 og endda 10 at blive bytte for det. Der er ingen universel årsag til dette problem, da det kan være forårsaget af alt fra en virus eller malware til en ændring i eller korruption af bestemte registreringsdatabaseelementer eller systemkomponenter, der varierer fra sag til sag. Heldigvis er der lige så mange mulige løsninger på dette problem, som der er mulige årsager til det. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve og løse dette problem:

Løsning 1: Scan din computer for vira, malware og andre trusler

Virus, malware og andre ondsindede cyber-oprørere er uden tvivl den største årsag til dette problem. Da det er tilfældet, er en ekstremt effektiv løsning på dette problem, som du skal bruge, at køre et par anti-malware- og antivirus-scanninger. Nogle af de bedste programmer til kørsel af anti-malware og antivirus-scanninger inkluderer Malwarebytes og Avast! Gratis antivirus, selvom der er masser af andre pålidelige og yderst effektive programmer derude. Husk - jo flere programmer du kører scanner med, jo mere vil du være i stand til at stole på resultaterne, da hvert malware / virusscreeningsprogram ikke ser efter de samme skadelige elementer.

Løsning 2: Omregistrer en bestemt DLL, der er forbundet med dette problem

 1. Åbn Start-menu.
 2. Søge efter "cmd”.
 3. Højreklik på søgeresultatet med titlen cmd og klik på Kør som administrator i genvejsmenuen. Dette vil starte en forhøjet Kommandoprompt.
 4. Skriv følgende i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind:

regsvr32 c: \ windows \ system32 \ actxprxy.dll

 1. Vent på, at kommandoen er fuldt udført, og luk forhøjet Kommandoprompt når det er gjort.
 2. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst, når det starter op.

Hvis trinnene, der er anført og beskrevet ovenfor, ikke fungerer, kan du prøve dette:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type regsvr32 actxprxy.dll ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 3. Når handlingen er afsluttet, genstart din computer, og kontroller, om problemet stadig vedvarer, når det starter op.

Løsning 3: Brug CCleaner til at løse dette problem

CCleaner er et temmelig kraftfuldt tredjepartsværktøj, der kan bruges til at rette op på det rod, der forårsager dette problem i første omgang, og dermed også løse dette problem. For at bruge CCleaner for at løse dette problem skal du:

 1. her og download et installationsprogram til CCleaner ved hjælp af de forskellige muligheder.
 2. Installere CCleaner ved hjælp af det downloadede installationsprogram.
 3. Start CCleaner.
 4. Klik på Renere i venstre rude.
 5. Klik på i højre rude Analysere.
 6. Klik på Kør renere.
 7. Vent på CCleaner for at afslutte processen, og når den er færdig, skal du klikke på Registreringsdatabase i venstre rude.
 8. Klik på Scan efter problemer i højre rude.
 9. Efter CCleaner udfører scanningen, vil den vise en liste over alle de registreringsrelaterede problemer, den opdagede. Sørg for, at alle opdagede problemer er valgt, og klik derefter på Løs udvalgte problemer.

Vent på CCleaner for at afslutte, og luk derefter programmet og genstart computeren.

Løsning 4: Udfør en systemgendannelse

Hvis intet andet fungerer for dig med at løse dette problem, ville dit bedste valg være at udføre en Systemgendannelse. Udfører en Systemgendannelse vil vende din computer tilbage til den nøjagtige tilstand, den var i, da gendannelsespunktet, du vælger at gendanne til, blev oprettet, og hvis computeren ikke blev påvirket af dette problem, da det valgte gendannelsespunkt blev oprettet, løses dette problem. At udføre en Systemgendannelse på en Windows-computer skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Typerstrui.exe ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Systemgendannelse hjælpeprogram.
 3. Klik på Næste. Hvis Systemgendannelse anbefaler, at du gendanner din computer til et automatisk valgt gendannelsespunkt på denne skærm, vælg Vælg et andet gendannelsespunkt og klik derefter på Næste.
 4. Klik på det ønskede gendannelsespunkt fra listen for at vælge det, og klik derefter på Næste. Sørg for at vælge et gendannelsespunkt, der blev oprettet i god tid, før din computer begyndte at lide af dette problem.
 5. På den Bekræft dit gendannelsespunkt klik på Afslut.
 6. Klik på Ja i dialogboksen, der dukker op for at starte Systemgendannelse.

Windows vil genstart og begynd at gendanne computeren til det valgte gendannelsespunkt. Hele processen kan tage lang tid, så alt hvad du skal gøre er at være tålmodig, og når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om Systemgendannelse formået at slippe af med problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found