Fix: Canon printer offline

Canon Inc. er et japansk firma, der specialiserer sig i fremstilling af billedbehandlings- og optiske enheder. Canon-printere er berømte for at være førsteklasses og producere forbløffende resultater. Som al hardware har selv denne printer problemer og fejl, når den interagerer med et andet system.

Et af disse problemer er, at printeren viser en offline status, selv når den er tilsluttet korrekt. Før vi starter, skal du sørge for, at din printer er tilsluttet korrekt med alle stikkontakter, såvel som at du er tilsluttet netværket.

Løsning 1: Tilslut printeren til Wi-Fi igen

Før vi henviser til andre løsninger, tilslutter vi først din printer din trådløse router igen. Du kan glemme den trådløse router fra din Canon-printer ved at få adgang til dens indstillinger. Derefter kan du tilslutte det igen fra bunden. Vi har demonstreret, hvordan man forbinder et trådløst netværk til en bestemt canon-printer. Din model kan være anderledes, men trinene er stort set de samme.

 1. Tryk og hold Wi-Fi-knappen nede på din printer indtil meddelelsen om Wi-Fi på din printer begynder at blinke.

 1. Når du er sikker på, at lyset konstant blinker blåt, skal du gå over til din router og tryk på [WPS] -knap.

Lyset vil fortsætte med at blinke, mens du søger efter tilgængelige netværk. Det vil også fortsætte med at blinke, når det opretter forbindelse til adgangspunkterne. Når printeren opretter forbindelse til adgangspunktet, forbliver lyset tændt.

WPS-knappen på din router er noget til sin side.

Hvis du ikke vil bruge WPS-metoden til at oprette forbindelse til dit netværk, kan du bruge indstillingerne på printerens LCD og oprette forbindelse i overensstemmelse hermed.

 1. Åben Opsætning af trådløst LAN fra indstillingerne.

 1. Nu begynder printeren at søge efter forskellige tilgængelige netværk.

 1. Når du har gjort det lokaliseret dit netværk, tryk “Okay”Og printeren kræver, at du indtaster adgangskode. Efter at have indtastet alle detaljer, skal den oprette forbindelse til netværket korrekt. Hvis disse instruktioner ikke fungerer, se venligst din printerhåndbog eller søg efter brugervejledningen / manualen på Google for at få instruktionerne.

Løsning 2: Genstart Spooler-tjenesten

Spoolertjenesten er et softwareprogram, der er ansvarlig for styring af alle udskriftsjob, der sendes til computerprinteren. Print-spoolertjenesten er normalt synlig for brugere, og de kan også annullere et udskriftsjob, der er under behandling. Det giver dem også mulighed for at administrere job, der i øjeblikket er på ventelisten.

Vi kan prøve at genstarte denne service og kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Find tjenesten “Print Spooler”Findes på listen over tjenester. Dobbeltklik på den for at åbne dens egenskaber. Klik på “Hold op”-Knappen findes under systemstatus og tryk på“Okay”For at gemme ændringer.

 1. Da vi har deaktiveret tjenesten, kan vi nu fokusere på at slette printerfiler. Trykke Windows + E. for at starte hurtig adgang og klik på “Denne pc”Til stede i venstre navigationsrude.
 2. Naviger til følgende sti:
C: \ Windows \ System32 \ spool \ PRINTERS

 

Tilladelse kan være nødvendig for at få adgang til følgende mappe. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Fortsæt.

 1. Når du er i mappen, skal du slette alle filerne i mappen PRINTERS og lukke vinduet.
 2. Gå nu tilbage til fanen Tjenester og Start det "Printer Spooler" service. Husk også at beholde starttype som "Automatisk”.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om printeren opretter forbindelse korrekt.

Løsning 3: Deaktivering af "Brug printer offline" ved hjælp af indstillingsprogrammet

En anden løsning på dette problem er at fjerne din computers evne til at arbejde med denne printer, når den er offline. Dette vil sikre, at din printer kun fungerer, når den er tilsluttet korrekt til din computer. Du kan altid vende tilbage til ændringerne, hvis dette ikke løser noget for dig.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Vælg "Hardware og lyd”Fra listen over tilgængelige underkategorier.

 1. Klik på "Enheder og printere”På vinduet, der kommer op.

 1. Højreklik på din Canon-printer og klik på “Se hvad der udskrives”.

 1. Klik på "Printer”Til stede øverst til venstre på skærmen til rullemenuen. Sørg for, at indstillingen “Brug printeren offline”Mulighed er ikke markeret. I dette tilfælde er indstillingen ikke markeret. Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på “Annuller alle dokumenter”Og prøv at tilslutte din Canon-printer igen.

Løsning 4: Opdatering af printerdrivere

Hvis begge ovenstående løsninger ikke fungerer, betyder det, at der er et problem med driveren til din printer. Vi kan prøve at afinstallere dem først og derefter geninstallere dem manuelt. Du kan downloade de officielle Canon-drivere fra deres officielle hjemmeside.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware, åbn undermenuen “Udskriftskøer”, højreklik på din printerhardware og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Bemærk: Hvis du ikke kan opdatere driverne manuelt, kan du også vælge den første mulighed "Søg automatisk efter opdateret driversoftware". Denne mulighed får Windows til at søge på nettet automatisk og vælge den bedste driver derude.

Løsning 5: Fjern markeringen af ​​valgmulighed "SNMP-status aktiveret"

Simple Network Management Protocol (SNMP) er en populær protokol, der bruges til netværksadministration. Det bruges til at indsamle oplysninger fra printere og administrere dem i overensstemmelse hermed. Vi kan prøve at deaktivere denne protokol og kontrollere, om dette gør nogen forskel i vores sag.

 1. Naviger til hardware og enheder som forklaret i løsning 2.
 2. Når du har fundet din printer, skal du højreklikke på den og vælge “Printeregenskaber”.

 1. Naviger til fanen "Porte”Til stede øverst i vinduet.

 1. Klik på “Konfigurer port”.
 2. Klik for at rydde "SMP Status Enabled" afkrydsningsfelt. Tryk på OK for at anvende ændringer og afslutte. Kontroller nu, om problemet blev løst.

Løsning 6: Tildel printeren en statisk IP-adresse

Hvis du bruger din printer via Wi-Fi, er det muligt, at du har IP-adresseproblemer. Når din printer opretter forbindelse til din router, siger den hej og beder routeren om at tildele en IP-adresse til printeren. Antag, at routeren tildelte “… 20” til printeren.

Når du har udskrevet alle dine dokumenter, slukker du printeren. Nu forbinder nogen fra dit hus sin iPad til routeren. Da IP “... 20” ikke længere er i brug med printeren, tildeler routeren denne IP til iPad. Mens computeren på den anden side husker printeren med “... 20”. Når du åbner din printer, tildeles den en ny IP “antag ... 21”. Nu selvom det vil være tilsluttet netværket perfekt, vil din computer ikke genkende det.

Løsningen på dette problem er at tildel en printer en statisk IP-adresse. Se nedenstående trin:

 1. Tryk på Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “cmd”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kommandoprompten, skal du skrive “ipconfig”Og tryk på Enter. Dette giver alle detaljer om din netværksforbindelse på din computer.

 1. Du kan notere din IPv4-adresse i beskrivelsen. Inden vi valgte en statisk IP til din printer, skal vi sørge for, at den ikke tages af andre enheder.

Skriv følgende kommando med en ny IP-adresse efter den:

ping 192.168.8.101

Som du kan se, er IP-adressen allerede taget. Vi pinger til målplaceringen, som giver os et gyldigt svar. Prøv andre IP-adresser, indtil du finder den, der ikke er taget af nogen anden enhed.

I dette tilfælde blev IP ikke taget, så vi kan bruge den.

 1. Gå nu til printerens LCD-skærm for at indstille den krævede IP-adresse. Naviger til de viste menuer, og skift indstillingerne som følger:
 • Menu ->Interfaceopsætning ->TCP / IP ->IP-tilstand og sørg for, at den er indstillet til “brugervejledning
 • Menu ->InterfaceOpsætning ->TCP / IP ->IP-indstilling ->IP-adresse og indstil den til den adresse, der er bestemt ovenfor (192.168.8.102 i vores eksempel.

Indstil hvert felt i adressen ved hjælp af OK-knappen for at aktivere et felt (stort markørfelt vises), derefter højre og venstre piletaster til justerederefter OK

Gå til næste felt i adressen med højre pil, og gentag derefter ovenfor

Når du er færdig med at indstille adresse, skal du trykke på pil op, indtil du ser “Gem TCP / IP-indstilling? ”, Og tryk derefter på OKAY.