Fix: Google Earth fryser ved indlæsning af KML-filer

Næsten hver eneste af os er fortrolig med, hvad Google Earth er. Da Google Earth virkelig er nyttigt for mange mennesker, er den også tilgængelig på Windows. Og vi taler ikke kun om webversionen. Du kan hente Google Earth-appen på din Windows. Men nogle gange stopper Google Earth indlæsning på trinet myplaces.kml. Denne fejl vises i indlæsningskortfasen i Google Earth-appen. Din app går enten ned, eller du får vist en meddelelse "Google Earth har stødt på et problem og skal lukkes ...", og dette gentages hver gang du prøver at køre Google Earth.

Der er dybest set to ting, der forårsager dette problem. Den første er temmelig indlysende, og det er filen myplaces.kml. Da Google Earth stopper under indlæsning af myplaces.kml-filen, kan filen enten være beskadiget eller beskadiget. Der er en nem løsning til løsning af problemet med myplaces.kml. Den anden årsag bag problemet kan være relateret til din grafik. Appen bruger muligvis Directx eller OpenGL, hvilket muligvis forårsager problemet. Normalt løser problemet problemet, hvis du skifter til OpenGL eller Directx, afhængigt af hvilken der er valgt.

Så lad os se på et par metoder, der løser problemet.

Tip

Prøv at afinstallere og geninstallere Google Earth. Hvis problemet skyldes en beskadiget eller beskadiget fil, løser dette det.

Metode 1: Omdøbning af myplaces.kml-filen

Da problemet er med myplaces.kml-filen, bør vores første tilgang være at kontrollere myplaces.kml-filen. Problemet løses ved at omdøbe filen myplaces.kml. Du bliver dog nødt til at omdøbe alle myplaces.kml-filerne for at løse problemet. Der er i alt 3 myplaces-filer. Så omdøb dem alle 3.

Her er trinene til omdøbning af myplaces-filerne

 1. Tæt Google Earth
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Skriv følgende og tryk på "Enter".
  C: \ Brugere \% brugernavn% \ AppData \ LocalLow \ Google \ GoogleEarth
 4. Nu vil du være i Google Earth-mappen. Find filerne kml, myplaces.backup.kml og myplaces.kml.tmp. Højreklik myplaces.kml og vælg Omdøb. Omdøb det til old.myplaces.kml og tryk på Gå ind. Omdøb de andre 2 filer ligesom dette også. Tilføj "gamle" i begyndelsen. Når du er færdig, skal du genstarte Google Earth, og alt skal være i orden

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen af ​​disse filer, skal du aktivere indstillingen "Vis skjulte filer". Følg trinene nedenfor for at vise de skjulte filer.

Windows 8 og 10

 1. Følg trin 1-3
 2. Klik på Udsigt
 3. Marker afkrydsningsfeltet Skjulte genstande i Vis / skjul afsnit

Windows 7

 1. Følg trin 1-3
 2. Klik på Organisere (øverste venstre hjørne)
 3. Vælg Mappe- og søgemuligheder
 4. Klik på Udsigt fanen
 5. Vælg indstillingen Vis skjulte filer, mapper og drev
 6. Klik på ansøge vælg derefter Okay

Når du er færdig, skal du være god at gå

Metode 2: Skift til Directx eller OpenGL

Skift til Directx eller OpenGL har løst problemet for mange brugere. Dette er de muligheder, der er tilgængelige i Google Earth. Dybest set betyder det simpelthen, at du skifter standardgengiveren, der bruges til at gengive grafikken i appen. Nogle gange kan problemet skyldes grafikken. Den valgte grafiktilstand er muligvis ikke kompatibel med din grafikhardware eller drivere. Så det er en god mulighed at skifte til enten Directx eller OpenGL.

Følg disse trin for at skifte til en anden renderer

Bemærk: Trinene kan være svære at følge, da din Google Earth går ned. Nogle af brugerne var i stand til at udføre disse trin, før fejlen dukkede op. Så du kan give det et skud. Hvis du tror, ​​du ikke har tid nok, skal du springe til sektionen Alternative Way.

 1. Løb Google Earth
 2. Klik på Værktøjer og vælg muligheder når du ser tipvinduet eller så snart Google Earth starter

 1. Se efter mulighederne Directx og OpenGL i Grafik-tilstand Vælg den, der ikke er valgt. For eksempel, hvis Directx er valgt, skal du vælge OpenGL og omvendt.
 2. Klik på ansøge derefter Okay

 1. Genstart Google Earth

Alternativ måde

Dette er den alternative måde at ændre Google Earths grafiktilstand på. Dette er lidt hurtigere. Så hvis du ikke kunne udføre ovenstående trin, kan du muligvis dække disse, før fejlen vises

 1. Løb Google Earth
 2. Klik på Hjælp vælg derefter Kør reparationsværktøj

 1. Du kan lukke Google Earth, når reparationsværktøjet åbnes. Reparationsværktøj fortsætter med at arbejde
 2. Klik på indstillingen Skift mellem OpenGL og Directx. Se på det sidste ord i teksten under denne mulighed. Når du klikker på indstillingen, ændres det sidste ord. Der skal stå "Google Earth bruger i øjeblikket Directx" eller "Google Earth bruger i øjeblikket OpenGL". Dette giver dig en idé om, hvilken der er valgt. Klik på indstillingen for at skifte mellem tilstande og vælge den, der ikke blev valgt før. Prøv begge tilstande for at se, hvilken der fungerer.

Når du er færdig, skal du lukke vinduet og køre Google Earth igen.

Metode 3: Reduktion af gemte steder

I nogle tilfælde kan det store antal gemte steder øge mængden af ​​data, som Google Earth skal indlæse under lanceringsprocessen, og det kan forhindre det i at starte helt, hvis det overskrider grænsen. Derfor anbefales det at fjerne nogle gemte steder, som du ikke navigerer til ofte, da det vil hjælpe med at slippe af med denne fejl. Dette kan også gøres ved at redigere filen “myplaces.kml” og fjerne gemte steder derfra.