Sådan udskiftes LG G3 skærm

Dette er en trinvis vejledning for dem, der ønsker at udskifte skærmen på en LG G3-telefon.

1. Placer telefonen med forsiden nedad, så du ser bagsiden af ​​telefonen.

2. Løft telefonens bagpanel ved hjælp af spalten i telefonens nederste venstre side, og brug derefter plastværktøjet til at sætte det ind i spalten, og flyt det langs kanten, så den bageste kasse skubber ud.

3. Tag batteriet ud.

4. Skru de 13 skruer ud - skruen, der er cirkuleret i rødt, er forskellig, så placer den separat for at undgå forvirring ved genmontering.

5. Find det samme hul som du gjorde i tidligere trin, og fjern bundpanelet ved forsigtigt at løfte det med fingrene.

6. Fjern nu toppanelet ved at løfte forsigtigt med fingrene - løft det ikke kraftigt, da det kan revne toppanelet.

7. Kobl forsigtigt med plastværktøjet under, hvor båndkablet er tilsluttet, og lev forsigtigt op for at trække / frakoble båndkablet. Gentag dette trin for alle fire båndkabler.

8. Løft nu bundkortet fast, løft ikke for hårdt og beskadig ikke båndkablerne, da det kan resultere i beskadigelse af de fungerende komponenter.

9. Tag nu hovedtelefondelen af, hovedtelefonporten holdes på plads med et klæbemiddel, det tager tid og kræfter at få den ud

10. Tag nu metalbåndet af for at afsløre båndkablerne, der er forbundet til skærmen. Dette bånd sidder fast, så du skal bruge plaståbningsværktøjet for langsomt at få det af. Prøv at gemme kablet, så det kan genbruges.

11. Tag båndkablerne af bag på telefonen - du kan have problemer med at bruge båndkablerne med plaståbningsværktøjet, hvis det er tilfældet, så brug en fortynder til at komme nedenunder sammen med plastværktøjet, f.eks. metalpluk.

12. Hvis du vil bevare LCD-skærmen af ​​en eller anden grund, anbefales det, at du bruger en varmepistol rundt om siderne for at svække klæbemidlet, der holder skærmen på plads.