FIX: iPhone 6-fejl 53

iPhone kommer med en række forfærdelige fejl. Den ene, fejl 53 beder om, når du gendanner eller opgraderer fra iTunes, denne fejl er sandsynligvis den eneste fejl, der forstyrrer iPhone-brugerne. Den mest sandsynlige årsag til fejl 53 er at udskifte Touch ID (Hjem-knap) med et uoriginal touch ID på en anden telefon eller et ødelagt flexkabel.

Hver touch-touch-sensor til hjemmeknappen er krypteret med serienummeret på hver skelne iPhone og kan ikke udskiftes med andre enheder.

Brug af originalt tilbehør er derfor mandat.

Heldigvis kan fejl 53 for nogle brugere løses ved at udskifte grundlæggende tilbehør i-e USB-kabel.

Følg nedenstående trin på en ordnet måde for at hæmme fejlen 53 på en iPhone.

Metode 1: Ændring af USB-port eller kabel

Fejl 53 er stærkt forbundet med hardwareproblem, så udskiftning af USB-port kan muligvis gøre tricket. Hvis ikke, skal du udskifte USB-kablet med et andet. Huske; Brug kun det originale tilbehør og tilslut din iPhone til computeren med den nyeste iTunes, der allerede er installeret i den.

Formentlig har dette gjort tricket for mange iPhone-brugere, men ikke for alle.

Metode 2: Udskift kablet, der forbinder dit Touch ID

Til denne metode kræves noget af forudgående kendskab fra en mobil tekniker. Det er en meget enkel proces; nogen ville være i stand til at gøre det ved at følge instruktionerne omhyggeligt. Bemærk, at det ikke er tilladelse at sprede din iPhone, for nybegyndere anbefales det stærkt at tage din enhed til nærmeste Apple-center; og få det repareret.

Vær tålmodig og følg følgende trin

1. Adskil din iPhone-enhed. (For at sprede iPhone skal du løsne skruerne lige i bunden af ​​din enhed og trykke dækslet ud)

2. Når du spreder enheden, skal du finde Touch ID (Home-knap) udover home-knappen, der vil være et kabel, der forbinder dit touch ID til enhedens bundkort, dækket af et panel

3. For at fjerne panelet skal du miste skruerne fra den lille plade over Touch

4. Fjern derefter Touch ID forsigtigt fra telefonen. Vær forsigtig, du vil ikke beskadige flexkablet, jeg anbefaler, at du bruger en pincet til at adskille Home-knappen.

5. Nu hvor du har fjernet startknappen. Fjern nu panelerne ved simpelthen at miste skruerne fra siden af ​​telefonen.

6. Nu hvor du har fjernet panelet, vil du se flexkablet springe ud fra enden af ​​panelet.

7. Fjern blot kablet fra panelet ved at skrælle det af. Og udskift den med den nye. Dette kan være vanskeligt for nogle af de begyndende teknikere; i så fald kan du simpelthen købe hele panelet fra hardwarebutikken.

8. Nu hvor du har udskiftet kablet eller panelet, skal du nu samle det nøjagtigt, som du tog det af.

9. Spænd de 6 skruer op fra siden.

10. Næste trin, `læg Touch ID tilbage i telefonen, og tilslut flexkablet med touch ID.

11. Anbring nu den lille plade på touch-ID'et, og stram skruerne.

12. Sørg for, at du forbinder alt perfekt. Saml nu din telefon sammen igen.

13. Gendan din iPhone med den nyeste version af iTunes installeret på din computer. Der er 99% chance for, at fejl 53 ikke brækker denne gang.

Du kan også se videoinstruktionerne her.