FIX: Superfetch er stoppet med at virke

Superfetch, også kaldet prefetch, er en Windows-tjeneste, der cachelagrer data i RAM'en, så den kan være umiddelbart tilgængelig for din applikation. Det er en Windows Storage Management-teknologi, der giver adgang til data på traditionelle harddiske. På solid state-drev resulterer de imidlertid i unødvendige eller selvudløste skriveoperationer. Hver gang du kører et program, opretter Windows-operativsystemet en prefetch-fil. Dette er en fil, der indeholder oplysninger om de indlæste filer. Over tid bruges oplysningerne i disse filer til at optimere systemets ydeevne ved at forbedre indlæsningstiden for applikationen næste gang du kører den. Superfetch består af en forudsigelsesalgoritme, der forsøger at forudsige de applikationer, du kører næste og forudindlæser dem i hukommelsen.

I sin aktiverede tilstand kan det påvirke ydeevnen for nogle applikationer, men også mens den er deaktiveret, kan systemets ydeevne begynde at nedbrydes. Denne nedbrydning manifesterer sig som et systemhæng, der varer et stykke tid, før systemet vender tilbage til det normale. Det oplever også en 100% diskforbrug på tidspunktet for systemhængningen.

Løsning 1: Ryd Superfetch-cache

For at rydde Superfetch's cache, Trykke og Holde det Windows og tryk på R. Kør dialogboksen vises.

I det skal du skrive Forhent og tryk på Gå ind.

En mappe åbnes. Trykke og Holde det Ctrl og tryk på EN for at vælge alle emner.

Nu Trykke og Holde det Flytte og tryk på Slet for at slette alle emner permanent. Klik på Ja for at bekræfte sletning.

Genstart dit system, og kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, skal du gå videre til den næste løsning.

Løsning 2: Deaktiver Superfetch

Når alle andre rettelser mislykkes, kan du deaktivere Superfetch-tjenesten permanent og stoppe fejlen en gang for alle. Alt du mister er noget tid, mens du starter dit system.

For at gøre det, Trykke det Windows nøgle til at bringe op Søg (Start) menu. Type services.msc i det.

Klik påServices.msc i søgeresultaterne. Servicevinduet åbnes. I det skal du søge efter Superhentning i listen til højre og Dobbeltklik på det.

Vælg handicappet i dropdownmenu ved siden af start op. Også Klik påHold op knap. Klik nu Okay.

Nu Genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, skal du gå videre til den næste løsning.

Løsning 3: Udfør en hukommelsestest

I sjældne tilfælde er denne fejl i SuperFetch også opstået på grund af en hardwarefejl. Da SuperFetch-funktionaliteten er dybt i kontakt med RAM, får den ofte adgang til den, og enhver afbrydelse i processen kan få den til at gå ned.

For at teste din RAM, Trykke det Windows nøgle til at bringe op Søg (Start) menu og skriv WindowsHukommelsesdiagnostik. Klik på GenstartNuogKontroller for fejl.

Hvis der findes fejl, så Åben op din system og rengør enhver støv du finder derinde. Også Fjerne det vædderpind (er) og rens støvet i de åbninger, de var i.

Brug en Blyantviskelæder til Ren det gyldne kontakter på RAM. Nu Sæt igen det RAM'er tilbage i slots og Strøm din pc.

Kontroller, om problemet er løst. Hvis ikke, fortæl os om din nøjagtige situation i kommentarfeltet, så får vi ret på det.

Det er også vigtigt at bemærke, at Superfetch / Prefetch er automatisk deaktiveret på SSD-drev. Dette skyldes, at hovedpunktet i tjenesten er at forbedre indlæsningstiden for applikationer, men læse / skrivehastigheden på SSD-drev er hurtig nok til ikke at have brug for det. Det er også vigtigt, at du undgår at bruge mere end et antivirusprodukt på din computer. Dette skyldes, at de to, der kører samtidigt, kan forårsage en situation, hvor de to 'konkurrerer', og dette kan føre til problemer som Superfetch, der ikke starter under opstart. For at udelukke dette skal du afinstallere alle antivirusprodukter, du har installeret, og lade Windows bruge sin egen Windows Defender.

For spillere kan superhentning muligvis nedsætte computerens ydeevne, når de spiller spil. For at deaktivere superhentning skal du følge ovenstående trin og vælge Deaktiveret, hvis du får adgang fra tjenester eller værdien 0, hvis du får adgang fra registreringsdatabasen.