Fix: Direkte tv-fjernbetjening fungerer ikke

DirectTV er en amerikansk satellit-tv-udbyder. Det har flere HD-kanaler end nogen anden udbyder. Brugere, der kan lide at have mange valg, kan være tilfredse med DirectTV. Det tilbyder seks forskellige kanalpakker, mens andre tv-tjenester kun tilbyder fire. Der har dog været mange rapporter fra brugerne om, at deres DirectTV-fjernbetjeninger ikke fungerer, hvad enten fjernbetjeningerne er nye eller brugte. Nogle gange er brugerne ikke i stand til at programmere fjernbetjeningerne, ellers fungerer fjernbetjeningen fint og stopper tilfældigt.

Hvad får den direkte tv-fjernbetjening til ikke at fungere?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at gennemgå forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte til at løse problemet. Vi fandt ud af nogle af årsagerne til, at fjernkanonen fungerer korrekt.

 • Døde batterier: Hver fjernbetjening kører på batterier. Hvis batterierne er opbrugte, er der ingen strøm i fjernbetjeningen. For det meste er brugerne uvidende om batterierne og mener, at det er fjernproblemet.
 • Fjernbetjening ikke programmeret: Du skal parre din fjernbetjening med den boks, du bruger. Uanset om fjernbetjeningen er ny eller gammel, skal den parres med kassen til brug af den fjernbetjening.
 • Brudt fjernbetjening: Hvis din fjernbetjening er fysisk beskadiget, er der ingen måde for den at arbejde på. At ændre fjernbetjeningen eller rette hardware kan hjælpe.

Inden du går til metoderne, skal du sørge for, at der ikke er noget problem i forbindelse med batterier til fjernbetjeningen. Efter den grundlæggende forståelse af problemets art, lad os bevæge os mod metoderne.

Metode 1: Parring af fjernbetjeningen

Når du køber den nye fjernbetjening eller prøver at bruge den gamle fjernbetjening på en anden kasse, skal du parre dem, før den kan fungere for dig. Det er brandets opgave at fortælle dig, hvordan du parrer fjernbetjeningen med den kasse, du bruger til, men nogle gange finder brugerne det vanskeligt, fordi ingen vejledning eller ikke kan forstå dem, de leverede. Så her er hvordan du kan parre din fjernbetjening til DirectTV.

 1. Hold disse knapper nede:

  Dæmp + Enter

 2. På dit tv vil du se “Anvendelse af RF / IR-opsætning. Vent venligst…
 3. Når det er afsluttet, skal du trykke på OK, og din fjernbetjening er parret nu

Metode 2: Nulstilling af fjernbetjeningen

En bedre mulighed for, at parret fjernbetjening ikke fungerer, er at nulstille fjernbetjeningen. Nulstillingsmetoden er også for de anvendte fjernbetjeninger, som kan parres med en anden enhedsboks. Knapperne eller koden kan være forskellige afhængigt af din fjernbetjening og dit tv, men vi giver dig den mest almindelige og fungerende. Dette nulstiller alle indstillingerne på din fjernbetjening til standardindstillingerne.

 1. Hold disse knapper nede i 3 sekunder:

  Dæmp + vælg

  Du vil se lyset blinke to gange efter 3 sekunder

 2. Tryk derefter på dette nummer via fjernbetjeningen:

  9 – 8 – 1

  Denne gang vil du se, at lyset blinker fire gange

 3. Nu skal du omprogrammere fjernbetjeningen, når du har nulstillet den

Metode 3: DirectTV Remote App (et alternativ)

DirectTV-fjernappen giver dig mulighed for at styre modtagerne eller boksen i dit hjem, der er forbundet til internettet, direkte fra din telefon. Ved hjælp af denne applikation på din telefon kan du skifte kanal, pause, spole hurtigt frem, spole tilbage og optage dine yndlingsprogrammer. Det fungerer ligesom DirectTV-fjernbetjeningen gør.

Bemærk: DirectTV-fjernapplikation kræver en Wi-Fi-forbindelse til dit hjemmenetværk.