Fix: Luk programmer for at forhindre tab af information

Nogle brugere har nået ud til os efter at have set “Luk programmer for at forhindre tab af information" fejl besked. Selvom meddelelsen muligvis antyder en mangel på RAM-hukommelse, signalerer den faktisk, at systemet løber tør for virtuel hukommelse - personsøgningsfil (pagefile.sys) er ikke stor nok, eller systemet har ikke tilladelse til automatisk at justere størrelsen på personsøgningsfil.

Bemærk: Denne særlige fejl findes normalt på Windows 10 (da det er den mest ressourcekrævende), men du kan snuble over lidt forskellige variationer af denne fejl på ældre Windows-versioner. Nogle brugere har rapporteret, at problemet ikke er eksklusivt for, når computeren udfører krævende opgaver, men det forekommer også, når computeren er inaktiv.

Hver gang denne fejl dukker op, oplever du nogle ydeevnehikke, der supplerer denne fejlmeddelelses synlighed. Du skal også begynde at bemærke, at de aktuelt åbnede programmer reagerer langsomt eller ikke reagerer efter kort tid.

Hvorfor opstår denne fejl?

Som du sikkert ved, er Random Access Memory (RAM)fungerer som computerens arbejdshukommelse. Det giver din pc mulighed for at håndtere flere oplysninger på samme tid, hvilket øger den samlede ydelse.

Men når dit system løber tør for RAM, er Windows tvunget til at gøre brug af virtuel hukommelse - det flytter de mindst anvendte datablokke til en skjult fil med navnet pagefile.sys (også kaldet personsøgningsfil eller swap-fil). Det gør dette for at frigøre noget RAM til mere presserende sager. Når disse oplysninger er nødvendige igen, ofrer dit operativsystem andre datablokke for at læse de tidligere flyttede oplysninger tilbage. Denne proces er meget effektiv til at lade moderne computere prioritere brugen af ​​RAM og fremskynde forskellige operationer.

Bemærk: Husk personsøgningsfilen (pagefile.sys) har ikke en dedikeret hardwarekomponent - Windows bruger harddiskplads til at rumme virtuel hukommelse.

Hvis dit operativsystem ikke er i stand til at forstørre eller ændre personsøgningsfil for at imødekomme de nye datablokke, der er planlagt til at ankomme fra RAM, bliver du bedt om at “Luk programmer for at forhindre tab af information”Fejl. Dette kan ske af en af ​​to grunde - enten er Windows ikke konfigureret til automatisk at styre personsøgningsfilstørrelsen, eller det har ikke nok diskplads på harddisken til at udvide sidefilens størrelse.

Sådan løses fejlen "Luk programmer for at forhindre tab af information"

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, skal dit første stop være under Systemegenskaber. Langt størstedelen af ​​brugere står over for dette problem, fordi de tidligere har ændret Virtuel hukommelse indstillinger.

Selvom der er nogle legitime grunde til at justere sidefilens størrelse, er Windows langt den bedste manager til det - medmindre du har et slags problem, der kræver, at du indstiller en brugerdefineret størrelse til din swap-fil (personsøgningsfil). Hvis du lader Windows automatisk styre personsøgningsfilstørrelsen, kan det justere størrelsen dynamisk efter behov.

Følg trinene nedenfor for at få adgang Systemegenskaber og lad Windows automatisk styre personsøgningsfilstørrelsen:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv “systemegenskaber avanceret”Og tryk på Gå ind at åbne Fremskreden fanen Systemegenskaber.

  2. I Fremskreden fanen Systemegenskaber, klik på Indstillinger knap tilknyttet Ydeevne indgang.

  3. I Ydeevne muligheder gå til vinduet Fremskreden fanen og klik på Lave om knap tilknyttet Virtuel hukommelse.

  4. Under Virtuel hukommelseskal du markere afkrydsningsfeltet tilknyttet Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev, derefter ramt Okay for at gemme dine ændringer.

  5. Genstart dit system for at give Windows chancen for at tage kontrol over personsøgningsfilen og se om “Luk programmer for at forhindre tab af information”Er løst.

Efter næste opstart skal du stresse så meget på din pc som muligt og se om “Luk programmer for at forhindre tab af information”Fejl vender tilbage. Hvis det gør det, skal du rydde mere plads på dit OS-drev, så dit system har nok ledig plads til at udvide personsøgningsfilen.

Også, hvis du har midlerne, skal du overveje at tilføje en ekstra RAM-stick. Eller endnu bedre, køb et større, mere kraftfuldt dual channel RAM-sæt. Dette gør det mindre sandsynligt, at dit operativsystem løber tør for RAM-hukommelse og følgelig bliver tvunget til at bruge virtuel hukommelse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found