FIX: U163 Kontroller blækfejl på Canon-printere

Printerproducenter insisterer på, at du bruger deres originale blækpatroner. det er trods alt en stor del af deres indkomst. Canon-printere har normalt indbygget mekanisme til at kontrollere, om "patronen" er installeret, er produceret af Canon, hvis ikke, viser printeren en fejl. De fleste Canon-printere kaster normalt fejl “U163”, der blot siger “Kontroller blæk” dvs. blækpatronen. Avancerede modeller viser muligvis også den pågældende patron. Fejlen kan også opstå på grund af en funktionsfejl, selvom du bruger Canon-blækpatroner. Der er et par nøglekombinationer, som du kan anvende på din printer til at videregive denne fejlmeddelelse.

I denne vejledning har vi angivet dem, der fungerer på de fleste modeller. Billederne nedenfor er fra enCanon MX436 printer.Brug nedenstående kombinationer, der gælder for din printer.

Nøglekombinationer til løsning af fejl U163 på Canon-printere

Tryk og hold nede Stop / Nulstil i mere end 5 sekunder, indtil fejlmeddelelsen forsvinder.

Tryk og hold nede Genoptag / Annuller i mere end 5 sekunder, indtil fejlmeddelelsen forsvinder.

Trykke Genoptag / Annuller knappen en gang.

Tryk på Start knappen en gang. Tryk derefter på SORT knap til fejlmeddelelse relateret til den sorte patron eller tryk FARVE knap til fejlmeddelelsen relateret til farvepatronen.

Der er visse ting, du skal huske på, når du genpåfylder blækpatroner. Køb først blæk af fremragende kvalitet. Selv den bedste kvalitet af blæk vil koste dig meget mindre end at købe de nye patroner. For det andet skal du bruge en separat sprøjte til at fylde hver farve. Hvis du f.eks. Bruger CMYK, skal du bruge fire separate sprøjter til hver farve og vaske dem efter påfyldning af blækket. For det tredje skal du aldrig installere en utæt blækpatron i printeren og følge instruktionerne fra blækproducenten.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found