Fix: Kommunikation med serviceprocessen mislykkedes

Fejlen “Kommunikationen med serviceprocessen mislykkedes”Er relateret til applikationen“Intel Driver og Support Assistant”. Denne fejlmeddelelse forårsager angiveligt ikke tab af computerens funktionalitet, men kan indikere, at der er et problem med nogle af dine drivermoduler.

For nylig tog Intel et dristigt skridt og kombinerede sine ældre moduler i denne nye applikation. Intel Driver and Support Assistant giver brugerne mulighed for at scanne deres computere for de nyeste drivere, der er tilgængelige af Intel. Dette er Intel's hovedapplikation og giver en måde at opdatere driversoftwaren automatisk i stedet for at opdatere manuelt.

Hvad forårsager fejlen 'Kommunikation med serviceproces mislykkedes'?

Årsagerne til, at du måske støder på denne fejl, er ret ligetil, og fejlmeddelelsen løses normalt med minimale trin. Nogle af de grundlæggende årsager er:

 • Ansøgningen kan være korrupt eller ufuldstændig i sin natur. Da dette er en ny applikation, udvikler og frigiver den stadig hyppige opdateringer.
 • Der er andre hjælpeprogrammer eller moduler sammenstød med Intel-softwaren.

Før du fortsætter, skal du sørge for at have en administratorkonto og en aktiv internetforbindelse.

Løsning 1: Deaktivering af DSATray under opstart

Hvis du støder på denne fejl, hver gang du starter din computer, betyder det, at applikationen ikke kan starte korrekt. Som nævnt før sker dette på grund af ufuldstændige softwaremoduler eller konflikt med andre applikationer. Vi kan prøve at deaktivere tjenesten fra opstart og se om dette løser problemet.

Hvis du vil fortsætte med at bruge applikationen og ikke deaktivere den midlertidigt, kan du implementere løsning 2.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “taskmgr”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i task manager, skal du navigere til Start op fanen og find applikationen.
 3. Højreklik på den, og vælgDeaktiver.

 1. Genstart computeren fuldstændigt, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Løsning 2: Geninstallation af Intel Driver and Support Assistant

I den forrige løsning deaktiverede vi tjenesten midlertidigt, så fejlmeddelelsen forsvinder. Hvis du vil fortsætte med at bruge Intel-værktøjet og sørge for, at det fungerer uden problemer, kan du prøve at geninstallere softwaren.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du finde posten af ​​'Intel Driver og Support AssistantHøjreklik på den, og vælg Afinstaller.

 1. Når du har afinstalleret softwaren, skal du åbne din browser og navigere til Intels officielle hjemmeside (også kaldet IDSA) til manuel download af driverværktøjet.
 2. Efter download af driveren skal du højreklikke på den og vælge “Kør som administrator”Og installer applikationen på din computer med forhøjet adgang.
 3. Genstart computeren fuldstændigt, og kontroller, om fejlmeddelelsen løses for godt.