Sådan konverteres AI til PNG?

AI-filer er vektorbaseret grafik indeholdt på en enkelt side, der er oprettet af Adobe Illustrator. AI-filer ligner meget EPS-filer; dog har de en kompakt og begrænset syntaks. Disse filer bruges ofte til trykte medier og logoer. PNG er et bærbart grafikformat, der ofte bruges ukomprimeret billedformat. Nogle brugere vil lede efter en måde at konvertere AI til PNG på. I denne artikel viser vi dig metoder, hvorigennem du nemt kan konvertere en til en anden.

Konvertering af AI til PNG via Adobe Illustrator

Den første og bedste metode ville være ved hjælp af Adobe Illustrator. Da filen blev oprettet med dette program, er det let at gemme den som en PNG-fil. Brugeren kan også redigere illustrationen, før den gemmer den som en PNG. Der er også andre lignende programmer som InkScape og CorelDRAW, der kan hjælpe med at eksportere AI til PNG. Følg nedenstående trin for at konvertere AI til PNG i Adobe Illustrator:

  1. Åben din Adobe Illustrator ved at dobbeltklikke på genvej på skrivebordet. Du kan også åbne den ved at søge i den gennem Windows-søgefunktion.
  2. Klik på Fil menu i menulinjen og vælg Åben mulighed. Åbn .ai fil, du vil konvertere. Du kan også bare træk og dråbe filen i dit program.
  3. Når filen er åben i Adobe Illustrator, skal du klikke på Fil menuen igen, og denne gang skal du vælge Eksport> Eksporter som mulighed.
  4. I eksportdialogen skal du sætte en navn for filen, og vælg PNG som et format. Klik på Eksport knappen for at gemme den som en PNG-fil.
  5. Endelig får du en PNG-fil fra AI-filen.

Konvertering af AI til PNG via online site

I disse dage kan de fleste ting gøres via online-sider. Konvertering af et format til et andet kan gøres af mange konverteringswebsteder. Denne metode sparer både tid og hukommelse på computeren. Der er mange forskellige sider, der kommer med forskellige funktioner. Vi bruger Convertio-siden i denne metode til at demonstrere ideen om, hvordan du kan konvertere AI til PNG. Følg nedenstående trin for at konvertere AI til PNG med succes:

  1. Åbn din browser, og gå til Convertio-webstedet. Klik på Vælg fil og vælg .ai fil fra dit system. Du kan også simpelthen træk og dråbe filen her.
  2. Filen starter uploader til webstedet. Når det er gjort, skal du klikke på Konvertere knappen for at begynde at konvertere filen.
  3. Når konverteringen er afsluttet, skal du klikke på Hent knappen for at gemme PNG-filen på din computer.
Mærker PNG