Fix: NMI-hardwarefejl BSOD

Nogle brugere rapporterer, at deres pc'er regelmæssigt går ned med en BSOD (Blue Screen of Death) med følgende fejlkode: NMI hardwarefejl (eller NMI_hardware_fejl). Den tilsvarende fejlkodeværdi for denne fejl er0x00000080.

Som fejlkoden antyder, returneres denne særlige fejl typisk, når en hardwarefejl forårsager nedbruddet. Det rapporteres dog også at forekomme efter driverændringer eller efter nylige hardwareændringer.

Som du kan forestille dig, en masse hardwarefejl ender med at forårsage enNMI hardwarefejl BSOD krak. Den nøjagtige årsag til nedbruddet er umulig at fastslå, medmindre du er parat til at fjerne hardware eller drivere, der muligvis er installeret for nylig. Hvis du ikke har foretaget nogen nylige ændringer af din pc-konfiguration, skal du systematisk udskifte potentiel problemfremkaldende hardware fra din pc og teste med forskellige konfigurationer.

Hvis du i øjeblikket kæmper med hyppig BSOD NMI hardwarefejl går ned, kan denne artikel muligvis give dig lidt hjælp. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere har brugt til at finde kilden til problemet og løse problemet. Metoderne nedenfor er sorteret efter hyppighed og sværhedsgrad, så følg hver guide i rækkefølge, indtil du støder på en reparationsstrategi, der tager sig af problemet. Lad os begynde!

Metode 1: Opdatering af BIOS-version til nyeste version

Hvis vi antager, at din hardware ikke fungerer korrekt, er den mest sandsynlige synder, der kan forårsage problemet Intel-processor chauffør. Dette er ret almindeligt på computere, der kører nyeste generation processorer på maskiner med stærkt forældede BIOS-versioner.

Nogle brugere har formået at stoppeNMI hardwarefejl BSOD går helt ned ved at opdatere deres BIOS-version til den nyeste. Men husk, at denne procedure adskiller sig fra producent til producent og vil kræve en vis grad af tekniskitet.

Hvis du ikke er sikker på din evne til at udføre en BIOS-opdatering, er det bedst at tage din rig til en professionel. I tilfælde af at du beslutter dig for at gøre det selv, skal du læse den officielle dokumentation for de nøjagtige trin og kun downloade BIOS-firmwareversionen fra den officielle download-side.

Hvis du allerede har den nyeste BIOS-version, og du stadig får hyppige BSOD-nedbrud, skal du fortsætte med Metode 2.

Metode 2: Sørg for, at RAM-moduler er af samme type

NMI hardwarefejlDet er kendt, at BSOD-nedbrud sker, når du bruger to forskellige RAM-moduler, der ikke er af samme type. Du kan normalt komme væk med at bruge flere RAM-moduler fra forskellige producenter, så længe de har den samme MHz-frekvens.

For eksempel, hvis du har et 4 GB RAM-modul på 800 MHz, og du køber et andet 4 GB RAM-modul på 1600 MHz, er dit system sandsynligvis ustabilt og går ofte ned med forskellige BSOD-fejlkoder, herunderNMI hardwarefejl.

Hvis du for nylig har tilføjet et ekstra RAM-modul, skal du tage det ud og se om problemet dukker op igen. Det kan også være en god ide at kontrollere integriteten af ​​dine RAM-moduler med et værktøj som memtest86. Mens du er i gang, er det også en god ide at se, om din processor forårsager nedbruddet med et værktøj som Intel Processor Diagnostic Tool.

Metode 3: Fjern nyligt installerede drivere og hardware

Som Microsoft nævner i deres officielle dokumentation, er dette problem ofte forårsaget af nylige hardwareændringer og driverinstallationer. Hvis du for nylig har udskiftet din GPU eller en anden komponent, er det meget usandsynligt, at fejlen udløses af en slags inkompatibilitet.

For det meste skyldes denne form for inkompatibilitet af GPU'er. Hvis du for nylig har opgraderet til et nyt grafikkort, skal du sørge for, at hardwaren har de rigtige drivere til at fungere på.

Hvis du bruger et dedikeret GPU-kort, skal du sørge for at have de nyeste grafikdrivere ved at gå til den officielle download-side fra din producent (ATI eller NVIDIA) og download den nyeste tilgængelige driver i henhold til din GPU og din Windows-version.

Hvis du har en integreret GPU, ville det bedste være at lade WU (Windows opdatering) installer den seneste opdatering. For at gøre dette skal du åbne et Run-felt (Windows-tast + R), skriv “devmgmt.msc”Og ramte Gå ind at åbne Enhedshåndtering. I Enhedshåndtering, udvid rullemenuen, der er knyttet til Displayadaptere, højreklik derefter på dit integrerede grafikkort, og vælg Opdater driver. Klik derefter på Søg automatisk efter opdateret driversoftware, og lad WU installere den nyeste tilgængelige version, og genstart derefter din computer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found