Fix: Spotify holder musik på pause

Mange brugere klager over, at Spotify holder problemet på pause på deres enheder. Dette nummer vil gøre nogen frustrerede og ude af stand til at nyde musikken på Spotify. Problemet vil ikke kun være for gratis brugere, men også for premiummedlemmerne. Det er et af de almindelige problemer, der opstår på grund af flere forskellige årsager. Imidlertid er løsningen på denne løsning ret let. I denne artikel viser vi dig nogle metoder, der hjalp andre brugere med at løse dette problem for dem.

Rettelse af Spotify holder pause i musikproblemet

Spotifys pauseproblem kan skyldes flere forskellige årsager. Det afhænger også af den enhed, som du bruger Spotify på. Den mest almindelige årsag er på grund af brugen af ​​flere enheder på den samme konto, som Spotify ikke kan afspille musikken normalt på. Nogle gange kan netværksbuffering også være årsagen til din kontinuerlige pause på Spotify. Enhedsbegrænsningerne for Spotify-applikationen kan også forårsage dette problem for brugerne.

Sørg for at tjekke dit netværk, logge ud og logge ind igen, og ryd cache-filerne på din Spotify, inden du anvender nedenstående metoder.

Metode 1: Log af fra alle enheder

Udlogning fra alle enheder fungerer for det meste for alle enheder. Uanset om du har et problem på pc'en, Android eller iOS, vil prøve denne metode hjælpe dig med at løse problemet på nogen af ​​enhederne. Denne metode kan anvendes ved at logge ind på din Spotify-konto i en browser. Følg nedenstående trin for at logge ud overalt:

 1. Gå til det officielle Spotify-websted og Log ind til din konto. Klik på din Profil navnet øverst til højre, og vælg derefter Konto Indstillinger.
 2. Nu i Kontooversigt fane, rul ned for at finde Log ud overalt og klik på den.
 3. Dette vil logge ud af din konto fra alle de enheder, du brugte med denne konto.

Metode 2: Deaktivering af baggrundsbegrænsninger på Android

Denne metode er fokuseret på at løse det midlertidige problem med Spotify på Android-enheder. Problemet på Android-telefoner relateret til dette er altid begrænsningen af ​​baggrundsaktivitet. Denne funktion forsøger at stoppe de igangværende applikationer i baggrunden for at spare batteriet på din telefon. Der er en mulig grund til, at dette forårsager problemet med at sætte Spotify-musikken på pause. Følg nedenstående trin for at deaktivere denne mulighed for at løse problemet:

 1. Åben Indstillinger på din telefon og gå til Apps / Administrer apps mulighed.
 2. Søg efter Spotify ansøgning og åben det. Klik nu på Batteri / batterisparer på listen.
 3. Her skal du sluk begrænsningen ved at vælge Ingen begrænsninger.

  Bemærk: I nogle telefoner skal du bare skifte til Tillad baggrundsaktivitet.

 4. Dette vil sandsynligvis løse problemet med den kontinuerlige pause på Spotify.

Metode 3: Afbrydelse og tilslutning af internet igen på PS4

Nogle PS4-brugere får også spørgsmålet om pause på Spotify. Deres musik holder pauser efter hvert 3-4 sekund. Mange brugere anvendte denne metode og fik den løst meget let. Sørg for, at du udfører trinnene hurtigt, når du afbryder og tilslutter internettet til din PS4 igen. Følg nedenstående trin for at løse dette problem på PS4:

 1. Gå til din PS4-indstillinger på toppen. Rul ned og vælg Netværk indstillinger.
 2. Mens du er i denne menu, skal du prøve at afspille Spotify-musikken gennem Hurtig Menu og hurtigt koble fra fra Internettet, mens musikken afspilles.
 3. Forsøge at Opret forbindelse igen til Internettet, og prøv derefter at afspille sangen i Spotify.

Hvis intet fungerer, kan du prøve at oprette den nye Spotify-konto og kontrollere, om den nye konto har dette problem eller ej.

Tags android PS4 spotify

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found