Fix: Problem med søvn af døden på en Samsung Galaxy S6 Edge

Der har været rapporter om en hel del Samsung Galaxy S6 Edge enheder over hele kloden går i dvale og derefter ikke vågner op uanset hvor mange gange brugere trykker på tænd / sluk-knappen. Dette problem, passende kendt som Dødens søvn (eller SOD), opstår, når en Android-enhed går i dvale som normalt, men ikke vågner næste gang brugeren trykker på tænd / sluk- eller startknappen.

Sleep of Death-problemet er et problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, uanset hvilken slags enhed der påvirkes af det, og følgende er de to mest effektive løsninger på problemet:

Metode 1: Tving enheden til at genstarte

Ligesom defibrillatorer bruges til at bringe folks hjerter til normale sinusrytmer, er den bedste løsning til enhver enhed, der er berørt af Sleep of Death-problemet, inklusive Samsung Galaxy S6 Edge, simpelthen at tvinge enheden til at vågne op.

En af de bedste måder at tvinge en Android-enhed til at vågne op er at fjerne batteriet, geninstallere det og derefter tænde enheden.

Samsung Galaxy S6 Edge's batteri kan dog ikke fjernes fra brugeren, hvilket betyder, at enheden ikke kan vækkes ud af døden ved at trække batteriet ud. Heldigvis har folkene, at Samsung har givet brugerne en alternativ metode til at tvinge Samsung Galaxy S6 Edge til at vågne op.

1. Tryk samtidigt på og hold nede Strøm og Skrue ned knapper i op til 7 sekunder.

2. Enheden tvinges til at genstarte, så vent bare på, at enheden genstarter.

Metode 2: Gendan enheden til fabriksindstillingerne

Selvom metode 1 er yderst effektiv, når det kommer til at snappe en Samsung Galaxy S6 Edge ud af en søvn af døden, sørger den faktisk ikke for, at problemet ikke opstår igen i fremtiden.

Mens mange bare vil bruge en løsning på problemet med Sleep of Death og derefter overvåge deres enhed i et par dage for at sikre, at der ikke er noget galt med det, foretrækker de fleste at slippe af med problemet helt og sørge for at det ikke kommer tilbage.

Nå, den mest effektive metode, der kan bruges til at få Sleep of Death-problemet på en Samsung Galaxy S6 Edge til at gå væk, er at gendanne enheden til fabriksindstillingerne.

1. Gå til Indstillinger.

2. Naviger til Sikkerhedskopiering og nulstilling indstillinger for enheden.

3. Tryk på Nulstille indstillinger eller noget lignende.

4. Tryk på Nulstil enhed eller dets ækvivalent.

5. Følg instruktionerne på skærmen.

6. Start fabriksindstillingen.

7. Sæt enheden op fra bunden, når den genstarter.