Fix: PlayStation 4-fejl nw-31253-4

Denne særlige PlayStation-fejl er direkte relateret til fejl med dit netværks DNS-indstillinger, og nogle brugere havde en virkelig vanskelig tid med at løse problemet, som forhindrede dem i at få adgang til PlayStation 4 online-funktioner.

Der er en hel del tilgængelige løsninger til dette problem, men sørg først for, at der faktisk ikke er noget galt med din internetforbindelse. Hvis de andre enheder, der er forbundet til det samme netværk, ikke har problemer med at oprette forbindelse til internettet, skal problemet sandsynligvis løses ved at følge nogle af nedenstående løsninger.

Løsning 1: Skift DNS-adressen til Googles DNS

Der er flere gratis DNS-adresser, som du kan bruge uden begrænsninger, og der er en hel række forskellige situationer, hvor ændring af DNS-adressen fra automatisk til Googles gratis DNS faktisk kan løse problemet med det samme og spare dig tid og muligvis penge.

Følg instruktionerne nedenfor for at ændre standard DNS-adressen på din PlayStation 4:

  1. Fra PS4-startmenuen skal du rulle til højre og navigere til Indstillinger >> Netværk >> Opsætning af internetforbindelse >> Vælg enten Wi-Fi eller LAN-kabel (kabelforbundet).

  1. Hvis du bruger Wi-Fi: Brugerdefineret> Vælg Netværk> Indtast adgangskode (gemmes automatisk, hvis du allerede bruger dette netværk)> IP-adresseindstillinger (automatisk)> DHCP-værtsnavn (Brug ikke)> DNS-indstillinger (manuel).
  2. Hvis du bruger LAN (kabelforbundet): Brugerdefineret> IP-adresseindstillinger (automatisk)> DHCP-værtsnavn (Brug ikke)> DNS-indstillinger (manuel).
  3. Derefter skal du indtaste den primære DNS som "8.8.8.8." og den sekundære DNS som “8.8.8.8.”.

  1. Naviger til Næste >> MTU-indstillinger (Automatisk) >> Proxy-server (Brug ikke) >> Test internetforbindelse.

Løsning 2: Nulstil din PlayStation 4 hårdt

Så naiv som denne særlige løsning lyder, fungerede den faktisk for mange brugere, da hård nulstilling af PS4 nulstiller nogle af dens kerneindstillinger, og den opdaterer forbindelsen, du har mellem PS4 og routeren eller modemet, afhængigt af hvilken type forbindelse du har bruger. Følg trinene nedenfor for at nulstille din PS4 fuldstændigt:

  1. Sluk PlayStation 4 helt.
  2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.
  3. Afbryd alt, hvad du muligvis har tilsluttet til konsollen, såsom modem, router, controllere, strømforsyning osv.

  1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du tilslutter alt igen. Sørg for at forbinde alt korrekt for at sikre, at der ikke er sket noget.
  2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 3: Besøg online supportfejlfinding

Der er et Fix & Connect online-værktøj stillet til rådighed af Sony, som kan hjælpe dig, hvis du kæmper med forbindelsesproblemer med din PS4. Webstedet er tilgængeligt online, og du bør besøge det og følge instruktionerne på webstedet for at sikre, at fejlen er løst. Denne løsning blev meget rost blandt brugerne, og næsten alle, der kæmpede med dette problem, løste den ved at implementere denne løsning.

Du kan navigere til dette websted ved at klikke på dette link.