Fix: Fejl filen kan ikke tilgås af systemet (1920)

Fejlen “Filen har ikke adgang til systemet (1920)”Opstår, når systemet ikke kan få adgang til filerne på din computer. Disse filer er normalt delte filer, som enten deles over skyen eller over et netværk. Dette kan også være normale filer, der udsættes for en Windows-opdatering eller et tilbageførsel af operativsystemet.

Denne fejl forekommer oftest i Windows-servere og arbejdsstationer. Forekomster af denne fejl i normale Windows-pc'er involverer OneDrive-filer, der er hostet over skyen, men som ikke er tilgængelige lokalt. Vi vil gennemgå løsningerne en efter en, der starter med den nemmeste.

Hvad forårsager ‘Filen kan ikke tilgås af systemet (1920)?

Da fejlen er så bred og spænder over så mange forskellige tilfælde, er det umuligt at nævne alle årsagerne til problemet. Ikke desto mindre har vi listet de mest almindelige rodsager nedenfor:

 • Denne fejl kan være forårsaget af en korrupte filsystem eller ugyldige data. Et filsystem kan blive beskadiget, hvis du flytter drev mellem computere eller prøver at opdatere Windows.
 • Dette kan også skyldes, når du flyt LUNS som tidligere er monteret på en Windows 2008 R2 Storage Server til en Windows 2012 R2 lagringsserver.
 • Det kan også forekomme, fordi filstrukturen i Windows Stifinder er korrupt. Dette kan forekomme på grund af en række forskellige årsager, herunder at flytte dit installationsdrev mellem computere.
 • I normale pc'er opstår denne fejl, når OneDrive har korrupt eller utilgængelig lokal filmappe hovedsagelig på grund af ændring af den bruger, der er logget ind.
 • Det Robokopi modul, som er en replikeringskommando i Windows, kan også forårsage denne fejlmeddelelse. Dette værktøj findes hovedsageligt i Windows RT og lagerservere.

Hvordan løser man 'Filen kan ikke få adgang til systemet (1920)'?

Som nævnt tidligere står størstedelen af ​​brugerne over for denne fejlmeddelelse, når de åbner OneDrive-filer eller får adgang til filer ved hjælp af netværksandele. Det kan også forekomme, hvis netværksdrevet er kortlagt forkert og forekommer i næsten alle operativsystemer, dvs. Windows 10, 7 og 8. Løsningerne, der er angivet nedenfor alle operativsystemer.

Bemærk: Før du begynder, skal du sørge for at udføre kommandoen “chkdsk / r”I din datapartition. Størstedelen af ​​problemerne kan løses ved dette problem, hvis kortlægningen er forkert.

Løsning 1: Kigger i 'DE / aktier' på originaldisken

Hvis du forsøger at læse / få adgang til den gamle delingsmappe fra en gammel disk, men efter en ny installation på Windows-serveren, kan du muligvis støde på denne fejlmeddelelse. Hvis den gammel disk var det systemdisk i din tidligere installation, skal du være i stand til at finde de originale filer til stede i en skjult mappe 'DE / aktier'. Mappen findes muligvis på D-partition på din originale disk.

Hvis din gamle disk bare var en datadisk i din tidligere Windows Home Server-installation kan du muligvis finde de originale filer i en skjult mappe ‘DE \ aktier'I rod af den disk. For at se filerne i et hvilket som helst tilfælde skal du aktivere visning af skjulte filer og mapper som nævnt nedenfor.

 1. Tryk på Windows + E for at åbne Windows Stifinder. Klik på Udsigt og vælg Valg> Skift mappe og søgemuligheder. Du udfører lignende trin, hvis du bruger en ældre version af operativsystemet.

 1. Vælg fanen Udsigt og tjek indstillingen Vis skjulte filer, mapper og drev. Også, fjern markeringen indstillingen Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales).

Hvis du bruger en ældre version, kontrollere følgende muligheder:

Vis indholdet af systemmapper

Vis skjulte filer og mapper

Og fjern markeringen det følgende:

Skjul filtypenavne for kendte filtyper

Skjul beskyttede operativsystemfiler

I det væsentlige skal du gøre alle slags filer synlige og kontrollere de ovennævnte placeringer.

Løsning 2: Kontrol af dataduplikering

Data deduplication er en speciel datakomprimeringsteknik, der eliminerer kopier af gentagne data. Det kaldes også intelligent kompression. Dette bruges til at forbedre lagerudnyttelsen og implementeres for det meste i servere i netværksdataoverførsler for at reducere det samlede antal bytes, der skal sendes.

Der har været mange tilfælde, hvor denne teknik har været årsagen til problemet. I nogle tilfælde, dig til tænde for dataduplikering på dit drev, og få det til at køre for at få adgang til filer, der er blevet dedupliceret. Dette er gyldigt, selvom dedupliceringsprocessen mislykkedes og synes ikke at fungere.

I andre tilfælde, du skal sluk deduplicering af data. Dette sker primært, når du har aktiveret det på en server og derefter tilslutter drevet til et andet OS eller server. Du skal slutte enheden til den originale computer og deaktivere deduplicering af data.

Løsning 3: Kontrol af spændte volumener

Et spændt volumen er et dynamisk volumen, der har diskplads på mere end et fysisk drev. Når du bruger spændt lydstyrke, er du i stand til at flette ikke-tildelte rum til en enkelt lydstyrke, hvilket giver større let adgang og sparer din diskplads. Men hvis du får noget software som f.eks Veeam opsætning på din computer og tester dit filniveau gendanner, kan du støde på denne fejl.

Dette forekommer sandsynligvis kun i dine fildelinger. Årsagen til denne fejl kan være, at du har dine fildelinger i et spændt volumen. Disse er kendt for at være i konflikt med gendannelsesmekanismen. Få en løsning til dine spændte mængder, gem gendannelserne på et uafhængigt drev, og prøv derefter igen.

Løsning 4: Synkronisering af OneDrive igen

Hvis du støder på denne fejl, en OneDrive, er det muligt, at din lokale OneDrive-mappe i din filudforsker, der synkroniseres med skyen, er korrupt og uden reparation. Dette sker normalt på grund af forkert kortlægning mellem clouddestinationen og din lokale opdagelsesrejsende. I dette tilfælde er der to muligheder: enten log ud af OneDrive, slet den lokale bibliotek og prøv derefter at logge ind igen. Enten dette eller geninstaller Windows fra bunden.

 1. Højreklik på dit OneDrive-ikon på din proceslinje, og vælg Indstillinger.
 2. Når du er i OneDrive-indstillinger, skal du vælge fanen Konto og klik Fjern linket til denne pc. Dette fjerner din e-mail-adresse, der er knyttet til OneDrive.

 1. Naviger nu til din File Explorer, og slet alle dine OneDrive-filer.

 1. Genstart computeren, så ændringerne finder sted. Prøv nu at logge ind på OneDrive igen, og brug filudforskeren til at downloade alle filerne igen fra skyen.

Løsning 5: Geninstallation af Windows / Windows Server

Hvis fejlen kun vedvarer på en enkelt computer, men ikke i andre systemer, betyder det sandsynligvis, at dit filsystem er beskadiget, eller i tilfælde af at OneDrive forårsager problemet, betyder det, at OneDrive-modulet er forkert konfigureret uden reparation.

I disse situationer tilrådes det, at du geninstallerer Windows korrekt efter sikkerhedskopiering af data eller installation af en ældre version af operativsystemet. Når du har gjort dette, kan du prøve at få adgang til drevet igen og se om dette løser det aktuelle problem.

At udføre en ren installation af Windows, skal du downloade Windows fra hjemmesiden og derefter oprette et startbart medie. Du tjekker vores artikel om, hvordan du opretter en startbart medie. Der er to måder: ved at bruge medieoprettelsesværktøj fra Microsoft og ved at bruge Rufus. Du kan nemt installere Windows ved hjælp af det startbare medie.