15 spil som Skyrim, du skal spille

Hvis du var lige så involveret i at spille Skyrim som jeg, følte du sandsynligvis, at det er verdens ende, da du gennemførte den sidste historiedrevne søgen. Skyrim er et massivt open-world action rollespil-videospil udviklet af Bethesda Game Studios. Spillet er den femte rate i De ældste ruller serie, en franchise, der holdt mig travlt så længe jeg kan huske.

Skyrim blev oprindeligt udgivet i 2011, men folk spiller stadig som en skør. Hvis du spiller på en pc, vil det enorme modding-samfund bag Skyrim holde dig på lager med nye spiltilstande. I tilfælde af at du ejer en næste generations konsol, skal du sørge for at hente den remasterede udgave af Skyrim, hvis du ikke allerede gjorde det - den har forbedret grafik, bedre rammerate og 4k support.

Misforstå mig ikke, Skyrim har en masse afspilningsværdi. Jeg blev chokeret over, hvor mange ting jeg gik glip af under mit andet playthrough. Men til sidst vil du kede dig af at være Dragonborn og råbe "Fus Ro Dah" hver chance du får. Hvis du ønsker et skift af landskab uden at hoppe ind i ukendt spilmekanik, er du kommet til det rette sted. Vi har sammensat en liste med 15 RPG'er som Skyrim, der har lignende gameplayaspekter. Sig farvel til din fritid!

1. Witcher 3: Wild Hunt

 • Udvikler: CD Projekt RØD
 • Forlægger: CD Projekt
 • Genre: Åben verdens action RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 19. maj 2015
 • Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Jeg prøver ikke at samle dybe hårde Skyrim-fans, men folk fra CD Project Red hævder, at den sidste Witcher-rate har et 20% større kort sammenlignet med Skyrim. Nu hvor jeg har startet en ny fanekrig, lad os se, om noget Witcher-spil kan udfylde det tomrum, Skyrim har efterladt.

Da jeg har spillet alle de mest populære RPG'er, kan jeg garantere, at du støder på mange lignende koncepter mellem de to spil. Til at begynde med har begge spil vidunderlige miljøer i åben verden med omtrent den samme fantasistemning. Ligesom i Skyrim har du mange forskellige tilpasningsmuligheder, og du kan nærme dig den samme søgen på mange forskellige måder. Du har også en hel del spillervalg, der vil udløse visse resultater og påvirke afslutningen af ​​spillet.

Sammenlignet med Skyrim, Witcher 3 har ikke så mange tegnoprettelsesmuligheder. Gerald, hovedpersonen bruger to sværd - et sølvsværd til at bekæmpe monstre og et jernsværd til små mennesker. I lighed med Skyrim har du en hel del magiske besværgelser, men intet så fængende som “Fus Ro Dah”. På plussiden har Gerald i "Witcher 3" et "Revolutionært dynamisk skægvækstsystem" - det hele er bare smarte ord for at skulle tage din karakter til en barberbutik hver fjerde quest eller deromkring.

Hvis du beslutter dig for at fordybe dig i troldmandens vidunderlige verden, skal du vide, at franchisen består af tre forskellige rater. Hvis du ønsker at få det fulde billede, skal du overveje at starte med det første spil og arbejde dig op til Witcher 3: The Wild Hunt.

2. Nedfald 4

 • Udvikler: Bethesda Game Studios
 • Forlægger: Bethesda Softworks
 • Genre: Åben verdens action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 10. november 2015
 • Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Bliv ikke distraheret af den post-apokalyptiske opsætning, dette spil minder dig om Skyrim hvert trin på vejen. Fallout 4 blev oprettet af udviklerne bag Skyrim, så det giver mening, at mange spilmekanikere har fundet vej ind i denne post-apokalyptiske RPG. Ligesom Skyrim er Fallout 4 meget modificerbar, så hvis du beslutter at afspille den fra en pc, har du adgang til en hel masse brugerfremstillet indhold.

Hvis du kunne lide nivelleringsprocessen i Skyrim, vil du også elske den i Fallout 4. Hovedforskellen er, at du i stedet for at bruge sværd og trolddom bruger miniguns og lasere til at optjene oplevelsespoint. Fallouts post-apokalyptiske natur er for det meste grå og brun, ikke i nærheden af ​​så smuk som Skyrims verden. Men hvis du ikke er generet af endeløse bunker med murbrokker og stålbjerge, vil du helt sikkert fordybe dig i den fascinerende verden af ​​Fallout 4.

Jeg må indrømme, at ingen gør det bedre end Bethesda, når det kommer til at lade spilleren skære sin egen vej, og Fallout-serien er ikke anderledes. Fallout 4 får dig til at søge, udforske og udvide din karakter lige så meget som Skyrim gjorde. Hvis du ikke har spillet serien endnu, foreslår jeg, at du fortsætter med det med det samme.

3. Middle Earth: Shadow of Mordor

 • Udvikler: Monolith Productions
 • Forlægger: Warner Bros. Interaktiv underholdning
 • Genre: Åben verdens action-eventyr-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 30. september 2014
 • Platforme: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows, Linux, OS X

Jeg ved, at nogle af jer ikke anser Shadow of Mordor for at være et RPG, og du har måske ret. Når alt kommer til alt er Skyrim en dyb vestlig RPG, som du måske spiller i et par hundrede timer, aldrig fuldfører hovedhistorien og stadig går meget tilfreds væk. Selvom Shadow of Mordor hovedsageligt er et karakterdrevet, moderne actionspil, er det stadig en masse tekniske aspekter fra komplekse RPG'er.

Spillet finder sted i Lord of the Rings-universet, som som standard tilføjer meget mere appel til denne titel. Men Shadow of Mordor handler ikke kun om at dræbe utallige orker. Selvom historien ikke er så fordybende sammenlignet med Skyrim, vil næsten alle dine handlinger spille en rolle i, hvordan slutningen vil se ud.

Imidlertid er kampsystemet i Shadow of Mordor meget bedre end i Skyrim. Kampene flyder så pænt sammen, især i de sidste faser af spillet, når du simpelthen kan udslette dine fjender med en række overstyrede besværgelser. Du kan argumentere for, at spillet er lidt gentaget, og jeg kan forstå hvorfor. Men du skal tage højde for, at progressionen af ​​spillet er baseret på evnen, der låses op. Under alle omstændigheder kan du forvente at nyde mere end 40 timers intens handling, før du er færdig med det.

4. Dragon Age: Inkvisition

 • Udvikler: BioWare Edmonton
 • Forlægger: Elektronisk kunst
 • Genre: Action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 18. november 2014
 • Platforme: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows

Dragon Age har ikke en åben verden. Spillet er opdelt i flere forskellige sektioner, som du kommer til at udforske frit. Hver region ser fantastisk ud, og du kan forvente at se alt fra ørkener til bjerge og sumpe.

Bortset fra det faktum, at begge spil er RPG'er, vil du snart finde ud af, at de faktisk er meget forskellige spil. Inkvisition har en meget stærkere følelse af interpersonelle forhold end Skyrim. De historiedrevne quests vil hurtigt trække dig lige ind, men kampen er meget langsommere sammenlignet med Skyrim. Du kan godt lide at være den ledende inkvisitor, men vær parat til at udføre alt grunt arbejde. Du ender med at samle blomster, klipper og alt andet, som dine lakejer ikke gider at finde.

Man kan argumentere for, at sideopgaverne er lidt kedelige og gentagne. Hvis du keder dig let, råder jeg dig til at ignorere de hentende quests og holde dig til de sjove ting som jagt på drager. Du vil niveauere nok til at fuldføre spillet og have det sjovt, mens du gør det. Åh, og hvis du ikke har spillet Dragon Age: Origins, foreslår jeg, at du henter det.

5. Risen 3: Titan Lords

 • Udvikler: Piranha Bytes
 • Forlægger: Dyb sølv
 • Genre: Action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 12. august 2014
 • Platforme: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Risen 3 er på ingen måde det bedst udførte RPG, du nogensinde vil spille. Du kan forvente at se irriterende fejl og fejl, der får dig til at ønske at vende tilbage til Elder Scrolls-verdenen. Men dette spil har en speciel følelse af storslået eventyr, der får dig til at ignorere den lejlighedsvise fejl, kun for at se hvad der er næste.

Du fylder skoene fra en ikke navngivet eventyrer, rejser fra en ø til en anden og lever livet for en godt forbundet pirat. I lighed med Skyrim kan du vælge at alliere dig med flere forskellige fraktioner, der hjælper dig med at blive mere magtfuld. Du har ikke et førstepersonsperspektiv, men du finder mange kendte mekaniske elementer.

Men hvis du vil have et kampsystem, der minder meget om det i Skyrim, er Risen 3 ikke spillet for dig. Du behøver ikke at rode med komplekse angrebsstrategier, fordi næsten alle fjender let kan udnyttes. Hvis du leder efter en eksotisk RPG-oplevelse, eller du er en stor fan af pirater, skal du give Risen 3 en chance. Men jeg råder dig til at holde dig væk fra de ældre Risen-titler, medmindre du leder efter en overflod af bugs & glitches.

6. Dragon's Dogma: Dark Arisen

 • Udvikler: Capcom
 • Forlægger: Capcom
 • Genre: Åben verdens action RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 23. april 2013
 • Platforme: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows

Dragon's Dogma: Dark Arisen er en genudgivelse til den allerede fremragende Dragon's Dogma. Den nyeste version indeholder betydeligt nyt indhold - den primære tilføjelse er et helt nyt område kaldet Bitterblack Isle.

De væsner, som du får til at kæmpe i dette spil, har noget specielt sammenlignet med dem i Skyrim. Skyrims drager ser alle stort set ens ud, men i Dragon's Dogma ser hver chef helt anderledes ud. Desværre er kampene ikke så gode, fordi ethvert dyr har en tendens til at holde jorden, hvilket gør dem lette at blive udnyttet.

Dragon's Dogma låner dog meget grusomhed fra DarkSouls-serien. Spillet får dig måske til at løbe rundt i 20 minutter for kun at blive dræbt med det samme og vendte tilbage i starten af ​​kortet igen. Samlet set er Dragon's Dogma vanskeligere end Skyrim, hovedsageligt fordi spillet ikke er designet til at holde din hånd gennem hele rejsen.

Da vestlige og japanske RPG'er er så forskellige fra get-go, kan du ikke sammenligne de to titler korrekt. Men hvis du leder efter en krævende RPG-oplevelse, skal du helt sikkert spille Dragon's Dogma: Dark Arisen.

7. Kongedømmerne i Amalur: Reckoning

 • Udvikler: 38 Studios, Big Huge Games
 • Forlægger: 38 Studios, Electronic Arts
 • Genre: Åben verdens action RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 7. februar 2012
 • Platforme: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Dette er et spil, som du sandsynligvis ikke spillede. Desværre fik Kingdoms of Amalur ikke den popularitet, det fortjente. Faktisk husker jeg, at jeg opdagede dette spil efter at have læst, at spilstudiet bag det har indgivet konkurs. Jeg har det dårligt, at 38 Studios aldrig fik lavet en efterfølger til Kingdoms of Amalur.

Viser sig, at dette spil er et stort, detaljeret RPG med en spændende historie og en hel masse sideanmodninger. Kampene ligner ikke Skyrim, men du opdager en veludført dybdegående kamp, ​​der vil opfordre dig til at fortsætte med at spille. Historien suger dig lige ind, og niveaumekanikken opfordrer dig til at komme væk fra hovedplottet og udforske verden.

Men lige så imponerende som Amalur er, vil du støde på meget flere fejl og fejl end i Skyrim. Det er en skam, at spillets skabere ikke længere er her for at ordne det. Kindom of Amalur er et utroligt robust spil, der giver dig en forbløffende mængde frihed. Hvis du ikke har spillet det endnu (og chancerne er, at du ikke har gjort det), skal du helt sikkert hente det.

8. Gotisk 3

 • Udvikler: Piranha Bytes
 • Forlægger: JoWooD Productions, Deep Silver, Aspyr Media
 • Genre: Åben verdens action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 13. oktober 2006
 • Platforme: Microsoft Windows

Hvis du er en gammel RPG-fan som mig, ved du allerede, at den gotiske serie har en unik tilgang til at opbygge en åben verdens-RPG. For at sige det i milde vendinger er Gothic en sindssygt vanskelig version af Skyrim. Spillet er ret gammelt, så hvis du ikke er generet af forældet grafik, vil du elske de karakterer og quests, som Gothic 3 har at tilbyde.

Hvis du beslutter at spille Gothic 3, opfordrer jeg dig til at downloade den sidste version af community-patch. Den første version var så buggy, der næsten gjorde spillet uspilbart. Sammenlignet med Skyrim er der meget mindre håndholdning i gotisk 3. Du kan ikke se dine opdragsgivere i kompasset, og HUD viser ikke, hvor mange skridt du skal tage, før du når din destination. Det er kun dig, et kort og en tvetydig beskrivelse.

Hvis du føler dig nostalgisk over, hvor gamle RPG'er blev lavet, viser Ghotic 3 dig de gamle måder.

9. Blodbåret

 • Udvikler: Fra software
 • Forlægger: Sony Computerunderholdning
 • Genre: Action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 24. marts 2015
 • Platform: PlayStation 4

Bloodborne er lavet af de samme fyre, der er ansvarlige for Dark Souls-serien, så hvis du leder efter en afslappet RPG, skal du se væk fra Bloodborne. Dette spil er utilgivende, men ekstremt givende.

Du vil søge svar i Yharnam, en by, der er kureret af en mærkelig epidemi, der spredes gennem gaderne. Du kan bevæbne dig selv med alt fra kanoner til kløvere, men dine kløgt vil være det mest magtfulde våben.

I Bloodborne er der ingen søgesteder på minimakortet, så forvent ikke den mindste mængde håndholdning. Du vil være helt alene, og du vil dø meget. Bloodborne er meget givende at spille, men din tålmodighed vil blive testet stærkt.

10. Fabel III

 • Udvikler: Lionhead Studios
 • Forlægger: Microsoft Games Studios
 • Genre: Åben verdens action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 26. oktober 2010
 • Platform: Microsoft Windows, Xbox 360

Fabel III vil vove dig at vælte tyrannen King of Albion ved at danne alliancer og opbygge støtte til en revolution. Jeg elsker personligt Fable-serien, og jeg tror tilfældigvis, at Pete Molyneux, spildesigneren bag det, er en af ​​de bedste i branchen.

Hvis vi skulle sammenligne det med Skyrim, virker Fable III i starten en meget mere afslappet RPG. Selvom du er en RPG-nykommer, har du ingen problemer med at finde ud af, hvad du skal gøre. Karakteroprettelsen er virkelig glat, og historiefortællingen vil sprænge dig.

Nogle elementer er virkelig unikke og kan kun findes i Fable-serien. Men jeg vil lade dig opdage dem selv.

11. The Elder Scrolls IV: Glemsel

 • Udvikler: Bethesda Game Studios
 • Forlægger: Bethesda Softworks
 • Genre: Åben verdens action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 20. marts, 2006
 • Platforme: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Sikker på, Skyrim har mange grafiske og mekaniske forbedringer, men mange TES-fans mener, at Oblivion gør det bedre med hensyn til rollespil. En masse gameplay-elementer blev arvet af Skyrim fra Oblivion.

Selvom den er over ti år gammel, har Oblivion stadig et aktivt modding-samfund bag sig. Hvis du beslutter at spille dette spil, forstår du straks, hvordan Skyrim blev så god. Selvfølgelig skal du komme forbi den forældede grafik. Men hvis du holder dig længe nok til, at historien kan trække dig ind, burde det ikke være et problem.

Åh og glem ikke, at Oblivion blev lavet under RPGs gyldne dage, en æra, hvor sæsonpassager ikke eksisterede. Forvent over 200 timers gameplay fra basisversionen af ​​Oblivion. Dybden af ​​dette spil vil sprænge dit sind. Hvis du beslutter at modificere det, kan du tilføje endnu et par hundrede flere gameplay-timer.

12. De ældste ruller online

 • Udvikler: ZeniMax Online Studios
 • Forlægger: Bethesda Softworks
 • Genre: Massivt multiplayer online RPG (perspektiv fra tredje og første person)
 • Udgivelses dato: 4. april 2014
 • Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, OS X

Mange gamere henviser til Elder Scrolls Online som Skyrim Online, men jeg synes denne titel er lidt vildledende. De to spil fungerer på lignende principper med en masse identisk spilmekanik.

Dette er de første multiplayer-spil i TES-serien. Du vil være Dragonborn og du vil være i stand til at absorbere sjæle for at blive mere magtfulde. Lyder det velkendt? Begivenhederne i Elder Scrolls Online finder sted 1000 år tidligere end dem i Skyrim. Tænk på ESO som en uendelig prequel til Skyrim.

Hvis du ikke kan få nok af Elder Scrolls-verdenen, giver det meget mening at hoppe ind i denne MMORPG lige efter at have afsluttet Skyrim.

13. Morrowind

 • Udvikler: Bethesda Game Studios
 • Forlægger: Bethesda Softworks
 • Genre: Åben verdens action-RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 1. maj 2002
 • Platforme: Microsoft Windows, Xbox

Hvis du bare ikke vil lade TES-universet være alene, kan du lige så godt gå helt tilbage til Morrowind. Dette spil ændrede den måde, RPG'er fremstilles på. Det var en af ​​de første RPG'er med en fri form i gameplay.

I den æra var RPG'er meget fokuseret på hovedplottet med meget lidt andet at gøre. Efter at Morrowind kom ud og vandt en masse priser, inklusive GOTY, begyndte de fleste RPG-udviklere at fokusere på flere alternative plot med forskellige sideanmodninger til deres spil.

Hvis du ikke spillede Morrowind før, og du er i stand til at komme forbi den gamle grafik, kan du prøve det. Bare sørg for at du er i stand til at hælde mindst 100 timers gameplay i det.

14. Guddommelighed: Originalsynd II

 • Udvikler: Larian Studios
 • Forlægger: Larian Studios
 • Genre:RPG (tredjepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 14. september 2017
 • Platforme: Microsoft Windows

Divinity-serien har alle kerneelementerne til et solidt RPG. I lighed med Skyrim vil du være i stand til at vælge din karakters statistik, race og oprindelseshistorie. I løbet af spillet kan du tage op til tre ledsagere, der hjælper dig med at overvinde dine fjender.

Jeg har ikke chancen for at spille spillet endnu, men jeg elsker det faktum, at du kan manipulere miljøet til din fordel. Du har også et dækningssystem, der kan redde dit liv, når du kæmper med en hård modstander.

Divinity: Original Sin II har også en multiplayer-komponent.Hvis du beslutter at prøve det, er du og andre spillere opdelt i forskellige hold og anbragt mod hinanden på et arenakort.

15. Byttedyr

 • Udvikler: Arkane Studios
 • Forlægger: Bethesda Softworks
 • Genre: Førstepersons skydespil med RPG-elementer (førstepersonsperspektiv)
 • Udgivelses dato: 5. maj 2017
 • Platforme: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

Jeg har gemt denne til sidst, fordi Prey faktisk er en skydespil. Årsagen til, at jeg besluttede at spille dette spil, er, at det har mange RPG-elementer og er udgivet af virksomheden bag Skyrim. Du vil kontrollere Morgan You og udforske Talos I, en rumforskningsstation, der kredser rundt om månen. Du får adgang til forskellige områder ved at erhverve nøgleelementer og evner. Disse vil i sidste ende give dig mulighed for at udforske stationen frit i en åben verden.

Prey er en åndelig efterfølger til System Shock, og det har flere forskellige måder at tackle hvert mål på. Spillet er udgivet af Bethesda, så det siger sig selv, at du støder på mange rollespil og stealth-elementer. Hvis du er klar til en skræmmende skydespil / RPG, skal du ikke se ud over bytte.