FIX: Windows Media kan ikke afspille nogle musikfiler på Windows 10

Med den nyeste jubilæumsopdatering fra Windows har mange mennesker klaget over at have problemer med at afspille deres musik. Det forventes, at der opstår nogle fejl i de nye versioner af Windows-opdateringer.

Denne fejl kan opstå på grund af softwareproblem med den medieafspiller, du bruger, eller den medieafspiller, der bruges, er beskadiget af en malware eller en virus. Den specifikke afspiller, vi diskuterer, er standardspilleren, Windows Media Player, og dette problem har vist sig for mange brugere efter opdateringen.

I denne artikel har vi listet et par metoder, der har fungeret for de fleste brugere, der har dette problem. Den første skal hjælpe dig med at fortsætte med at bruge Windows Media til at afspille dine filer, og hvis det ikke virker, bliver du nødt til at gå til den anden.

Metode 1: Deaktiver WMP DirectX-acceleration

Deaktivering af WMP DirectX-videoacceleration i WMP-indstillingerne kan resultere i, at musik begynder at afspilles uden problemer. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

  1. Åbn Windows Media Player.
  2. Tryk på ALT på tastaturet, vælg Filer ->Værktøjer ->Muligheder
  3. Gå til Ydeevne fanen, og fjern markeringen Slå DirectX Video Acceleration til for WMV-filer.
  4. Klik på OK for at lukke vinduet, og genstart spilleren.

Metode 2: Installation af tredjepartsapp (valgfri)

En konklusion af alle de rapporter, vi har fået for denne fejl, er, at denne fejl kun forekommer på Windows Media Player. Hvis den tidligere metode ikke hjalp dig med at løse det, er der desværre ingen anden mulighed end at begynde at bruge en anden musikafspiller, i det mindste indtil Windows kommer ud med en løsning på dette problem. En af de bedste gratis open source-afspillere derude er en VLC Player, som du kan downloade fra her