Sådan afblokeres kontakter på Snapchat

Hjem/Lære/ Sådan afblokeres kontakter på Snapchat

Sådan afblokeres kontakter på Snapchat

Af Habiba Rehman 18. november 2018 3 minutter læst

Har du blokeret nogen på Snapchat og nu vil vende om, hvad du gjorde, og fjerne blokering af dem? Du kan fjerne blokeringen af ​​dem, men ved at fjerne blokeringen slettes denne person fra din Snapchat-liste. Så hvis du vil fjerne blokeringen og være i stand til at se deres snaps, skal du tilføje dem igen.

Sådan kan du fjerne blokering af nogen på din Snapchat.

  1. Gå til din Snapchat-startside, og åbn din profil.
  2. Klik på indstillingsikonet i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned på det skærmbillede, der vises. Gå ned, indtil du finder muligheden for 'Blokeret'.
  4. Blokeret er hvor du finder alle de kontakter, du nogensinde har blokeret.

    For at fjerne blokeringen af ​​nogen på din blokerede liste skal du trykke på 'x' -tegnet, der er lige overfor deres navn under denne liste. Ved at klikke på det kryds vises denne dialogboks på skærmen, der spørger dig, om du virkelig vil fjerne blokeringen af ​​denne person.

    Hvis du vil fjerne blokeringen, skal du trykke på Ja, hvis ikke, og derefter trykke på NEJ.

  5. Vennen er nu blevet blokeret. De vil dog ikke længere være på din liste. Hvilket betyder, at hvis du vil se på deres snap, bliver du nødt til at tilføje dem igen.

Du kan blokere og fjerne blokering af alle på din Snapchat-venneliste. Der er dog en høj mulighed for, at Snapchat begrænser dine handlinger for at tilføje nogen igen, efter at du har blokeret og fjernet blokeringen af ​​dem, alt sammen inden for en tæt cirkel. Denne begrænsning er næsten i 24 timer, indtil du kan søge efter den person igen og føje dem til dine venners liste på Snapchat.

Og for alle de mennesker derude, der har tænkt på, at en person, der bliver blokeret, aldrig får at vide, om de er blokeret, er sandsynligvis ikke klar over, at du kan finde ud af, hvem der har blokeret dig på Snapchat. Det er ikke en direkte metode, men det er muligt at få fat i disse oplysninger på Snapchat. Antag, at du ikke har set snaps fra en ven for nylig, og du spekulerer på, hvor de har været. Så du søger efter deres navn i søgefeltet på Snapchat. Hvis du er blevet blokeret, finder du ikke deres konto fra din Snapchat. Mens du kan dobbelttjekke dette, ved at søge dem fra en anden Snapchat-konto, og hvis de vises i søgefanen der, bekræftes det, at du er blevet blokeret.

Men hvis du virkelig skal fjerne blokeringen af ​​nogen i fremtiden og tilføje dem igen, hvorfor blokerer du dem endog i første omgang? Der er en bedre løsning, hvis du ikke vil modtage underretninger fra den person. Du kan aktivere funktionen 'Forstyr ikke' for den pågældende ven på Snapchat. 'Forstyr ikke' -funktionen, hold din ven på din liste, mens du begge kan sende og modtage snaps. Fordelen her er, at du ikke får besked, når de sender dig et snap eller en chat. En bedre idé, ikke? Det er bestemt bedre end at gå til blokken, fjerne blokeringen og læse processen.

Sådan kan du slå denne funktion til for din ven.

  • Find den ven, du vil tænde for forstyr ikke-funktionen til.
  • Når du klikker på din vens navn, åbnes samtalevinduet for jer begge. Klik på indstillingsikonet her, som er de vandrette tre linjer mod det øverste venstre hjørne.
  • Dette vil yderligere henvise dig til alle de muligheder for handlinger, som du måske vil foretage for denne ven, herunder handlingen for at blokere eller slette dem. Find indstillingen til Forstyr ikke, og tænd knappen for den. Knappernes farve bliver blå, så snart du tænder den.

    Knappen for Forstyr ikke bliver blå, når du tænder denne funktion for en ven. Når den er tændt, får du ikke besked om de snaps eller chats, som denne ven sender dig.

  • Du kan gentage trinene, hvis du vil skifte til funktionen Forstyr ikke for denne ven.