FIX: Fjern FBI Virus fra Android

FBI-virussen er det navn, der ofte bruges til at henvise til ethvert medlem af en hel familie af ransomware. Ransomware er en form for malware, der er designet til at låse ethvert system, som det inficerer, og bede brugeren om at betale et helt unødvendigt og ublu gebyr (som normalt er i hundreder af dollars) via tjenester som Ukash og MoneyPak for at få systemet låst op . Ransomware fik sin debut tilbage i 2011, da det begyndte at inficere computere, og hackere har nu formået at oprette ransomware, der endda kan inficere Android-enheder.

Årsagen til, at alt fra Trojan Koler-ransomware, der typisk inficerer Android-enheder til Reveton-ransomware, der inficerede computere tilbage i 2011 kaldes 'FBI-virus', er, at når ransomware låser et system nede, viser det en meddelelse, der siger, at systemet er blevet låst af et retshåndhævende organ som politiet eller FBI for overtrædelse af loven. FBI-virus inficerer Android-enheder, når en ondsindet app udstyret med virussen downloades. Da FBI-virus gør en hel procentdel af Android OS ubrugelig, kan det være ekstremt besværligt. Følgende er de mest effektive måder, der kan bruges til at fjerne FBI-virus fra en Android-enhed:

Metode 1: Ryd browserens cache og data

Hvis FBI-virussen har inficeret den pågældende enhed via et ondsindet websted, vil go-to-metoden til at fjerne den helt sikkert være at udrydde alle spor af den fra browseren.

1. Gå til Indstillinger

2. Naviger til enhedens Application Manager.

3. Find enhedens standardbrowserapplikation, og tryk på den.

4. Tryk på Ryd cache

5. Tryk på Ryd data, og bekræft handlingen.

6. Tryk på Force Stop, og bekræft handlingen.

7. Genstart applikationen manuelt, så intet spor af virussen er tilbage.

Metode 2: Afinstaller det ondsindede program

1. Afinstallation af det ondsindede program, der inficerede en Android-enhed med FBI-virussen, gør næsten altid tricket. Først og fremmest, for at undgå FBI-viruslåseskærm og meddelelse, skal den inficerede enhed startes i fejlsikret tilstand, hvor fremgangsmåden varierer fra den ene enhed til den anden. Når enheden er startet i fejlsikret tilstand, vises udtrykket 'sikker tilstand' i nederste venstre hjørne af skærmen.

2. Gå til Indstillinger

3. Naviger til enhedens Application Manager.

4. Find og tryk på den ondsindede applikation.

5. Tryk på Afinstaller

6. Bekræft handlingen

Metode 3: Nulstil enheden til fabriksindstillingerne

1. I tilfælde af at afinstallation af den ondsindede applikation ikke slipper for FBI-virus fra en Android-enhed, er den sidste udvej, en metode, der garanteret fungerer, at nulstille enheden til fabriksindstillingerne. Først og fremmest skal en person sikkerhedskopiere alle data, som de ikke vil miste, til en computer, da en fabriksindstilling tørrer næsten alle de data, der er gemt på en enheds indbyggede lagring.

2. Naviger til enhedens indstillinger.

3. Find enhedens sikkerhedskopierings- og nulstillingsindstillinger.

4. Tryk på Factory Data Reset eller en lignende mulighed.

5. Læs retningslinjerne omhyggeligt, og bekræft handlingen.

6. Vent på, at enheden nulstilles til fabriksindstillingerne og genstartes, og alle spor af den ondsindede applikation og selve ransomware er blevet fjernet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found