Hvordan nulstilles computeren til at starte normalt efter ren opstart?

En ren start er en god måde at diagnosticere, fejlfinde enhver form for softwarekonflikter eller enhver form for langsom opstart af computeren. Denne fejlfindingsteknik bruges til at hjælpe brugeren med at identificere problemet med hver komponent. Dog vil nogle brugere have svært ved ikke at vide, hvordan man nulstiller computeren til at starte normalt efter anvendelse af den rene fejlfindingsteknik. I denne artikel viser vi dig de enkle trin, du skal nulstille efter brug af den rene boot.

Nulstilling af computeren til at starte normalt efter fejlfinding af Clean Boot

Efter brug af den rene boot skal brugerne nulstille computeren tilbage til normal tilstand for at gøre tingene mere stabile. Ved at bruge en ren boot slukker vi tjenester og mange opstartsprogrammer, der kan påvirke brugen af ​​en computer. Følg nedenstående trin for at nulstille computeren til at starte normalt:

Bemærk: I Windows 7 skal du kun bruge de to første trin.

  1. Hold Windows og tryk på R-tasten for at åbne Kør. Skriv 'msconfig'Og tryk Gå ind at åbne System konfiguration vindue.
  2. Vælg Normal opstart indstilling i Generel fanen.
  3. Gå til Tjenester fanen, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for Skjul alle Microsoft-tjenester og klik på Aktivér alle knap.
  4. Gå derefter til Start op fanen og klik på Åbn Jobliste mulighed.
  5. Klik på Start op fanen i Jobliste. Vælg nu dine startprogrammer og aktivere dem.
  6. Klik på Okay på Opgavestyringsvindue, og klik ansøge og Okay for systemkonfigurationsvinduet til at anvende ændringer. Genstart computeren, og den starter normalt som den skal.