Fix: binkw32.dll mangler fejl

Fejlen “binkw32.dll mangler”Opstår typisk, når brugeren forsøger at åbne et spil eller en anden type applikation, der bruger Bink-motoren som en indkoder. Da softwaren er ret gammel, opstår denne fejl typisk, når brugerne prøver at spille et ældre spil på en ret ny computer.

Husk, at denne særlige fejl ikke er begrænset til en bestemt Windows-version. Problemet skyldes udelukkende det spil eller det program, du prøver at køre, og har intet at gøre med din Windows-version.

Ud over den "manglende Bink32.dll-fejl" er der et par andre variationer af denne fejl, der ofte rapporteres:

 • “Binkw32.dll blev ikke fundet”
 • “Kan ikke finde bink32.dll”
 • “Et forsøg på at forsinke indlæsning af en .dll eller få en funktionsadresse i en forsinkelsesindlæst .dll mislykkedes. DLL: bink32.dll ”
 • “Dette program kan ikke starte, fordi bink32.dll mangler fra din computer. Prøv at geninstallere programmet for at løse dette problem. ”
 • “Dette program kunne ikke starte, fordi Binkw32.dll ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan løse dette problem. ”

Bemærk: Fejlen er meget mere almindelig med den revnede version af spil, fordi installationsprocessen ofte ændres. Hvis du får dette, mens du prøver at køre et piratkopieret spil, opfordrer vi dig til at støtte udviklerne ved at købe deres produkt.

Hvad er binkw32.dll?

Binkw32.dll er en DLL-fil (Dynamic Link Library), der bruges af Bink Video-codec. Bink Video-afspiller er et kommercielt medie, der koder både lyd- og videostreams. Det var et ekstremt populært valg for spiludviklere i Windows 98 og Windows XP-æraen. Klassiske spil som StarCraft, Diablo og de fleste andre spil, der blev frigivet i denne periode, brugte det til deres cutscenes. Her er en liste over nogle mere populære spil, der vides at udløse binkw32.dll fejl:

 • The Elder Scrolls IV: Glemsel
 • Hitman: Blood Money
 • BioShock
 • Age of Empires III
 • Civilisation III
 • Demon Stone
 • Dungeon Siege II
 • Empire Earth II
 • Tomb Raider: Legend
 • Star Wars: Battlefront

Bemærk: Listen fortsætter og fortsætter.

Husk, at du normalt ikke er forpligtet til at installere Bink Video-codec på din computer for at et bestemt spil kan køre. Alle spil og applikationer, der har brug for det, pakker det i installationsprocessen.

Med synet af nye og mere effektive videokodecs til spiludvikling blev Bink Video-codec langsomt forældet. I dag er det ret underligt for et nyligt frigivet spil at bruge en forældet cutscene-videokodec som f.eks. Bink.

Sådan ordnes bink32.dll fejl

Hvis du støder på et problem, der er forbundet med binkw32.dll, vi har et par potentielle rettelser, der vil hjælpe. Vi kuraterede et par rettelser, der med succes har gjort det muligt for brugere, der støder på den samme fejl, at løse problemet. Følg hver metode i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der formår at løse din situation.

Forudsætninger

Før du starter fejlfinding med nedenstående metoder, er det vigtigt at sikre dig, at dit spil kører med den nyeste tilgængelige version. Det kan være, at problemet var en intern applikationsfejl, som siden er løst af udviklerne.

En anden ting at gøre, før du begynder at følge nedenstående metoder, er at sikre dig, at du har de nyeste grafikkortdrivere. Du kan enten besøge din dedikerede GPU-producentens websted og downloade driverne manuelt eller bruge deres dedikerede software til automatisk at anvende den nyeste kompatible driver på din maskine - brug Gforce Experience til Nvidia og Radeon-software til AMD.

Advarsel: Det er aldrig en god ide at prøve at erstatte binkw32.dll fil, der udløser fejlen med en anden individuel fil fra en DLL-downloadwebsted. Nogle sikkerhedsforskere advarede om, at nogle af disse individuelt hostede DLL-filer faktisk kan indeholde ondsindet kode, der efterlader dit system sårbart over for sikkerhedsbrud. Endnu mere, at tage denne genvej vil sandsynligvis udløse en anden slags fejl.

Metode 1: Geninstaller spillet / applikationen

Før du prøver noget andet, skal du sørge for, at problemet ikke skyldes en dårlig installation. Nogle brugere har rapporteret, at problemet løste sig, efter at de afinstallerede spillet sammen med alle tilknyttede programmer, der var inkluderet i installationspakken. For at gøre dette skal du åbne et kørselsfelt (Windows-tast + R), skriv “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

I Programmer og funktioner, afinstaller spillet eller applikationen, der udløser “binkw32.dll mangler”Fejl og genstart computeren. Ved næste opstart skal du geninstallere det pågældende spil og se, om problemet er løst.

Hvis du stadig ser den samme fejl, skal du gå ned til Metode 2.

Metode 2: Kopier manuelt den manglende Binkw32.dll

Mest binkw32.dll fejl udløses, fordi DLL-filen mangler i spillets rodmappe. Dette kan ske, fordi installationsinstallationsguiden er forkert pakket, eller fordi din antivirusløsning har besluttet at sætte den i karantæne (dette sker typisk med krakket spil).

Du kan dog normalt gå rundt om dette problem ved at kopiere det manglende bingw32.dll fil fra systemkataloget til spillets rodkatalog. Typisk er systemkataloget placeret i en undermappe til spilets rodmappe. For eksempel, hvis den besværligebingw32.dll filen mangler fraC: \ Program Files \ * Dit spil *,udskift den med en ny kopi, der findes på C: \ Program Files \ Game \ System mappe.

Bemærk: Husk, at nogle spil gemmer binkw32.dll under Fælles (Commons) folder. Hvis du ikke kan finde den med det samme, kan du altid bruge søgefunktionen til at finde dens placering. Afhængigt af spillet kan du nogle gange hente binkw32.dll fra spilets disk.

Hvis du stadig støder på dette problem, skal du gå ned til den endelige metode.

Metode 3: Installation af Bink Video Codec manuelt

Selvom disse tilfælde er sjældne, er det muligt, at DLL-filen, der er knyttet til Bink Video codec, ikke var inkluderet i installationspakken. Det er også muligt, at kopieringen af ​​denne fil blev afbrudt af en tredjeparts sikkerhedsløsning.

I dette tilfælde kan du prøve at installere Rad Video Tools, der automatisk installerer og registrerer binkw32.dll fil. For at gøre dette skal du besøge dette link (her) og downloade installationsprogrammet. Åbn den derefter, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Rad Video Tools på din computer. Når softwaren er installeret, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst ved næste opstart.