Sådan aktiveres Google Now-kort i ethvert land

Dagens teknologi bliver tættere og tættere på den ægte kunstige intelligens, som vi drømte om for et par år siden. Stemmeassistenter på vores smartphones er et godt eksempel på, hvor nyttig denne teknologi kan være. En af de førende virksomheder i denne virksomhed er Google med appen Google Assistant. Det er et glimrende eksempel på en smart assistent, der giver dig personlig information baseret på dine interesser. Det kan vise dig vejrudsigten for din by, trafikoplysninger baseret på din placering, dine foretrukne holdresultater og meget mere.

Google Now-kort er dog ikke tilgængelige i alle lande rundt om i verden. Selvom jeg ikke ved årsagen til, at dette sker, ved jeg, at det virkelig er irriterende at eje en Android-enhed og ikke har mulighed for at bruge Google Now-kort.

Efter lidt undersøgelse fandt jeg en måde, hvordan jeg hurtigt kan aktivere Google Now-kort i mit land, selv om det er “sortlistet” af Google. Jeg ved, at mange af jer ville være interesserede i, hvordan jeg gjorde det, så her i denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du aktiverer Google Now-kort i ethvert land. Lad os begynde.

Krav

Først må jeg fortælle dig, at denne procedure ikke fungerer på alle Android-enheder. Så her er kravene:

 • Forankret enhed
 • Android version 6.0.1 eller ældre
 • Tredjeparts apps installation er aktiveret (Ukendte kilder)

Installer Google-appen

De fleste Android-enheder har Google-appen forudinstalleret, så oddsene er, at du allerede har den på din telefon. Men hvis du af en eller anden grund ikke har Google-appen på din Android, skal du gå til Google Play Butik og søge efter den eller bare klikke på følgende link Google.

Når du har downloadet Google, kan du åbne appen og teste, om dit land er en af ​​"sortlistede". Hvis Google Now-kort ikke er tilgængelige i dit land, vil du se en tom hvid skærm med en Google-søgefelt øverst, ligesom i mit tilfælde. Så hvis din Google-app ligner min, er du bestemt klar til at gå til næste trin.

Installer Google Now Enabler

Google Now Enabler er en simpel app lavet med et formål, at aktivere Google Now-kort. Her er linket, hvor du kan finde alle versionerne af appen Google Now Enabler. Jeg foreslår at downloade den nyeste version for at få de bedste resultater. Når din download er færdig, skal du åbne apk-filen og klikke på installer. Når du først åbner appen, kræver den rootadgang. Tillad anmodningen, og derefter kan du klikke på den eneste knap. Vent nu et par sekunder, mens appen gør magien. Du har lige aktiveret dine Google Now-kort.

Begynd at bruge Google Now

Når du har brugt genialappen Google Now Enabler, kan du åbne Google Now og kontrollere, om tricket fungerede. I mit tilfælde er kortene klar med alle de oplysninger, der kan være interessante for mig. Hvis du vil vide mere om informationen fra et bestemt kort, skal du bare klikke på kortet og du vil se detaljerne.

Google Now-kort er en fordelagtig Android-funktion, og den skal være tilgængelig på alle Android-enheder i alle lande. Jeg håber, at Google vil gøre denne funktion tilgængelig for alle Android-brugere i fremtiden. Hvis du vil tilføje noget, skal du ikke være genert for at dele din mening med os.

Alternativ Ingen app / ingen rodmetode

Denne metode kræver ikke nogen tredjepartsapps eller en rodfæstet telefon, men den gør kræver en fabriksindstilling. Det kræver også en WiFi-forbindelse til den første opsætning. Denne metode er imidlertid blevet bekræftet, at den fungerer af mange brugere.

 1. Log først ud af alle Google-konti, og ryd al cache og data for Google-apps på din enhed. Dette kan gøres via Indstillinger> Apps> tryk på de forskellige Google-apps (Google, Gmail, Play Butik osv.)> Opbevaring> Ryd cache.
 2. Nu skal du fjerne dit (de) SIM-kort og udføre en fuldfør fabriksindstillingen på din enhed. Den bedste måde ville være via gendannelsestilstand.
 3. Når du starter din telefon op, springe alle trinene. Opsæt ikke WiFi, e-mail, tid / dato, slet intet. Springe alt.
 4. Gå til Indstillinger> Placering> Sluk.

 1. Gå nu til Indstillinger> WiFi> VPN-indstillinger. Tryk på Plus-ikonet for at oprette en ny VPN. Søg på Google efter en VPN-tjeneste i USA og de VPN-indstillinger, du har brug for at sætte på din enhed.
 2. Sørg for, at VPN er aktiveret, og tænd WiFi. Opret forbindelse til dit WiFi-netværk på din Android-enhed, og tryk på Google-appen.
 3. Log ind med din Google-konto, så vises et vindue, der introducerer Google Nu, så klik på "Ja".
 4. Gå nu til Indstillinger> Google> Søg og nu> Nu-kort> Nu ved tryk, og aktiver det, hvis du vil have Nu ved tryk på kort.
 5. Indsæt nu dit SIM-kort igen, og slet VPN. Du skal nu være i stand til permanent at nyde Google Now.