Sådan fravælges betadeltagelse på Steam

Hvis du tilmelder dig Steam-klienten Beta, kan du bruge og teste de nyeste funktioner, før de officielt frigives. Disse funktioner inkluderer kommende funktioner, der frigives tidligt til testformål eller bare prototypeindstillinger, som ikke snart skal udvikles i den stabile version.

Mens du får et tidligt kig på de nye tilføjelser og tweaks til klienten, kan du også opleve fejlrettelser og nedbrud. Betafase betyder, at produktet er under testfasen, og udviklerne har endnu ikke færdiggjort slutproduktet. Det er meget normalt, at det vil medføre nedbrud og ukendt opførsel. Selvfølgelig bliver det rettet om en dag eller to, når udviklerne finder frem til problemet.

De fleste af problemerne i Steam kan let løses ved at fravælge Beta-fasen. Nedenfor er en detaljeret metode til, hvordan du kan gøre det.

Deaktivering af beta

  1. Start din Steam-klient. Åbn derefter klientens Indstillinger ved at vælge det fra rullemenuen ved at trykke på Steam placeret øverst til venstre på skærmen.

  1. Når du er i indstillingerne, skal du navigere til Fanen Konto til stede i venstre side af skærmen.
  2. Her vil du se en underoverskrift på “Beta-deltagelse”. Klik på knappen Lave om til stede under det.

  1. Når du har klikket på Skift, vises et lille vindue foran dig, der består af alle detaljerne i Betadeltagelsen. Klik på rullemenuen, og vælg indstillingen “INGEN - Fravælge alle beta-programmer”.

Genstart din Steam-klient, og genstart computeren, hvis du bliver bedt om det. Bemærk, at efter at du har fravalgt det, kan du blive bedt om at indtaste dine kontooplysninger. Følg ikke denne proces, hvis du ikke har adgang til dine kontooplysninger.

Når du genstarter Steam, downloader den nogle af filerne eller viser afinstallationsfremskridt. Derefter starter den automatisk igen, og alle dine Beta-deltagelser fjernes.

Bemærk: Denne beta-deltagelse er Steam-klienten; ikke af nogen spil. Du kan vælge betaversionerne af ethvert spil ved hjælp af Steam Store.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found