Fix: En henvisning blev returneret fra serverfejlen i Windows 7, 8 og 10

Dette er en af ​​de mest interessante fejl, da det kan opstå, når du kører næsten alt. Brugere har rapporteret at se det efter hvorfor downloade et nyt program og prøve at køre det, når de prøver at opdatere drivere, og endda når de prøver at installere et helt nyt operativsystem.

Når det er sagt, kan det forventes, at fejlen “En henvisning blev returneret fra serveren” har mange forskellige situationer, og det er nøjagtigt tilfældet. Du skal følge dem i henhold til din situation og ikke give op!

Løsning 1: Tilpas visse indstillinger i gruppepolitisk editor

Den måde, hvorpå Windows håndterer eksekverbare filer, er kompliceret, og der er masser af sikkerhedsregler knyttet til dette, da. Exe-filer er de filer, der i mange tilfælde kan skade din computer. Dette problem kan undertiden løses ved at ændre bestemte indstillinger i din Local Group Policy Editor, som let kan tilgås.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen på din computer for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “gpedit.msc” i dialogboksen Kør, og tryk på OK-knappen for at åbne redigeringsprogrammet for gruppepolitik. På Windows 10 kan du prøve at skrive i Group Policy Editor og klikke på det første resultat, der dukker op.

 1. I venstre sektion af Editor for lokal gruppepolitik under Computer Configuration skal du dobbeltklikke på Windows-indstillinger og navigere til Sikkerhedsindstillinger> Lokale politikker> Sikkerhedsindstillinger.
 2. Vælg mappen Sikkerhedsindstillinger ved at dobbeltklikke på den og navigere til dens højre sidesektion.
 3. Dobbeltklik på "Brugerkontokontrol: Kun hævede eksekverbare filer, der er underskrevet og valideret" -politimulighed, markér afkrydsningsfeltet ud for "Deaktiveret" og anvend de ændringer, du har foretaget, inden du afslutter Group Policy Editor.

 1. Til sidst skal du genstarte din computer for at gemme disse ændringer og kontrollere, om den irriterende meddelelse "En henvisning blev returneret fra serveren" er forsvundet.

Løsning 2: Indstil UAC til en lavere indstilling

Hvis du er en Windows-bruger, der kan lide at eksperimentere med forskellige indstillinger og programmer, kan du finde konstante UAC-pop op-vinduer og meddelelser ret irriterende, og denne fejl, der vises, når du prøver at installere noget, kan undgås ved at indstille din UAC indstillinger for at være noget mere afslappet.

Din pc forbliver stort set på samme sikkerhedsniveau som før, og du modtager ikke fejlen sammen med konstante sikkerhedsadvarsler.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen og skrive "kontrolpanel" i dialogboksen Kør og klikke på OK.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Store ikoner, og find indstillingen Brugerkonti.

 1. Åbn den, og klik på “Skift indstillinger for brugerkontokontrol”.
 2. Du vil bemærke, at der er flere forskellige muligheder, du kan vælge på skyderen. Hvis din skyder er indstillet på det øverste niveau, vil du helt sikkert modtage flere af disse pop op-meddelelser end normalt uden at fjerne fejlen. Også de fejlmeddelelser, der ligner den, du oplever lige nu, skyldes normalt brugerkontokontrol.
 3. Prøv at sænke denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp. Gentag processen, hvis fejlen stadig vises, eller slå UAC helt til.

 1. Vi anbefaler, at du slukker for det nu, da filen sandsynligvis skal installeres med succes. Du kan muligvis også køre filen, selvom du ikke deaktiverer UAC fuldstændigt, men du skal helt sikkert lade den være tændt, da den tjener til at beskytte din pc. Dette gælder især, hvis du kun har problemer med en fil.

Løsning 3: Installer programmet med administratorkontoen

Selvom du sandsynligvis er administrator på din pc og sandsynligvis endda den eneste bruger, kan denne fejlmeddelelse muligvis simpelthen forsvinde, hvis du prøver at logge på som administrator. Dette er en fejl, og det kan rettes til det bestemte program, hvis du bruger den "skjulte" administratorkonto, som kan låses op af flere kommandoer i kommandoprompt. Denne løsning anbefales, hvis det kun er en fil, du kæmper med.

 1. Heldigvis for dig behøver du ikke engang at være logget ind på en konto for at få adgang til kommandoprompten.
 2. På loginskærmen skal du klikke på strømikonet og holde Skift-tasten nede, mens du klikker på genstart.
 3. I stedet for eller genstart vises en blå skærm med flere muligheder. Vælg Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Kommandoprompt.
 4. Selvfølgelig kan du åbne kommandoprompt simpelthen ved at bruge Windows-tasten + R-tastekombinationen og skrive "cmd", før du klikker på OK.

 1. Kopier og indsæt følgende kommando i kommandoprompt, og klik på Enter. Du skal være i stand til at se meddelelsen "Kommandoen afsluttet med succes" på ingen tid.

netbrugeradministrator / aktiv: ja

 1. Log ind på denne admin-konto, og vent et par minutter, før alt er klar.
 2. Nu kan du prøve at genstarte din computer, logge ind på den nye administratorkonto og køre problematisk fil eller proces.
 3. Når du er færdig med den skjulte administratorkonto, kan du deaktivere den igen ved at åbne en administrativ kommandoprompt og skrive følgende kommando:

netbrugeradministrator / aktiv: nej

Løsning 4: Føj den problematiske fils underskrift til pålidelige signaturer

Hvis det at sænke nogle af dine sikkerhedsindstillinger lyder for meget for dig, kan du blot bede Windows om at begynde at stole på det certifikat, der tilhører den fil, du enten prøver at køre eller installere. Det er bestemt en mere lethåndet tilgang, men det er noget mere kompliceret, men det løser stadig problemet ifølge brugere, der havde fejlen "En henvisning blev returneret fra serveren".

 1. Naviger gennem Windows Stifinder til den problematiske fil, højreklik på den, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Digitale signaturer, hvis der findes en. Hvis det ikke gør det, hjælper denne løsning dig ikke.
 2. Find derefter signaturen under sektionen Signaturliste, klik på den og vælg Detaljer. Hvis der er flere poster på listen, bliver du nødt til at gentage den samme proces for dem alle.

 1. Klik på Vis certifikat under afsnittet om underskriveroplysninger, og fortsæt med at vælge indstillingen Installer certifikat, og klik på Næste.
 2. Sørg for, at du ikke vælger "Vælg automatisk certifikatlager", da det sjældent fungerer. I stedet skal du vælge alternativknappen "Placer alle certifikater i følgende butik" og derefter klikke på Gennemse. Sørg for at skrive certifikatets navn ned, da du får brug for det senere.

 1. Vælg indstillingen Trusted Root Certification Authorities, og klik på OK. Klik på Næste >> Afslut, og prøv at køre dit program nu.

Hvis det ikke er nok for din sikkerhedssmag, skal du vide, at du nu kan gøre det, så dette certifikat kun bruges til kodesignering og ikke validerer websteder eller lignende. Dette kan være nyttigt, hvis du installerer et program, der er 100% legit fra en ikke så legit leverandør.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen, skriv "mmc" i dialogboksen Kør, og klik på OK. Klik på Fil i menuen øverst i vinduet, og klik på Tilføj / fjern snap-in.

 1. Klik derefter på Certifikater i ruden under Tilgængelig snap-ins-teksten, klik på Tilføj og klik på OK nederst i vinduet. Højreklik på Certificeret fra hovedvinduet i MMC, og vælg Find certifikater.
 2. Indtast navnet på det certifikat, du har skrevet ned i den forrige del af løsningen, og klik på Find nu.

 1. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Egenskaber. Naviger til fanen Generelt, og vælg "Aktivér kun følgende formål". Fjern markeringen af ​​alle indstillinger undtagen "Kodesignering", som du vil bruge.

Løsning 5: Afinstaller en bestemt KB

Der er svage Windows-opdateringer, der kun har problemer. En af dem er bestemt KB3004394 til Windows 7. Hvis du for nylig har installeret denne opdatering og er begyndt at modtage denne fejl, kan du overveje at afinstallere denne opdatering, da det angiveligt løste problemet for flere brugere, der har installeret denne opdatering.

 1. Brug tastaturkombinationen Windows Key + R på dit tastatur til at åbne dialogboksen Kør. Du kan også søge i disse direkte i Start-menuen, hvis dit Windows OS understøtter det.
 2. Skriv Kontrolpanel, og klik på OK for at åbne det. Sørg for at ændre visningen i Kontrolpanel til Vis efter: Kategori og klik på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Klik på Vis installerede opdateringer i højre side af skærmen, der åbnes, og find afsnittet Mediefunktioner. Udvid listen, og se under Microsoft Windows-listen efter opdatering til Microsoft Windows (KB3004394).
 2. Vælg det, og vælg Afinstaller øverst på skærmen. Følg instruktionerne, der vises på skærmen, og genstart computeren for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 6: Brug systemgendannelse

I modsætning til ovenstående løsning fungerer Systemgendannelse for alle operativsystemer og for alle builds. Hvis du enten har ændret visse indstillinger eller gjort noget med den fil, du prøver at køre eller installere, kan Systemgendannelse hjælpe dig med at vende din pc tilbage til en tilstand, hvor den var, før problemet opstod.

 1. Først og fremmest skal vi tænde systemgendannelsesværktøjet på din computer. Søg efter Systemgendannelse ved hjælp af Start-menuen, og start blot med at skrive. Derfra skal du klikke på Opret et gendannelsespunkt.

 1. Et systemegenskabsvindue vises, og det viser de aktuelle indstillinger. Inde i dette vindue skal du åbne beskyttelsesindstillingerne og sørge for, at beskyttelsen er aktiveret på systemdrevet.
 2. Hvis den er deaktiveret med en chance, skal du vælge denne disk og klikke på knappen Konfigurer for at aktivere beskyttelse. Du skal også give en tilstrækkelig mængde diskplads til systembeskyttelse. Du kan indstille den til den ønskede værdi, så længe det er mindst et par gigabyte, hvis du vil beholde flere gendannelsespunkter. Klik på Anvend og OK bagefter for at anvende indstillingerne.

 1. Nu opretter systemet automatisk et gendannelsespunkt, hver gang et nyt program installeres, eller der er sket en vigtig ændring på din computer.

Når du har aktiveret det med succes, lad os vende tilbage til din pc til den tilstand, hvor fejlen "En henvisning blev returneret fra serveren" ikke opstod. Sørg for at sikkerhedskopiere nogle vigtige dokumenter og apps, du har oprettet eller installeret i mellemtiden, bare for at være sikker, hvis du oprettede dem for nylig.

 1. Søg efter Systemgendannelse ved hjælp af søgeknappen ud for startmenuen, og klik på Opret et gendannelsespunkt. Klik på Systemgendannelse i vinduet Systemegenskaber.

 1. Inde i vinduet Systemgendannelse skal du vælge indstillingen kaldet Vælg et andet gendannelsespunkt og klikke på knappen Næste.
 2. Vælg et bestemt gendannelsespunkt, du har gemt før manuelt. Du kan også vælge ethvert gendannelsespunkt, der er tilgængeligt på listen, og trykke på knappen Næste for at fortsætte med gendannelsesprocessen. Når processen er slut, bliver du vendt tilbage til den tilstand, din computer var i den periode.