Sådan udskiftes Galaxy S3-skærm

Det er meget let at udskifte skærmen på din Galaxy S3-skærm, når du først ved, hvordan du gør det, og de samlede omkostninger for udstyret er kun $ 15,99 - med sættet; du får alle de nødvendige værktøjer, der er nødvendige for at udskifte din skærm, og du kan også servicere dine venner og naboer S3'er.

Hvis du allerede har sættet, kan du springe til nedenstående trin, men hvis du ikke har sættet, kan du få en til $ 15,99 inklusive erstatningsskærmen på Amazon - Klik her

Det eneste ekstra værktøj, der ikke kommer op med sættet, er en varmepistol, hvor hårtørrere også kan bruges som en alternativ til brug under processen for at smelte limen, der holder den ødelagte skærm til telefonens krop.

Trin til udskiftning af Galaxy S3-skærm

1. Tag batteriet ud; dette er vigtigt for at undgå, at batteriet leder yderligere varme fra varmepistolen / hårtørrer; da det kan resultere i en batterieksplosion.

2. Som vist på billedet ovenfor; Brug varmepistol / hårtørrer til at opvarme alle fire sider, så den klæbende limholdende skærm til panelerne bliver blød; Hvis du forsøger at gøre det uden opvarmning, kan det resultere i beskadigelse af interne kredsløb, da det vil være anderledes at trække skærmen af. Når den er opvarmet; i et par sekunder lirv forsigtigt inde i glasset på skærmen for at række det ud; brug båndværktøjet til at plukke fragmenter af knust glas ud, hvis det er brudt fra hjørnet.

3. Brug tørretumbleren eller pistolen, hvis glasset sidder fast; Det er en god ide at starte denne procedure fra det ene hjørne. Som vist nedenfor begyndte vi at skære skærmen fra højttalersiden til bunden.

4. Når skærmen er helt væk fra brættet, skal du bruge en tandbørste eller en håndklædeklud til at rense limen af. Sørg for at rengøre overfladen korrekt.

5. Nu har du to muligheder, enten brug to sidebånd til at holde den nye skærm, eller du kan også bruge små dråber superlim i fire hjørner. Før du lægger den nye skærm tilbage, skal du rense LCD-skærmen på mobilen igen, så der ikke er støvpartikler. Sæt nu forsigtigt den nye skærm på igen og tryk på den i nogle minutter.

6. Det er gjort nu; din telefon er klar med den nye skærm.