Fix: Mac kører langsomt på grund af AddressBookSourceSync

Nogle Mac-brugere opdagede, at AddressBookSourceSync bruger op til 100% af CPU-strømmen og 2-4 GB RAM. Og den forsvinder ikke fra top 5 i Aktivitetsovervågning. Det er en alvorlig ulempe for enhver Macs ydeevne. Hvad der er endnu mere frustrerende er, at AdressBookSourceSync-processen kommer tilbage, selv efter at den er lukket. For nogle brugere begyndte dette problem at ske efter opdatering af deres OS til 10.7.1. Og for andre sker dette efter at have ændret deres loginadgangskode. Her er hvad brugerne sagde:

For mig er dette kun startet siden opgradering til macOS Sierra.

Det har manifesteret sig på min sene 2015 MBP og min sene 2011 27 ″ iMac (begge kører det nyeste operativsystem)

Hver gang jeg vækker MBP'en fra søvn, præsenterer en pop op inden for ca. et minut sig direkte midt på skærmen (afbryder det, jeg måtte skrive - ligesom adgangskodefeltet bliver dominerende, og hvilken tekst jeg skrev, bliver nu indtastet i adgangskodefelt). faktisk ser der ud til at være 4, ja, 4 nøjagtig de samme pop-ups, stablet oven på hinanden og venter på, at jeg indtaster min login-adgangskode. Dette er super irriterende.

Hvorfor dukker det op og beder om tilladelse til at få adgang til min nøglering så ofte og forstyrrer mit arbejde? Det nægter at gå væk, når jeg trykker på 'annuller' første gang, men tager 3 eller 4 'annullerer'. Og så, efter en lille pause, kommer det tilbage, indtil jeg indtaster min adgangskode. Så ser det ud til at være tilfreds. Indtil næste gang!

Hvad forsøger det at få adgang fra min nøglering? Og hvorfor er det først begyndt at ske inden for de sidste par uger? Det plejede aldrig at ske, da jeg først installerede Lion. Heller ikke engang opdateringen til OS X 10.7.1. ”

Det virker som et ret almindeligt problem. Så, hvis du oplever dette problem på din Mac, kan du her finde løsningen.

Sådan løser du Mac kører langsomt på grund af AdressBookSourceSync

 1. Lavejo da at MobileMe er ikkesynkroniseringlængere hvis du stadig har det installeret på din Mac. (MobileMe er ikke en aktiv tjeneste) For at gøre det skal du gå til Systemindstillinger, søge efter MobileMe og logge af.
 2. TilbageopditKontakterlokalt og så AfslutAdresseBestil (Kontakter).
  1. Start det Kontakter
  2. Klik påFil fra menulinjen øverst på skærmen.
  3. Klik påEksport.
  4. VælgKontakterArkiv.
  5. Vælge det Beliggenhed hvor du vil gemme filen.
  6. Sæt det navn for filen, og klik på Gem.

 3. Nu, til icloud.com og kontrollere hvis du har alle dine kontakter der.
 4. StartAktivitetOvervåge og sørg for AddressBookSourceSync er ikkekører. Hvis det er, dobbeltklik det og VælgAfslut fra vinduet.

 5. Nu til din brugerensbibliotek (~ / Bibliotek / Applikationssupport / Adressebog /). Hvis du har problemer med at finde brugerbiblioteket, holdened det mulighednøgle mens vælge det menu i Finder.

 6. Sletaltundtagenplist.

 7. Nu, ind iSystemPræferencer og klikiCoud.

 8. Navigere til Kontakter og kontrollereaf kassen.

 9. Nu, kontroller igen det boks, og synkroniseringen starter.

Efter et par sekunder skal AdressBookSourceSync-processen i Aktivitetsovervågning roe sig ned og køre normalt.

Du er velkommen til at prøve denne metode, hvis du oplever AdressBookSourceSync-problemet på din Mac, og del din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor.