HP Envy 5660 trådløs alt-i-en printer gennemgang

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ HP Envy 5660 trådløs alt-i-en printer anmeldelse

HP Envy 5660 trådløs alt-i-en printer gennemgang

Af Bill Wilson 10. september 2019 6 minutter læst

Hewlett-Packard bestræber sig på at vinde klienter respekt og loyalitet ved pålideligt at give den mest bemærkelsesværdige kvalitet og værdi. HP er et af de troede mærker, og dets logo møder øjet, uanset hvor vi køber gadgets. Hvem har brug for at komme ind i trængsel i trykbutikker, skubbe den anden person og så videre? At få en printer er et behov i dag, det vil ikke være et misbrug af dine penge, men det vil gavne dig, uanset om du er 18 år gammel studerende, der går på college eller 35 år, der går på kontoret, der har brug for smarte udskrifter. Så hvorfor ikke få en printer, der forbliver hos dig som din egen specielle bedste ven, og som ser a la-tilstand ud på arbejdsområdet. En dobbelt godbid!

HP Envy 5660

Den bedste AIO-fotoprinter

  • Opret forbindelse trådløst
  • 24/7 web support
  • Fantastisk udskrivningshastighed
  • Intet USB-kabel
  • Ingen fax

Printopløsning: 1200 x 1200 gengivet dpi (ensfarvet) og 4800x1200 (trefarvet) | Scanningsopløsning: 1200x1200 dpi | Kopiopløsning: 600x600 dpi | Patron type: HP 62 | Indtastningsbakke: 125 | Outputbakke: 25

DOM:En alt i en multifunktionel printer, scanner og kopimaskine - Envy 5660 gør det hele. Der er dog nogle problemer forbundet med det, såsom udskriftskvaliteten er ikke professionel, men dens wifi-forbindelse og nem opsætning sammen med dens beundringsværdige udskrivningshastighed gør det værd at overveje

Tjek pris

HP koncentrerede sig om at forbedre vores liv ved at præsentere adskillige printere, men denne, mine venner er grundlæggende rettet til hjemmebrug, HP Envy 5660 e-All-in-One printer går et skridt videre forbi det væsentlige, herunder højdepunkter, der centrerer mobiludskrivning og Webforbindelse til de mere typiske kapaciteter for en inkjet multifunktionsprinter (MFP). Envy 5660 $ 140,99 hos Amazon kan udskrive gennem skyen, kan oprette forbindelse direkte til og udskrive fra mobiltelefoner og tablets og udskrive indhold fra forskellige steder uden at kræve en pc. Det er moderat, og dets udbyttekvalitet er et strejf mindre end imponerende generelt, men hvis kvaliteten er tilstrækkelig til dine behov, og du har brug for dens webrelaterede funktioner og mobile udskrivningsfunktioner, fortjener det at overveje.

Er det den hjemmeprinter, vi har brug for, eller er den bare en af ​​de printere, der kun er hypede om? Lad os finde ud af det.

Design og byggekvalitet

I løbet af de seneste par år har printerproducenten omfavnet slanke moderne designs til deres printere og gradvist bevæget sig langt fra de kedelige hvide kasser fra fortiden, Envy 5660 forfølger en avanceret plan, der uden meget af en stretch kan blandes ind i hjemmetilstand, diskuterer hvordan det ser ud, HP Envy 5660 foran har en let tilspidset form og har runde konturer, den har en helt mørk ydre overflade med minimale knapper og knapper, der er bare en tænd / sluk-knap til venstre på fronten ansigt og et blåt trådløst markørlys under det. Alle kontroller håndteres af berøringsskærmen og de sarte taster ved siden af ​​den. Touch-tasten er lydhør. Denne printer har en højde på 6,34 tommer, en bredde på 17,87 tommer, dybden på denne printer er 16,14 tommer. Generelt har Envy 5660 et indbydende og venligt udseende, der blandes godt ind i hjemmemiljøet. Den er bygget meget godt som alle andre HP-printere, dens plastik er af god kvalitet og vedrører berøringen. Berøringsskærmspaneler er overalt, fra din mobil til arbejdsstationer til køkkenapparater, tøjvaskemaskiner ... de er helt sikkert overalt, og HP blev på en sådan måde ikke tilbage.

HP Envy 5660 har en skråtstillet 2,65 tommer farvetouchscreen-skærm, der altid er synlig og klar til brug. Dens berøringsfølsomme skærm tager højde for en ubesværet og nem betjening. Da farvetouchskærmen er skråt adskilt og placeret i midten, kan man betjene den komfortabelt. Et anstændigt kvalitetsprint er kun et strejf væk. Scannertoppen har en delikat berøringsoverflade med en vidunderlig materiel appel. Du kan oprette forbindelse direkte til en pc med et USB-kabel (men du skal købe det) eller til din netværksrouter trådløst med WiFi

Det har en grænse på 225 ark og kan udfylde maksimalt 50 duplikater med en indholdshastighed på 14 sider pr. Minut. HP Envy 5660 har en kapacitet på op til 125 ark i inputbakken og op til 25 ark i outputbakken. Dette er noget, der trækker en klient til at købe en printer. Den eneste ulempe er, at HP ikke leverer et USB-kabel i betragtning af, hvor let det er at oprette det trådløst, men hvis du stadig har lyst til at forbinde printeren til en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel, skal du købe et.

Opsætning og installation

Ved opsætning af denne ekspertise er det vigtigste trin, der er normalt for alle printere, udstyrsopsætningen, lige uden for flagermusen, garanterer at alle dele er tilgængelige i containeren, du skal fjerne al emballage, tapning og beskyttende dækker udefra såvel som indefra printeren, så du kan begynde at opsætte de fysiske dele af printeren. Forbind nu strømakkordet til stikkontakten, og tryk på tænd / sluk-knappen. Derefter skal du bare vælge dit land, din tid og dit sted, lægge papiret i og præsentere patronerne, printeren begynder automatisk justeringsprocessen.

Dernæst er den trådløse opsætning, du knytter din printer til Wi-Fi-netværket uden nogen fysisk forbindelse. Sidst er produktopsætningen, og derefter er din printer indstillet til at demonstrere sin magi!

Opsætning af Envy 5660 er en leg, det er den mindst krævende opsætning, på mobiltelefoner, der er konfigureret, skal du downloade HP alt i en printerfjernbetjening, som hjælper dig trin for trin til opsætning af printeren, på pc'er eller Macs kan opsætningen udføres ved at besøger 123.Hp.com

Funktioner

Du kan oprette forbindelse direkte til en pc med et USB-kabel eller til din netværksrouter trådløst med WiFi. Printerkopimaskiner, scannings- og fotoudskrivningstilstand styres fuldstændigt af berøringspanelet. HP Envy 5660 har en farvet udskriftsopløsning på op til 4800 x 1200 optimeret dpi farve og har en sort udskriftsopløsning på op til 1200 x 1200 gengivet dpi.

Ved udskrivning har HP Envy 5660 en udskrivningshastighed på 9 farvede sider for hvert minut og 14 ensfarvede sider pr. Minut. I duplikattilstand kan du lave op til 50 sorte eller farvede dubletter på et givet tidspunkt, dets replikationshastighed for farveudskrifter er op til 5 cpm, og for sorte og hvide udskrifter er duplikationshastigheden Op til 11 cpm med en kopieringskvalitet på 300 × 300 dpi for monofarvede sider og for trefarvede sider er kopikvaliteten 600 × 600 dpi.

Derudover har det en lang række funktioner som tosidede duplikater, ID-kort duplikater og størrelse eller forbedring, du kan ændre størrelsen på billeder fra 25 til 400% funktioner, som du ofte finder på en kopimaskine i fuld størrelse, imponerende!

At skifte til scanningstilstand er det ligeledes fantastisk, du kan scanne til en pc, et hukommelseskort eller endda e-maile det ud over dette ved at bruge A.I.O-applikationen, du kan scanne og gemme posten på din mobiltelefon. I scanning til computertilstand kan du vælge at scanne som en PDF eller JPEG, hvilket er meget nyttigt. Til scanning er opløsningen på HP Envy 5660 op til 1200 x 1200 dpi. Det er utroligt gennemtænkt og let at bruge, og det er store tommelfingre op til HP for at præsentere en sådan fleksibel printer.

Papirbakken rummer 125 ark, og dens outputkapacitet er 25 ark, det er en lukket papirbakke, der holder papiret støvfrit, når du ikke udskriver, SD-kortporten kan ligeledes bruges til legitim udskrivning af billeder fra et kamera. Ud over den almindelige papirbakke har envy 5660 endda en ekstra dedikeret fotopapirbakke, der giver dig en chance for at udskrive 4 × 6 tommer fotografier i pragtfuld farve. Udskrivningshastigheden er rimelig hurtig i betragtning af, at det er en inkjetprinter. Printeren bruger standard 62 sorte og 62 trefarvede patroner, disse patroner er chokerende meget billige. Spar halvdelen af ​​dit blæk med HP øjeblikkelig blæk, som din printer har anmodet om og leveret til døren. Papirstørrelse understøttet af denne printer er Letter, legal, 4 × 6 in, 5 × 7 in, 8 × 10 in, No. 10 kuverter

Denne printer har endda en miljøtilstand, der drejer berøringsskærmen efter to eller tre minutters inaktivitet, hvilket sparer ekstra strøm. En af ulemperne er, at den ikke har en faxmulighed, men det er alt andet end en stor prøvelse at være en hjemmevenlig printer.

Udskriftskvalitet

Envy 5660 printeren har i alt 704 sorte dyser og 608 farvede dyser til cyan, magenta og gul. HP Envy 5660 e-All-in-One printer bruger en sort sort HP 62-patron, der udskriver 200 sider, mens en trefarvet HP 62-patron udskriver 165 sider.

Det kan udskrives på papir i legal størrelse samt fotografiudskrivning. Udskrivningskvaliteten er afhængig af det papir, der anvendes, bortset fra det er udskrivningskvaliteten prisværdig, nuancerne er meget præcise, og det udskrevne billede er fornuftigt skarpt, og udskriften er helt kantløs, ekstremt tilstrækkelig til hjemmetrykning, dog ikke det bedste til Professionel udskrivning, fotografiets udskriftskvalitet er desuden ganske god til at lave snappy udskrifter på 4 × 6 fotografi.

Dom

Jeg vurderer det til en solid 8,5 / 10. HP misundelse er din ultimative ledsager til hjemmet. Det er meget godt designet og let at bruge og producerer ekstraordinære udskrifter. Ingen ekstra og irriterende installationsprocesser, og printeren fungerer pålideligt hver gang, uanset hvilken enhed du udskriver fra. Det har dog ikke en faxmulighed, som nogle gange er ekstremt vigtig for kontorbrug. På trods af at der er et par ulemper, som denne printer ser på, er dens fordele mere end hindringerne HP Envy 5660 er et helvede af en printer, og efter min mening kan det overvejes at investere i ... Glad udskrivning! Med HP Envy 5660.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 140

HP Envy 5660 trådløs alt-i-et-printer

Design - 7.5
Funktioner - 7
Kvalitet - 6.6
Ydeevne - 6.3
Værdi - 8.2

7.1

Brugerbedømmelse: 4.2 (2 stemmer)