Hulu Vi opstod en fejl, da vi skiftede profil

Nogle Hulu-brugere ser 'Vi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl ved forsøg på at skifte eller skifte mellem de profiler, der er knyttet til deres konto. Som det viser sig, synes dette problem at forekomme på tværs af flere enheder.

Som det viser sig, er der flere forskellige årsager, der i sidste ende kan føre til, at denne fejlkode vises:

  • Cachedata relateret til Hulu - En af de mest almindelige årsager, der vil udløse denne fejl, er modstridende Hulu-kontodata, der i øjeblikket gemmes i din browser. Hvis du støder på dette problem på en pc, skal du være i stand til at løse problemet ved at åbne streamingtjenesten i inkognitotilstand (privat vindue) fra din yndlingsbrowser.
  • Facebock-konto er bundet til gammel Hulu-konto - En anden forekomst, der vil udløse denne fejl, er en situation, hvor Hulus servere ender med at bestemme, at den Facebook-konto, du bruger til at logge på med din nuværende konto, også blev brugt med en gammel konto. Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at afbryde forbindelsen til din Facebook-konto med den gamle Hulu-konto.
  • Konflikt forårsaget af aktiverede enheder - Hvis din Hulu-konto er aktiveret på flere enheder, der pinger fra steder, hvor Hulu ikke understøttes officielt, kan streaming muligvis afbrydes af Hulu's server på hele kontoen. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at fjerne alle unødvendige enheder fra menuen Administrer dine enheder.
  • Kontosuspension eller -forbud - Under visse omstændigheder er det også muligt, at den fejl, du ser, faktisk skyldes en eller anden form for begrænsninger pålagt af Hulus support på grund af overtrædelse af deres ToS. I dette tilfælde er dit eneste håb om at få løst problemet at komme i kontakt med Hulus supportteam.

Metode 1: Brug af inkognitotilstand (privat tilstand)

Som det viser sig, er løsningen til de fleste berørte brugere, der er begyndt at seVi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl i Hulu er simpelthen at åbne den samme tjeneste i inkognitotilstand (i Google Chrome) eller privat tilstand (i Mozilla Firefox).

Dette er mere en løsning i stedet for en ordentlig løsning, men mange berørte brugere har med succes bekræftet, at de har brugt denne løsning med succes.

Hvis du leder efter en hurtig løsning, skal du blot klikke på handlingsknappen i din browser og derefter vælge Nyt inkognitovindue fra den nyligt viste kontekstmenu.

Bemærk: Hvis du bruger Firefox, skal du klikke på handlingsknappen og derefter klikke på Nyt privat vindue fra den nyligt viste kontekstmenu.

Når du har åbnet et privat vindue, skal du åbne Hulu-hjemmesiden og logge ind med din konto igen. Husk, at da du er inde i et inkognitovindue, gemmes dine loginoplysninger ikke.

Når det lykkes dig at logge ind på din Hulu-konto, skal du se om du kan ændre profiler uden at støde på det samme 'Vi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Afbrydelse af gammel Facebook-konto fra Hulu

En anden dokumenteret forekomst, der kan forårsageVi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl i Hulu er, når brugeren er logget ind på en Facebook-konto via deres browser (eller i det mindste en cookie gemmes), og en gammel Hulu-konto også er knyttet til den samme Facebook-konto.

Dette beder om en kontokonflikt med Hulu, der aflogger din konto med magt, så snart du kommer til profilsiden. Dette sker, fordi Hulu bruges til at lede efter en Facebook-konto og ender med at finde en, der ikke er knyttet til den, den forventer.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at logge ind med din egen Hulu-konto og afbryde tilknytningen til din Facebook-konto.

Hvis dette scenarie ikke finder anvendelse, eller hvis du allerede har gjort dette, og du stadig støder på det samme 'Vi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl, flyt ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Fjernelse af unødvendige aktiverede enheder

Som det viser sig, kan dette problem også være forårsaget af listen over aktiverede enheder på din Hulu-konto. Hvis du har mange aktiverede enheder, som du ikke længere bruger, eller hvis du har enheder, der i øjeblikket pinger fra et område, hvor Hulu ikke understøttes, forvent at se 'Vi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl, når du kommer til profilsiden.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du kunne løse dette problem ved at få adgang til listen over din aktiverede enhed i Hulu og derefter fjerne alle unødvendige enheder fra listen over tilladte.

Her er en hurtig guide til at gøre dette fra din Hulu-konto:

  1. Åbn din Hulu-konto, og klik på dit kontoikon (før du kommer til profilsiden) for at komme til Din konto side.
  2. Når du kommer til Din konto side, rul ned, indtil du finderSe Hulu på dine enhederafsnit. Når du ser det, skal du klikke på Administrer enheder knap tilknyttet det.
  3. Når du endelig er inde i Administrer dine enheder menu, gå videre og klik på Fjern knap tilknyttet enhver ikke-væsentlig enhed eller en hvilken som helst enhed, som du ikke genkender.
  4. Når hver ikke-vigtige enhed er fjernet, skal du logge ud og ind med din Hulu-konto igen og se om 'Vi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl vises stadig, når du kommer til profilsiden.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 4: Kontakt support

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har hjulpet dig med at gå rundt iVi stødte på en fejl under skift af profil‘Fejl, dit eneste håb om at få løst dette problem er at komme i kontakt med Hulus support desk.

Først skal du sikre dig, at du er tilmeldt den korrekte konto, og derefter følge instruktionerne på skærmen for at åbne en supportbillet.

Ifølge nogle berørte brugere kan dette problem også opstå på grund af en slags modstridende data gemt på Hulu-servere, der gør det umuligt for dig at skifte profil på den pågældende enhed.

Nogle brugere, der tidligere stødte på fejlkoden, har bekræftet, at problemet endelig blev løst efter at have været i kontakt med en Hulu-supportagent og bedt dem om at rydde de gemte data, der er relateret til din konto.og/

Fejl ved tags hulu