Sådan løses Microsoft Office-aktiveringsfejl 0xc004c060?

Nogle Windows-brugere støder på aktiveringsfejl 0xc004c060 når du prøver at aktivere Windows 10 eller når du prøver at aktivere en Office-pakke. Denne fejlkode betyder, at din produktnøgle opfattes af Microsoft som 'ikke længere gyldig‘.

Imidlertid støder langt størstedelen af ​​de berørte brugere på disse problemer med licenser, der er bekræftet for at være gyldige.

Hvis du sidder fast med denne fejl, skal du bare starte med at køre aktiveringsfejlfinding og se om dit operativsystem er i stand til at løse problemet automatisk.

Men hvis du støder på dette problem, når du prøver at aktivere Windows 10 PRO på en computer, der fulgte med en præaktiverende HOME-licens, skal du tilsidesætte den aktuelle licensnøgle via en række CMD-kommandoer.

Men husk at hvis du købte nøglen fra en uautoriseret sælger, kunne Microsoft muligvis have deaktiveret den eksternt, fordi den blev stjålet eller bedragerisk opnået. I dette tilfælde kan du prøve at få dine penge tilbage ved at kontakte sælgeren og bede om en refusion.

Hvis du har medbragt licensnøglen fra officielle kanaler, skal du kontakte Microsofts supportteam og bede dem om at aktivere nøglen eksternt.

Metode 1: Kørsel af aktiveringsfejlfinding (hvis relevant)

Som det viser sig, at hvis du støder på problemet, når du prøver at aktivere en Windows 10-nøgle, kan dit operativsystem muligvis automatisk fejlfinde dette problem. Windows 10 indeholder flere forskellige reparationsstrategier, der automatisk anvendes, hvis et kendt scenarie opdages.

Hvis dit specifikke problem skyldes en eller anden type licensbeskrivelse, skal du køre Windows-aktiveringsfejlfinding give dig mulighed for at løse problemet automatisk. Dette værktøj indeholder et udvalg af automatiserede reparationsstrategier, som dit operativsystem er i stand til at implementere, hvis et velkendt scenario bliver opdaget.

Nogle berørte brugere, der også stødte på dette problem, har rapporteret, at denne handling endte med at aktivere deres Windows 10-licens automatisk.

Følg instruktionerne nedenfor og se, om denne metode ender med at rette 0xc004c060aktiveringsfejl:

 1. Åbn en Løb dialogboks, og tryk på Windows-tast + R. Skriv derefter 'ms-indstillinger: aktivering 'og tryk på Gå ind at åbne op for Aktivering fanen i Indstillinger skærm.
 2. Når du er inde i fanen Aktivering, skal du flytte til højre del af skærmen og se efter sektionen Aktivér (nederst på skærmen).

  Bemærk: Husk, at dette afsnit kun vil være tilgængeligt, hvis din Windows 10-licens ikke er aktiveret.

 3. Vent, indtil hjælpeprogrammet åbnes, og vent derefter på, at den første scanning er afsluttet. Hvis der findes et genkendeligt scenario, vil det automatisk anbefale en løsning, der skal løse problemet. Hvis dette sker, skal du klikke på Anvend denne rettelse for at håndhæve det og løse problemet.
 4. Når rettelsen er implementeret med succes, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis aktiveringen stadig mislykkes med det samme 0xc004c060fejl, gå ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Aktivering ved hjælp af SLMR (hvis relevant)

Hvis du ser 0xc004c060fejl, når du prøver at aktivere Windows 10 PRO efter brug af en hjemmelicens, og du er 100% sikker på, at din Windows 10-licens er gyldig, kan du ende med at se denne fejl, da din BIOS stadig bruger hjemmelicensnøglen.

Dette problem er meget almindeligt i tilfælde, hvor brugeren bragte en præaktiveret computer med Windows Home, inden han anvendte en anden licensnøgle.

Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, skal du være i stand til at løse problemet ved at tilsidesætte aktiveringen med en række kommandoer, der er indtastet i en forhøjet kommandoprompt. Her er en hurtig guide til, hvad du skal gøre:

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter 'Cmd' inde i tekstfeltet, og tryk på Ctrl + Skift + Enter at åbne en Løb dialog boks. Når du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når du er inde i den forhøjede kommandoprompt, skal du skrive følgende kommandoer og trykke på Gå ind efter hver for at ændre den aktuelt anvendte licensnøgle til en anden:
  slmgr / ipk * Licensnøgle * slmgr / ato

  Bemærk: Husk, at * Licensnøgle * kun er en pladsholder, så erstat den med den nye licensnøgle, som du i øjeblikket prøver at aktivere.

 3. Når kommandoen er behandlet med succes, skal du genstarte din computer og se, om ændringen bliver aktiv ved næste computerstart.

Hvis dette scenarie ikke var anvendeligt, eller proceduren fører til det samme 0xc004c060fejl, gå ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Kontakt licens sælgeren

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har formået at løse dit problem, er den eneste levedygtige løsning, der er tilbage til dig, at kontakte sælgeren og anmode om en refusion for din produktnøgle (hvis relevant). Husk, at hvis du bragte produktnøglen til Windows eller Office adskilt fra softwaren, er det sandsynligt, at nøglen blev stjålet eller bedragerisk hentet og siden blev blokeret fra at blive brugt.

Offentlige digitale markedspladser, der sælger licensnøgler, er fyldt med sælgere, der tilbyder stjålne eller misbrugte Microsoft-produkter, så undgå dem, hvis det er muligt.

Den mest almindelige årsag, der ender med at udløse 0xc004c060fejl er en produktnøgle, der sælges, selvom den ikke er godkendt til videresalg (oftest forekommende med reklamemedier og geninstallationsmedier til originalt udstyr).

Metode 4: Kontakt Microsofts support

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har fungeret for dig, og du er sikker på, at du har købt din licens direkte fra Microsoft (eller en autoriseret sælger), bør din sidste udvej være at komme i kontakt med en Microsoft-agent og bede dem om at aktivere licensnøgle eksternt.

Så længe dine detaljer tjekker ud, har du foretaget købet fra dem (eller fra en autoriseret forhandler), de vil aktivere det eksternt.

Der er flere måder at gøre dette på, men den hurtigste måde at komme i kontakt med Microsofts supportteam er via det gratisnummer, der er specifikt for den region, hvor du er placeret.

Se denne liste (her) over landespecifikke telefonnumre fra Microsoft. Husk dog, at du muligvis bliver nødt til at vente et par timer, før en live agent vender tilbage til dig, afhængigt af regionen og den tidsramme, du ringer til.

Når du først er tildelt et menneske, bliver du bedt om flere sikkerhedsspørgsmål for at bekræfte, at du er ejer af licensnøglen. Hvis du kommer forbi verifikationerne, kan du aktivere din Windows-build eksternt.

Aktivering af tags windows