Hvordan fikser man Razer Synapse fast ved verificering af konto?

Det Synapse fast ved verificering af konto problemet påvirker Razer-brugere og forhindrer dem i at logge ind med deres Synapse-konti. Dette skaber mange problemer - Berørte brugere sidder fast med standard mus DPI, de mister krydssynkronisering på tværs af enheder og forhindres i at tilpasse deres makroer eller RGB-opførsel.

Dette problem skyldes sandsynligvis et serverproblem, der ligger uden for din kontrol. Razer-brugere har haft dette problem i flere måneder nu, og den eneste levedygtige løsning hidtil er at tvinge applikationen til at køre i offline-tilstand. På denne måde omgår du onlinebekræftelsen, men du mister adgangen til opdateringsfunktionen.

Men der er også et par lokale årsager, der kan udløse dette problem - oftest en Proxy / VPN-klient eller en slags inkonsekvens i netværket.

Bemærk: Her skal du gøre, hvis din Razer Synapse-appen registrerer ikke enheder.

1. Bekræftelse af status for Razer-servere

Før du prøver andre rettelser, skal du starte med at sikre, at du rent faktisk har at gøre med et serverproblem.

Når du kører i Onlinetilstand, vil Razer Synapse kontrollere dine kontooplysninger i deres egen database, før valideringen er afsluttet. Men hvis serverne ikke fungerer korrekt, vil du sandsynligvis sidde fast med 'Logger ind ...'Besked.

Den hurtigste måde at kontrollere et serverproblem er at kontrollere status for Razer-serverne. Der er visse tjenester, der giver dig mulighed for at gøre dette. Her er et par muligheder:

 • DownDetector
 • IsItDownRightNow

Bemærk: Hvis denne undersøgelse rapporterer problemer med Razer-servere, skal du springe direkte til den sidste løsning (Metode 4) for instruktioner om skift Razer-synaps i offline-tilstand.

Hvis denne undersøgelse ikke har afsløret nogen underliggende serverproblemer med Razer-synaps, gå ned til næste mulige løsning nedenfor.

2. Power-cycling router / modem

Som flere berørte brugere har rapporteret, kan dette problem også lette ved en inkonsekvens i en router eller modem. Nogle brugere, der tidligere var fast med 'Logger ind ...'Meddelelse har formået at løse problemet ved at tvinge en netværksopdatering.

Denne handling adskiller sig fra en nulstilling af netværket. I modsætning til det vil denne ikke producere nogen effekter på dine netværksoplysninger eller andre tidligere etablerede brugerdefinerede netværksindstillinger.

For at udføre en motorcykelprocedure er alt, hvad du skal gøre, at trykke på tænd / sluk-knappen en gang og vente i 20 sekunder eller mere, indtil du starter den igen.

Bemærk: Hvis du vil sikre, at proceduren er vellykket, skal du også frakoble strømkablet og vente et par indstillinger, før du slutter det til en stikkontakt igen.

Når du har gjort dette, skal du genstarte din computer og vente på, at netværksforbindelsen genoprettes. Når forbindelsen er gendannet, skal du åbne Razer Synapse og se, om problemet er løst.

Hvis du stadig støder påFast på Bekræftelse af kontoproblem, gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

3. Deaktivering af VPN / proxy-netværk (hvis relevant)

Som det viser sig, kan dette Razer Synapse-problem også opstå på grund af en VPN- eller proxyforbindelse. Der er mange rapporter om brugere, der formåede at løse problemet, efter at de afinstallerede deres VPN-klient (oftest Hamachi VPN) eller deaktiverede deres proxyserver.

Afhængigt af om du bruger en VPN-klient eller en proxyserver, vil processen med at deaktivere dem være anderledes. For at dække begge scenarier oprettede vi to separate guider til at dække hvert mulige scenario.

Deaktivering af proxyserveren

 1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter ”inde i tekstfeltet”ms-indstillinger: netværks-proxy 'og tryk Enter for at åbne fanen Proxy i den oprindelige app Indstillinger.
 2. Når du er inde i Proxy fanen, rul helt ned til afsnittet Manuel proxyopsætning, og fortsæt derefter med at deaktivere den skifte, der er knyttet tilBrug en proxyserver.

 3. Når du har gjort dette, skal du genstarte din computer og prøve at logge ind med Razer Synapse efter næste opstart af computeren for at se, om problemet er løst.

Afinstallation af VPN-klient

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Inde i Løb boks, skriv 'appwiz.cpl ’og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner menu.
 2. I Programmer og funktioner skærm, rul ned gennem listen over installerede applikationer og find den tredjeparts VPN, som du har mistanke om, forårsager problemet. Når du har gjort dette, skal du blot højreklikke på det og vælge Afinstaller fra genvejsmenuen.
 3. Når du er inde i afinstallationsguiden, skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre denne proces. Når denne procedure er afsluttet, skal du genstarte computeren og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis du stadig sidder fast inde i Bekræftelse af kontobesked, gå ned til den sidste metode nedenfor.

4. Tvinger Razer-synaps til offline-tilstand

Hvis du har bekræftet, at problemet skyldes et Razer-serverproblem, er den eneste måde, du kan omgå Fast på Bekræftelse af kontoproblemet er ved at tvinge applikationen til at løbe ind i Offline-tilstand.

Ved at tvinge offline tilstand vil du omgå servervalideringssekvensen, der forårsager fejlen, men du stopper også funktionen til automatisk opdatering og andre funktioner, der kræver en internetforbindelse.

VIGTIG: Husk, at dette ikke længere er muligt med Synapse 3. Trinene nedenfor fungerer kun, hvis du bruger den klassiske Synapse-applikation.

Her er en hurtig guide til at tvinge Razer Synapse til Offline-tilstand:

 1. Åbn File Explorer, og naviger til følgende placering:
  C: \ Brugere \ * USERNAME * \ AppData \ Local \ Razer \ Synapse \ Accounts \

  Bemærk:* BRUGERNAVN * er simpelthen en pladsholder. Når du navigerer til placeringen, skal du åbne den mappe, der er knyttet til det brugernavn, som du aktivt bruger.

 2. Sørg for, at du har en kompetent teksteditor installeret på din computer. Hvis du ikke har en, så overvej Notesblok ++.
 3. Når du kommer til den rigtige placering, skal du højreklikke på RazerLoginData.xml og vælg Redigere med NotePad + fra den nyligt viste kontekstmenu.
 4. Inde i din teksteditor skal du søge efter den linje, der læser Online og skift det til Offline.Når du har gjort dette, skal du gemme ændringerne og starte Synapse igen.
 5. Hvis du har udført proceduren korrekt, bør valideringsfasen undgås.
Tags Razer