Sådan ændres uoverensstemmelsesbillede?

Hjem/Lære/ Sådan ændres uoverensstemmelsesbillede?

Sådan ændres uoverensstemmelsesbillede?

Af Ayesha Sajid 5. juni 2020 1 minut læst

Uenighed henviser til en applikation, der giver en platform til kommunikation mellem forskellige online spillere. Det giver brugerne mulighed for at interagere med hinanden via beskeder, sende videoer, lydbånd og billeder. Spillerne skal bare downloade den version af denne applikation, som er kompatibel med deres operativsystem, oprette en konto på den og derefter oprette forbindelse til andre spillere.

Du har en komplet brugerprofil på Discord, hvilket betyder, at du kan indstille et brugernavn og profilbillede efter eget valg. Imidlertid tror mange brugere, at når de først har indstillet deres Discord-profilbillede, kan de aldrig ændre det, men dette er bestemt ikke sandt. Lad os lære, hvordan vi kan ændre vores Discord-profilbillede.

Sådan ændres uoverensstemmelsesbillede?

For at ændre Discord-billedet skal du udføre følgende trin:

  1. Log ind på Discord, og klik derefter på Gear ikon placeret på din Discord-startskærm som vist på følgende billede:
  2. I Min konto sektion af din Indstillinger klik på vinduet Redigere knap svarende til dit Discord-profilbillede.
  3. Så snart du klikker på denne knap, giver Discord dig mulighed for at vælge et billede fra din samling. Vælg et billede, du kan lide, ved at klikke på det og derefter klikke på Åben for at indstille det som dit Discord-profilbillede som vist på billedet nedenfor:

Når du har klikket på denne knap, vil du bemærke, at et nyt billede er dukket op i stedet for dit gamle Discord-billede. Til sidst skal du klikke på Gemme for at indstille det ønskede billede som dit Discord-profilbillede.

På denne måde kan du ændre dit Discord-billede så mange gange som du vil.