Sådan løses Firefox High CPU-brug på Windows?

At bruge en browser, der bruger en masse CPU-ressourcer, er aldrig god, især når du arbejder med mange forskellige faner åbne på samme tid. Dog har nogle brugere endda rapporteret, at Mozilla Firefox-browseren bruger for meget CPU, selv når den er inaktiv, eller når der kun er et par faner åbne.

Dette er et stort problem, og det gør din computer temmelig ubrugelig. Heldigvis var mange brugere i stand til at løse deres forekomst af problemet ved hjælp af nogle af nedenstående metoder! Sørg for at tjekke dem ud nedenfor!

Hvad forårsager Firefox High CPU-brugsproblemet i Windows?

Der er ikke mange forskellige årsager til dette problem i Windows. De eksisterende årsager kan bruges til at oprette en liste over mulige årsager, som du kan tjekke ud. At bestemme den rigtige årsag kan gøre fejlfindingsprocessen meget lettere.

 • Problemer med den aktuelle profil - Hvis visse problemer med den aktuelle Firefox-profil begynder at vises, bør du overveje at slette den aktuelle profil og oprette en ny for at slippe af med det høje CPU-problem.
 • Mistænkelige tilføjelser - Hvis du for nylig har installeret nye tilføjelser, bør du overveje at afinstallere dem for at se, om de har skyld i det høje CPU-brugsproblem.
 • Grafikdrivere- Dette problem er ofte grafikrelateret, og det er tæt knyttet til den grafikdriver, du har installeret på din computer. Kontroller, om du kan løse problemet ved at opdatere disse drivere!

Løsning 1: Slet den aktuelle og opret en ny browserprofil

I mange tilfælde af dette problem kunne brugerne finde frem til profilproblemer. Sletning af profilen, hvor brugerne i øjeblikket var logget ind, var det rigtige skridt i retning af at løse problemet i sin helhed. Dette kan gøres med Firefox åben eller lukket, og vi vil demonstrere begge metoder for dig at tjekke ud!

Firefox Åbn:

 1. Sørg for at skrive om: profiler i adresse bar i Mozilla Firefox-vinduet. Tryk på Gå ind tast for at åbne dette sæt indstillinger i Firefox-browseren.
 1. Klik på i menuen nederst på skærmen Fjerne knappen, og vælg en profil, du vil fjerne. Desværre kan du ikke slette den profil, du er logget ind i. Hvis du er logget ind på en normal profil, skal du sørge for at slette den problematiske.
 2. Derefter skal du kontrollere toppen af ​​vinduet for Opret en ny profil Klik på den for at åbne Opret profilguide.

Firefox lukket:

 1. Hvis Firefox i øjeblikket ikke kører på din computer, kan du bruge denne metode til at slette enhver profil, selv den du bruger i øjeblikket. Brug Windows-nøgle + R tastekombination for at åbne Kør dialogboksen.
 1. Du kan også søge efter feltet Kør ved at skrive “Løb" med Start-menu eller den Søg / Cortana vindue åbent. Alligevel skal du sørge for at skrive følgende kommando i tekstfeltet ud for Åben i dialogboksen Kør:
firefox.exe -P
 1. Det Firefox profiladministrator Vinduet (Vælg brugerprofil) skal åbnes. På listen over tilgængelige profiler skal du sørge for at vælge den problematiske profil, venstreklikke for at vælge den og klikke Slet profil knappen til venstre.
 1. Bekræft meddelelsen Slet profil. Når du bliver bedt om valgmulighederne Slet filer og Slet ikke filer, kan du vælge Slet ikke filer
 2. Derefter skal du klikke på Opret profil knappen fra Vælg brugerprofil vindue for at åbne Opret profilguide.

Ingen metode, hvilken metode du brugte, du skal se på det første skærmbillede i guiden Opret profil.

 1. Klik på Næste og opsæt navnet på din nye profil. Det burde være noget tæt på dig, da disse oplysninger ikke deles online.
 1. Som standard skal dine profilindstillinger og filer gemmes dybt inde i AppData mappe, og vi anbefaler, at du holder denne placering som standard.
 2. Klik på Næste og Afslut for at afslutte processen. Når du har navigeret tilbage til Profiladministratoren, skal denne nye profil vises. Kontroller, om det høje CPU-problem stadig vises!

Løsning 2: Afinstaller mistænkelige plugins og udvidelser

Der er muligvis et eller et par mistænkelige plugins eller udvidelser installeret i din Mozilla Firefox-browser, og du kan muligvis ikke bruge browseren korrekt, før du kontrollerer, om nogen af ​​disse udvidelser har noget at gøre med det høje CPU-brugsproblem. Tjek nedenstående trin for at fejlfinde dette!

 1. Åbn Mozilla Firefox browser ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Indtast blot "Mozilla Firefox" med Start-menuen åben og venstre-klik på det første resultat.
 2. Klik på menuknappen øverst til højre på browserens startskærm, og klik på Tilføjelser.
 1. Find og klik på højre side af skærmen Plugins mulighed for at se den fulde liste over plugins installeret i Firefox. Vælg det plugin, du vil fjerne, og klik på de tre prikker ved siden af ​​dem. Det skal være et plugin, du har installeret for nylig nok.
 2. Vælg Fjerne knap fra genvejsmenuen, der vises, og bekræft fjernelsen. Hvis meddelelsen Genstart nu vises, skal du sørge for at klikke på den. Gentag den samme proces, men naviger kun til denne gang Udvidelser eller temaer.
 1. Kontroller, om det høje CPU-forbrugsproblem fra Firefox er løst efter genstart af din browser.

Løsning 3: Geninstaller dine grafikkortdrivere

Forskellige grafikproblemer påvirker ofte ydeevnen i Mozilla Firefox-browseren. Disse problemer løses ofte med nye Windows-opdateringer, men det er ikke altid tilfældet. Uanset hvad, skal du sørge for at have de nyeste grafikdrivere installeret på din computer, hvis du vil løse dette problem så hurtigt som muligt. Følg nedenstående trin for at installere det nyeste sæt grafikdrivere på din computer!

 1. Først og fremmest skal du afinstallere de grafikdrivere, du aktuelt har installeret på din computer. Du kan gøre det ved at besøge Enhedshåndtering. Du kan åbne den ved hjælp af Windows-nøgle + R tastekombination for at åbne Løb dialog boks.
 1. Derefter skal du skrive “devmgmt.msc”Inde i Løb og klik på Okay knappen nedenfor for at åbne den. Et alternativ er blot at søge efter Enhedshåndtering i Start-menu eller den Søg / Cortana knap.
 2. Inde i vinduet Enhedshåndtering, der åbnes, skal du finde og udvide Displayadaptere sektion ved at venstreklikke på pilen lige ved siden af ​​den. Find det grafikkort, du aktuelt har installeret på din computer, højreklik på posten, og vælg at Afinstaller enhed fra kontekstmenuen, der vises.
 1. Bekræft eventuelle sikkerhedsanvisninger, der kan vises for dig for at bekræfte dit valg. Derefter kan du besøge NVIDIA, AMD eller Intels websted, indtaste de nødvendige oplysninger om din opsætning og klikke på Søg / send knap for at søge efter drivere.
 1. Download den nyeste, kør den fra din Downloads mappen, og følg instruktionerne på skærmen for at installere den.
 2. Alternativt, når du er inde i Enhedshåndtering, kan du klikke på Handling knap fra menulinjen øverst i vinduet, og klik på Scan efter hardwareændringer.
 1. Dette scanner din computer for drivere, der blev afinstalleret for nylig. Dette skulle løse problemet med Firefox's høje CPU-forbrug!