Hvordan aktiverer jeg WebGL i Google Chrome

WebGL (eller webgrafikbiblioteket, som det også er kendt) er en Javascript API, der bruges til at gengive 3D-grafik i en hvilken som helst kompatibel webbrowser uden at kræve brug af plug-ins. Google Chrome er blandt listen over webbrowsere, der er kompatible med WebGL. Desværre er muligheden for at slå WebGL til eller fra ikke en del af Google Chromes normale Indstillinger interface endnu, hvilket er grunden til, at de fleste Google Chrome-brugere ikke har nogen anelse om, hvordan de kan gå til at aktivere eller deaktivere WebGL i deres browser. I stedet findes muligheden for at aktivere eller deaktivere WebGL i Google Chrome under browserens Eksperimenter interface, som de fleste brugere ikke engang ved eksisterer.

WebGL er et ekstremt praktisk værktøj og kan være ret effektivt til at forbedre kvaliteten af ​​den gennemsnitlige Google Chrome-brugers eventyr på World Wide Web. Når det er tilfældet, er det en ret pæn idé at sikre, at WebGL er aktiveret ved din installation af Google Chrome.

Aktivering af WebGL i Chrome:

  1. Start Google Chrome.
  2. Type krom: // flag / i URL-feltet, og tryk på Gå ind. Hvis du gør det, fører du dig til Eksperimenter
  3. Rul ned på listen over Eksperimenter og find Eksperiment med titlen Deaktiver WebGL. Når denne specifikke mulighed er aktiveret, forhindrer den webapplikationer i at få adgang til WebGL API, mens webapplikationer har fuldstændig og ubegrænset adgang til WebGL API, mens denne mulighed er deaktiveret. Hvis det er tilfældet, hvis denne mulighed er aktiveret, er alt hvad du skal gøre for at slå WebGL til, at deaktivere denne mulighed ved at klikke på Deaktiver.

Bemærk: Hvis den Deaktiver WebGL valgmulighed er allerede deaktiveret (du ved, fordi der vil være en Aktiver knappen under indstillingen i stedet for en Deaktiver knap), WebGL er allerede tændt i din instans.

  1. Når du er færdig, skal du klikke på Genstart nu til genstart Google Chrome, så de ændringer, du har foretaget, muligvis anvendes. Når Google Chrome starter, vil WebGL blive aktiveret, og webapplikationer vil med succes kunne få adgang til WebGL API.

Bemærk:Du kan muligvis se, at meddelelsen om WebGL ikke understøttes i nogle tilfælde, eller den viser muligvis "WebGL Hit a Snag" -fejlen efter at have aktiveret den i Chrome.