Spil med Volta-kort - Et blik ind i arkitekturen

Hjem/Anmeldelser/ Spil med Volta-kort - Et blik ind i arkitekturen

Spil med Volta-kort - Et blik ind i arkitekturen

Af Bill Wilson 10. september 2019 3 minutter læst

Mens Titan V, det eneste tilgængelige Volta-kort med tilføjelsen af ​​Nvidia Quadro GV100 og Tesla V100, der koster en formue, muligvis ikke er et spilkort, kan det stadig være et blik på, hvad Volta-arkitekturen har i vente for os, i modsætning til Pascal i spil. Pointen er ikke at se på rå ydeevne i hundrede forskellige titler, men at tænke på, hvad den samlede præstation lærer os, og hvad der i sidste ende kan komme med Volta-kort.

Dette er et blik på Volta-arkitekturen.

Volta, en Nvidia-udviklet GPU-mikroarkitektur, efterfølger Pascal og blev annonceret som en fremtidig køreplanambition i marts 2013. Men vi har ikke rigtig set rigtige GTX Volta-spillekort hidtil.

Nvidia Quadro og The Tesla V100 kommer til en meget heftig pris, men de leverer imponerende ydeevne boost over Pascal selv i spil, som de ikke er designet til.

Må have

Bedste spilydelsePrisen
Seneste gen. Arkitektur
Tilsætning af tensorkerner
Bedste blotte kraftfulde ydeevne
17 anmeldelser

Seneste opdatering den 2020-12-23 kl. 09.38 ved hjælp af Amazon Product Advertising API NVIDIA TITAN V VOLTA 12GB HBM2

Tjek pris skal have

NVIDIA TITAN V VOLTA 12 GB HBM2

Bedste spilydelse
Seneste gen. Arkitektur
Tilsætning af tensorkerner
Bedste blotte brutale ydeevne
Prisen
17 anmeldelser

Sidste opdatering den 2020-12-23 kl. 09:38 ved hjælp af Amazon Product Advertising API

Tjek pris

På den ene side er det i øjeblikket ikke det bedste tidspunkt at købe en af ​​dem, hvis du er en spiller, men på den anden side lader de os se, hvad vi kan forvente i fremtiden. Titan V, det sidst udgivne kort fra Volta-generationens grafikkort, kommer faktisk til en lidt mere rimelig pris på omkring £ 2.700,00, og det leverer et massivt præstationssprang sammenlignet med ethvert andet kort på markedet i alt, hvad der kastes . Det er nej. 1 kort på gpu.userbenchmark.com.

Den vigtige ting, du skal huske på, når du også tænker på Volta er, at der ikke er noget travlt fra Nvidia, i det mindste ikke fra markedsføringsperspektivet. De har i det væsentlige hjørnet markedet med Pascal, så de ikke behøver at skynde sig at frigive deres kort. AMD er blevet overbevist sparket tilbage på Nvidia, selv med Pascal, uanset hvad AMD frigav, selv VEGA-seriekortene.

Så lad os tage et kig på, hvor groft Titan V presterer i forhold til det hidtil bedste gaming-grafikkort, 1080Ti, dets lillebror Titan Xp, Nvidia Quadro og Vega FE - med hensyn til spil

Det scorer overraskende bedre i alt, hvad der smides på det. Men du skal huske på, at dette ikke er et kort designet specielt til spillere, både pris og ydeevne. Endnu en gang er vi nødt til at minde os selv om, at Titan V er ikkeudtænkt til spil. Og selvom det er tre gange prisen på en 1080Ti, synes jeg det er berettiget.

Det er det bedst mulige grafikkort, men det skal bemærkes, at det skal sammenlignes mere med kort designet til det samme formål, ikke-gaming, enorme arbejdsbelastninger, avanceret AI-computing og GPU-dyb læringsopgaver såsom Titan Xp , Nvidia Quadro, Vega FE og Tesla V100 i benchmarks, der er mere velegnede til dem. Men det slår stadig ethvert kort derude med hensyn til spilydelse.

Vi kan tydeligt se, at Titan V stadig fortsætter sin dominans over alle andre high-end kort, hvilket kun er et indblik i, hvad Volta kan bringe os i fremtiden. Det formår endda nemt at overgå den direkte Volta-konkurrent i ethvert aspekt og nemt hævde titlen som det hurtigste grafikkort til dato. For at være retfærdig, som vi allerede nævnte, er Titan V ikke et spilkort, så vi skal også se på nogle benchmarks inden for dyb læring og AI.

Med tilføjelsen til den nye Tensor kerner sammen med det klassiske CUDAkerner at hver GPU typisk kører på, skal den let overgå CUDA kerne baseret grafikkort, da det har 5120 CUDA kerner og en whapping 640 Tensorkerner,sammenlignet med kun 3840 CUDA kerner til Titan Xp og 2560 til 1080Ti, med nr Tensorkerner.

Titan V er en absolut vinder i COMPUBENCH på grund af tilføjelsen af Tensorkerner

Og mens vi er ved det, viser Nvidia også for første gang med deres HBM2-hukommelse på et Titan-seriekort.

Men hvor stor kunne Volta faktisk være? Ser disse rå tal viser Volta sin overlegne kapacitet inden for både spil og dyb AI-læring, som den primært er designet til. Men den virkelige aftale er, hvornår Geforce GTX-serien af ​​Volta gen-kort kommer ud, og alt hvad vi kan gøre i øjeblikket er at spekulere i, hvor stort et præstationsspring vi måske ser. Hvis du er i 4K-spil, generelt overdimensionerede skærme med den højest mulige FPS, kan Titan V muligvis være noget for dig, og det er det eneste, vi hidtil har fået fra Volta.