Sådan rettes udskrivning af hjemmegruppefejl 2147500037

Homegroup er en funktion, der er indbygget i Windows til hjemmebrugere, hvor de kan dele pc-ressourcer med andre pc'er på netværket, der er en del af hjemmegruppenetværket. Mens hjemmegruppe er en fantastisk funktion, har den fordele og ulemper, og hvis den er konfigureret forkert, kan den forhindre brugerne i daglige aktiviteter. Et sådant problem, som denne artikel vil hjælpe med, er fejlen 2147500037.

Din hjemmegruppes adgangskode kunne ikke udskrives. Der opstod en fejl, mens Windows forsøgte at udskrive din adgangskode til hjemmegruppen. (Fejlkode: 2147500037)

Denne fejl er relateret til Internet Explorer på grund af den måde, Microsoft har designet mange af dets program på til at være afhængige af Internet Explorer. Når Internet Explorer ikke er standardbrowseren, får du denne fejl. Den nemmeste måde at løse dette på er at genkonfigurere Internet Explorer som din standardwebbrowser.

Løsning: Indstil Internet Explorer som din standardwebbrowser

Følg trinene nedenfor for at konfigurere Internet Explorer som din standardbrowser.

  1. Klik på Windows Start-knap og i søgefeltets type: Standard. Når søgningen vender tilbage Standardprogrammer, klik på den for at åbne skærmbilledet Standardprogrammer.
  2. Klik på på standardskærmen Indstil din standardprogramindstilling.
  3. Der åbnes en skærm, der viser alle de installerede programmer, der kan konfigureres som en slags standard i Windows. Vælg Internet Explorer og klik på Indstil dette program som standard knap.
  4. Tryk på Okay for at afslutte kontrolpanelet
  5. Den valgte browser er nu indstillet som standard. Du skal være i stand til at udskrive din adgangskode til hjemmegruppen nu.