Fix: Rocket League-fejlkode 68

Lanceringen af ​​ethvert online multiplayer-spil efterfølges næsten udelukkende af defekte servere og overskydende fejlkoder. Rocket League er ingen undtagelse, og det ser ud til, at folk har modtaget alle mulige fejlkoder fra spillet, inklusive fejlkoden 68.

Denne fejl kan være ret vanskelig at løse ordentligt, da den ofte vises uden nogen åbenbare grunde, og der er en hel række meget forskellige årsager til problemet, som alle kan forekomme for dig på enhver konsol. Derfor er det vigtigt, at du følger alle løsningerne, inden du giver op.

Løsning 1: Du er blevet forbudt

Den mest åbenlyse årsag til fejlkoden 68 er, at du muligvis har været forbudt midlertidigt at spille spillet ved at efterlade for mange kampe. For eksempel, hvis du var midt i kampen, og du gik ud ved at slukke for din computer eller ved at lukke spillet med magt, bliver spillet undertiden forvirret og ved ikke, hvad det skal rapportere.

Hvad der faktisk sker, er, at du muligvis har modtaget et advarselsforbud på 15 minutter, som forhindrer dig i at deltage i nye spil, men spillet undlader at præsentere disse oplysninger, og det kaster alligevel fejlkoden 68. De fleste rapporterede dog, at fejlkoden forsvinder nøjagtigt efter 15 minutter, så det er bedst for dig at vente. Men hvis du har brudt nogle flere spilleregler i mellemtiden, kan du forvente, at forbudstiden bliver længere end det.

Løsning 2: Kontroller, om serverne er nede

Nogle gange har serverne skylden, især hvis de bliver for overfyldte, hvilket resulterer i forskellige underlige fejlkoder. Hver spiludvikler har foreslået til brugerne, at de skal prøve at oprette forbindelse igen i et par minutter, før de prøver at rette fejlkoden på andre måder.

Derudover er der masser af brugere, der bekræftede, at det var tålmodigt at betale sig, og at de snart kunne fortsætte med at spille spillet normalt.

Nogle gange er det simpelthen serverne, der er under vedligeholdelse, og nogle gange er der et problem med den konto, brugerne bruger til at spille spillet. Du kan altid kontrollere status for forskellige servere for alle tilgængelige platforme ved at klikke på nedenstående links:

 • PlayStation Netværk Status: //status.playstation.com
 • Xbox Live-status: //support.xbox.com/xbox-live-status
 • Rocket League Twitter: //twitter.com/rocketleague
 • DownDetector til Rocket League: //downdetector.com/status/rocket-league

Løsning 3: Genstart flere komponenter

At nyde spillet ordentligt uden nedbrud kan også løses ved at nulstille visse komponenter, indtil spillet rent faktisk begynder at virke. Du skal dog være opmærksom på, at der er en hel del ting, der skal nulstilles, hvis du virkelig vil sikre dig, at alt kører problemfrit, da årsagen til problemet kan være din internetforbindelse, din konsol, Steam-klienten osv. Følg instruktionerne nedenfor for at genstarte alle disse komponenter med succes.

Genstart Steam:

 1. Åbn Steam-klient-brugergrænsefladen ved at dobbeltklikke på ikonet i systembakken, som skal vise det sidst åbne Steam-vindue, du var i.
 2. Find menuen i nederste venstre del af vinduerne, og klik på Steam >> Afslut.

 1. Vent på, at klienten lukker helt ned, før du åbner Steam igen ved at finde ikonet på skrivebordet eller i den mappe, du installerede det i.

Genstart din enhed og din internetforbindelse:

Da spillet kan spilles på forskellige enheder såsom Xbox One, PlayStation 4 eller en pc, er nedenstående de korrekte trin til korrekt nulstilling af alle konsoller, som også sletter cachen til PS4 og Xbox One. Det er vigtigt også at nulstille din internetforbindelse, inden du tænder konsollerne igen, da det anbefales at tilslutte din internetforbindelse af og til blot for at nulstille den.

Xbox-brugere:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Træk Ethernet-kablet ud af Xbox One, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne placeret på dem, før du tilslutter kablet til enheden igen.
 2. Sæt strømstenen i, og vent på, at lyset på stikkontakten ændrer farven fra hvid til orange.
 3. Tænd Xbox igen som normalt.

PlayStation-brugere:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter. Træk Ethernet-kablet ud af Xbox One, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne placeret på dem, før du tilslutter kablet til enheden igen.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

PC-brugere:

 1. På din kørende pc skal du klikke på Start >> Tænd / sluk-knap nederst i menuen og vælge indstillingen Luk ned.

 1. Når din pc er lukket helt, skal du tage Ethernet-kablet ud af din pc, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne på dem, før du sætter kablet tilbage i computeren.
 2. Tænd pc'en normalt ved at trykke på tænd / sluk-knappen.

Løsning 4: Skift MAC-adressen på din pc (kun til pc-brugere)

Ændring af MAC-adressen er en noget avanceret proces, der skal udføres med omhu, men det bør ikke tage lang tid, og brugerne har rapporteret, at det har fungeret for dem ved visse lejligheder.

Brugere, der mest sandsynligt drager fordel af denne løsning, er brugere, der bruger begrænset internetforbindelse, som de ikke administrerer selv, f.eks. Studerende, der bor i sovesale og studerende, der bruger universitetsservere. Ændring af MAC-adressen kan hjælpe deres internettrafik og forbedre deres forbindelse til Rocket League-serverne.

 1. Find oplysninger om din netværksadapter ved at klikke på Start-menuen eller søgeknappen ved siden af ​​den og skrive "cmd". Højreklik på det første resultat, og vælg Kør som administrator. Du kan også søge på "run" for at åbne dialogboksen run og skrive "cmd".

 1. Skriv kommandoen nedenfor, og sørg for at trykke på Enter bagefter. Skriv beskrivelsen og den fysiske adresse for den netværksenhed, du bruger i øjeblikket, og hvis navn svarer til forbindelsestypen (trådløs, LAN osv.).
 2. ipconfig / alle
 3. Indtast følgende kommando, der vises nedenfor, og klik på Enter. Skriv GUID'en ned, som vises mellem “{}” parenteserne ved siden af ​​den fysiske adresse, du tidligere har fundet.
 4. netkonfiguration rdr
 5. Åbn Registreringseditor. Du kan åbne den ved at åbne dialogboksen Kør (Windows-tast + R) og skrive "regedit".

 1. Naviger til registreringsdatabasenøglen, der præsenteres nedenfor, og udvid den ved at klikke på pilen ud for den.
 2. .
 3. Find din adapter ved at åbne mapperne med navnet “0000”, “0001” osv., Og sammenlign DriverDesc-tasten med den beskrivelse, du skrev ned ovenfor.
 4. Højreklik på den mappe, der matcher din netværksenhed, og vælg Ny >> strengværdi. Du skal navngive det "NetworkAddress".

 1. Dobbeltklik på den nye NetworkAddress-post, og indtast din nye MAC-adresse i feltet "Værdidata", MAC-adresser består af 12 cifre, og der bør ikke være noget, der adskiller bogstaverne og cifrene.
 2. Genstart din computer for at aktivere ændringerne, og du kan kontrollere, om ændringerne blev anvendt korrekt. Åbn igen kommandopromptvinduet, og kør kommandoen “ipconfig / all” og kontroller den fysiske adresse ved siden af ​​din aktive netværksenhed. Det nye sæt numre skal være på plads.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found