Fix: Cnext.exe kan ikke starte, fordi MSVCP120.dll eller Qt5Core.dll mangler

Hvis du er en AMD-bruger, kan du opleve dette problem. Faktisk er de manglende dll-fejl ikke specifikke for AMD-brugere, men dllen, der får cnext.exe til at gå ned, er specifik for AMD-brugerne, fordi cnext.exe er en del af AMD-katalysatorstyringsprogrammet til Radeon-grafikkortet. Du vil se en fejl som denne

Denne fejl dukker op tilfældigt eller mens du prøver at køre et spil. Fejlmeddelelsen går ned på cnext.exe, og det forhindrer brugen af ​​applikationer som spil, der har brug for denne proces. Nogle brugere kan muligvis se en RadeonSettings.exe - systemfejl med Qt5Core.dll-filen mangler.

Qt5Core.dll-filen mangler vises ligesom MSVCP120.dll-manglende meddelelse. Begge disse problemer er meget ens med de samme løsninger. Så hvis du har nogle af disse problemer, fungerer løsningerne i denne artikel for dig.

Disse fejl opstår på grund af Radeon crimson driver. Driveren har et problem, der får dit system til at opføre sig forkert. Derfor starter disse problemer sandsynligvis efter opdatering af dine AMD-drivere. Problemet kan også ske på grund af beskadigede filer eller forkert installation af AMD-relaterede applikationer. Hvis du begyndte at se disse fejl specifikt efter installation af et AMD-relateret program, er det meget sandsynligt, at der var et problem i installationen. Hvis ingen af ​​disse to scenarier gælder for dig, kan problemet simpelthen være forårsaget af en beskadiget fil. Det er også almindeligt, at en systemfil bliver ødelagt.

Det gode ved denne situation er, at problemet let kan løses. Den manglende dll-fejl kan afhjælpes.

Metode 1: Download Microsoft Redistributable

Hvis du ser Cnext.exe ikke kan starte, fordi den ikke kan finde MSVCP120.dll fejl, kan problemet let løses ved at installere den nyeste Visual Studio C ++ 2015 Redistributable. Fejlen opstår, fordi en dll-fil mangler fra computeren. Der kan være mange grunde til, at filen mangler, den mest almindelige er korruption, men den enkle løsning til dette er at få filen på computeren. Denne fil er en del af Visual Studio C ++ 2015 Omfordeling, og geninstallation af dette løser problemet.

Vi har allerede en detaljeret artikel om, hvordan du løser dette problem via Microsoft Redistributable. Klik på her og følg instruktionerne i denne artikel.

Når omfordelningen er installeret, skal du kontrollere, om fejlen vises igen.

Metode 2: Kør systemfilkontrol

SFC står for System File Checker. Dette er dybest set Windows-indbyggede værktøj til reparation af eventuelle Windows-relaterede korrupte filer. Du kan bruge dette værktøj til at rette eventuelle korrupte filer, der kan forårsage problemet.

Vi har en artikel, der forklarer, hvordan du bruger værktøjet Systemfilkontrol. Klik på //appuals.com/msvcr120-dll-is-missing-on-windows-7-8-and-10/ og følg instruktionerne i denne artikel.

Metode 3: Registrer dll-filerne igen

Nogle gange kan problemet være relateret til registreringen af ​​dll-filen. Regsvr32 er et værktøj bygget af Microsoft, og det kommer med næsten alle versioner af Windows. Regsvr32 står for Microsoft Register Server. Som du måske allerede har gættet ved navnet, bruges dette værktøj til at registrere eller afregistrere bestemte filer inklusive dll-filer.

Så hvis problemet skyldes, at dll-filen ikke er registreret, løses det via Regsvr32. Her er trinene til registrering af din dll-fil.

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type kommandoprompt i Start søgning
 3. HøjreklikKommandoprompt fra søgeresultaterne, og vælg Kør som administrator

 1. Nu skal du navigere til mappen System32. Se på venstre side af den blinkende markør. Det burde være noget lignende C: \ WINDOWS ellerC: \ WINDOWS \ system32. Hvis det er sidstnævnte, skal du springe det næste trin over, ellers fortsæt
 2. Type cd System32 og tryk på Gå ind
 3. Nu skal du være i System32-mappen. Adressen i venstre side af din blinkende markør skal være C: \ WINDOWS \ system32
 4. Type regsvr32 og tryk på Gå ind. Udskift det med det aktuelle dll-navn (inklusive .dll-udvidelsen). For eksempel skal det se ud regsvr32 Qt5Core.dll.

 1. Gentag trin 7 for alle de dll-filer, du mangler.

Når det er gjort, skal du kontrollere, om problemet fortsætter.

Metode 4: Rens installationsdrivere

Hvis intet andet fungerede, skal du prøve at geninstallere driverne. Sørg for, at det er en ren installation, fordi det er det, der fungerede for mange brugere.

Bemærk: Inden du prøver at installere driverne, skal du sørge for, at dit antivirusprogram er deaktiveret. Det er kendt, at disse sikkerhedsapplikationer forårsager nogle problemer med installationsprocessen. Du kan blot højreklikke på dit antivirusprogramikon fra systembakken (højre nederste hjørne) og vælge Deaktiver. Hvis du ikke ser nogen Deaktiver-indstilling, skal du blot dobbeltklikke på antivirusprogrammets ikon fra systembakken og kigge efter indstillingen Deaktiver på panelet. Næsten alle de større antivirusprogrammer har mulighed for at deaktivere applikationen midlertidigt.

 1. Klik her og download værktøjet Display Driver Uninstaller. Dette værktøj rydder dybest set de tidligere grafiske drivere og nogen af ​​deres resterende filer. Dette er nyttigt, fordi det sørger for, at den nyere driver er installeret korrekt. Mange gange vil din nye driver ikke blive installeret korrekt på grund af den tidligere version og dens modstridende resterende filer.
 2. Når du er færdig, skal du klikke på her. Vælg de relevante indstillinger fra Vælg din driver manuelt sektion og klik Vis resultater. Hent de drivere, der passer til din Windows-version. Bemærk: Vi vil råde dig til ikke at bruge deres auto-detekteringsværktøj til driverinstallation. Hvis du vil have de bedste resultater, skal du downloade driverne manuelt.

 1. Nu tømmer vi indholdet af AMD-mappen, der findes i C-drevet. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type C: \ AMD og tryk på Gå ind

 1. Holde CTRL-nøgle og tryk på EN (dette vælger alle filerne)
 2. Tryk på Slet nøgle og bekræft eventuelle yderligere meddelelser
 3. Nu er det tid til at slukke for Windows-opdateringer. Dette er for at forhindre Windows i at downloade og installere grafiske drivere automatisk. Hvis din Windows er indstillet til automatisk, henter den muligvis automatisk grafikdriverne. Hvis du slukker for Windows-opdateringen et stykke tid, forhindres dette.
 4. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 5. Type services.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og dobbeltklik Windows opdatering

 1. Vælg handicappet fra rullemenuen i Starttype

 1. Klik på Hold op knap, hvis Servicestatus er ikke indstillet til Stoppet
 2. Klik på ansøge vælg derefter Okay

 1. Hvis du bruger Windows 7 eller 8, skal du sørge for, at din Windows er opdateret. Følg nedenstående trin for at downloade og installere Windows-opdateringerne
  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind
  3. Vælg Små ikoner fra rullemenuen foran Vis af
  4. Klik på Windows opdatering
  5. Vælg Søg efter opdateringer
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind

 1. Find AMD-software og vælg det
 2. Klik på Afinstaller og følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen. Sørg for at afinstallere alt

 1. Nu logger vi ind i fejlsikret tilstand for at køre Display Driver Uninstaller.
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Type msconfig og tryk på Gå ind

 1. Vælg Støvle fanen
 2. Kontrollere indstillingen Sikker opstart i Boot muligheder afsnit
 3. Vælg indstillingen Minimal under Safe Boot-indstillingen
 4. Klik på Okay

 1. Windows beder dig om at genstarte. Klik på Genstart
 2. Når systemet genstarter, vil du være i fejlsikret tilstand. Løb det Display Driver Uninstaller fil
 3. Vælg AMD i rullemenuen, og klik på Rens og genstart (stærkt anbefalet)

 1. Lad Display Driver Uninstaller gøre sit job. Når det er gjort, genstarter din pc.
 2. Kør AMD-driverne (som du downloadede tidligere), når systemet genstarter. Følg instruktionerne på skærmen for at installere driverne
 3. Når driverne er installeret, skal du deaktivere indstillingen Sikker tilstand. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 4. Type msconfig og tryk på Gå ind

 1. Vælg Støvle fanen
 2. Fjern markeringen indstillingen Sikker opstart i afsnittet Bootindstillinger
 3. Klik på Okay

 1. Windows beder dig om at genstarte. Klik på Genstart

Du skal være god at gå, når systemet genstarter. Du får en ren installation af de nye drivere.