Fix: Høj CPU-brug af LockAppHost.exe

Windows 10 er et af de mest anvendte operativsystemer i verden med sine kumulative opdateringer, der rulles ud fra tid til anden. Det giver nem adgang og mange funktioner sammenlignet med andre operativsystemer. Da hvert operativsystem er meget komplekst og involverer mange moduler, der kører sammen, er det muligt, at nogle af dem kommer i konflikt og forårsager uventede problemer.

Et af disse problemer er den høje CPU-brug af tjenesten "LockAppHost". Denne service er for det meste forbundet med problemer med låseskærmen. Mange brugere rapporterede dette problem, da deres computer vågnede fra dvaletilstand eller dvaletilstand efter at lukke låget. Der er et par løsninger til løsning af dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Genstart computeren

Inden du prøver andre tekniske metoder, ville det være klogt at genstarte din computer og kontrollere, om problemet stadig vedvarer. Der var mange rapporter, der simpelthen genstartede computeren løste problemet, da dette problem hovedsageligt er forbundet med, at computeren startes på låseskærmen efter dvaletilstand eller dvaletilstand. Genstart flere gange, og inden du bruger andre løsninger, der er anført nedenfor.

Løsning 2: Låsning og oplåsning af din maskine

Vi kan prøve at låse din skærm (ikke sove eller dvale) og låse den op igen. Når du låser skærmen, opdateres processen, da den udløses igen, og det meste af tiden stopper den med at forbruge dine ressourcer. Windows har en indbygget funktion, hvor du direkte kan låse din skærm ved at trykke på Windows + L. knap. Denne handling låser øjeblikkeligt din computer. Lås det op igen ved hjælp af din adgangskode, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Aktivering af login igen, når enheden vågner fra dvaletilstand

Mange brugere har login-indstillingen deaktiveret, når deres computer vågner op fra dvaletilstand eller dvaletilstand. OS omdirigerer dig direkte til din startskærm i stedet for standardlåseskærmen. Vi kan prøve at genaktivere denne funktion og kontrollere, om problemet stadig vedvarer. Hvis det sker, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne.

  1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “indstillinger”I dialogboksen og åbn det relevante resultat, der kommer frem.
  2. Når du er i Indstillinger, skal du klikke på “Konti”.

  1. Når du er i konti, skal du klikke på “Loginmuligheder”Til stede i venstre navigationslinje på skærmen.

  1. Indstil muligheden for at kræve login ved at vælge “Når pc vågner op fra søvn”Fra rullelisten til stede. Afslut windows og genstart computeren. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Deaktivering af den ikke-opstartslåseskærm

En anden løsning, der fungerede for folk, var at deaktivere den ikke-opstartlåseskærm fra computeren. Der er to tilfælde af låseskærme. Den ene er, når du logger ind på din computer første gang (dette kaldes bootup lock screen). Den anden tændes, når du åbner din computer, efter at den er gået i dvale (dette kaldes en ikke-opstartslåseskærm). Da der ikke er nogen måde at deaktivere opstartslåseskærmen i øjeblikket, kan vi prøve at deaktivere den anden og kontrollere, om dette løser problemet.

  1. Tryk på Windows + E for at starte File Explorer. Naviger til følgende filplacering:

C: \ Windows \ SystemApps

  1. Når du er på målplaceringen, skal du kigge efter den mappe, der hedder:

Microsoft.LockApp_cw5n1h2txyewy

  1. Du skal blot omdøbe mappen ved at højreklikke på den og vælge “Omdøb”.

Omdøb ikke hele filnavnet. Bare tilføj “.bak” i slutningen af ​​navnet, og genstart computeren. Forhåbentlig vil problemet blive løst. Hvis ikke, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne.

Bemærk: Hvis du støder på en dialog om, at mappen er i brug af et andet program, skal du gå over til task manager og afslutte låseprocessen. Dialogen vises, fordi processen allerede kører i baggrunden.

Løsning 5: Afslutning af tjenesten

Som en sidste udvej kan vi prøve at afslutte tjenesten fra task manager. Bemærk, at deaktivering af denne funktion kan deaktivere din låseskærm. Desuden kan du kræve en genstart for at processen kan starte igen. I de fleste tilfælde løser problemet med høj CPU-brug automatisk ved at afslutte tjenesten. I meget sjældne tilfælde kommer tjenesten tilbage online. Dette er en midlertidig løsning, da processen højst sandsynligt vil gyde igen ved genstart eller ved at vække computeren fra dvaletilstand. Du kan også klikke på “Afslut processtræ”Hvis afslutningen af ​​opgaven gyder processen igen.