Fortnite-fejl 'fejl.com.epicgames.common.server_error'

Det "error.com.epicgames.common.server_error”Vises under lanceringen af ​​spillet, og som angivet i fejlmeddelelsen, fremhæver dette et problem med enten brugerens internet eller et problem med serverne i udviklerens ende.

Hvad forårsager fejlen “errors.com.epicgames.common.server_error” og hvordan fikser man det?

Vi undersøgte og fandt de underliggende årsager til at være:

 • Serverudgave:Den primære årsag til dette problem er en fejl med serveren under tilslutning. Den vigtigste stimulans for dette er en fejl med Fortnite-serverne, udviklerne står ofte over for problemer, når der er en fejl i serveren eller en udnyttelse, der giver brugerne mulighed for at drage fordel af spilmekanikken. Så de sætter serveren i vedligeholdelsestilstand for at øge sikkerheden og deaktivere udnyttelsen. Derfor er tilgængeligheden i vedligeholdelsestilstand begrænset, hvorfor denne fejl kan udløses.
 • Internetudgave:Hvis du har en internetforbindelse, der ikke er stabil eller står over for regelmæssige afbrydelsesproblemer, kan fejlen muligvis udløses. Det er vigtigt, at den internetforbindelse, der oprettes med serveren, er sikker og stabil, så spillet kan indlæses korrekt. Dette kan også forårsage 2006-fejlen på Fortnite og forhindre, at den starter.
 • VPN:Nogle gange, hvis du bruger en VPN til at maskere din forbindelse, kan det udløse fejlen. Dette skyldes, at serveren muligvis markerer din forbindelse som mistænkelig, hvis placeringen maskeres. Derfor anbefales det at undgå at bruge VPN.

Løsning 1: Kontrol af serverproblemer

Hvis Fortnite-serverne er nede, opdaterer de altid brugerne på deres sociale mediekonti. Hvis du følger nogle af disse, vil du lære om problemet på ingen tid. Men hvis du ikke har en social mediekonto, kan du bruge nogle tredjeparts tjenester til at fortælle dig om serviceafbrydelse. For at gøre det:

 1. Åben din browser og navigere her.
 2. Kontrollere for status lige under navnet på spillet.
 3. Hvis der står, at der er problemer, bør det være et kollektivt problem med serverne.
 4. Vente for at problemet ryddes og fortsætter med at kontrollere fra tid til anden.

Løsning 2: Power-Cycling Devices

Nogle gange kan opbygning af cache og andre data forhindre enhedernes evne og forhindre dem i at kunne indlæses korrekt. Derfor vil vi i dette trin strømcykle alle de involverede enheder. For det:

 1. Koble fra strømmen fra alle involverede enheder.
 2. Trykke og holde tænd / sluk-knappen i mindst 15 sekunder.
 3. Prop strømmen tilbage og tænd dem.
 4. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter, efter at enhederne er genstartet.

Bemærk:Sørg for at prøve at bruge din mobils hotspot eller andre computers hotspot som en internetforbindelse og se om det løser problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found