Afsendelse af meddelelser til denne kanal er midlertidigt deaktiveret fejl på Discord

Det "Afsendelse af meddelelser til denne kanal er midlertidigt deaktiveret”Vises, når du ikke kan sende beskeder igennem på Discord. Problemet vises normalt, når Discords-servere oplever forbindelsesproblemer.

Hvad forårsager fejlen "Afsendelse af meddelelser til denne kanal er midlertidigt deaktiveret"?

Fejlen udløses af følgende årsager.

 • Defekte Discord-servere:I nogle tilfælde er de vigtigste servere, som Discord bruger til at drive deres service, muligvis under vedligeholdelse, eller de er muligvis nede midlertidigt, hvorfor denne fejl vises under messaging. Servere er ofte under vedligeholdelse for at forbedre visse funktioner og beskytte mod trusler. Dette kan også forhindre Discord i at oprette forbindelse, og du kan muligvis ikke engang logge ind på din konto.
 • Internetforbindelse:Det er også muligt, at den internetforbindelse, du bruger til at oprette forbindelse til serverne, muligvis er ustabil, eller at den muligvis ikke opretter forbindelse korrekt, hvorfor denne fejl kan opstå. Forbindelsen kan også blive udsat for problemer, hvis computeren ikke er konfigureret til at bruge de korrekte DNS-servere, og vi muligvis skal ændre DNS-indstillingerne.

Sådan løses fejlen "Afsendelse af meddelelser til denne kanal er midlertidigt deaktiveret"?

Selvom der ikke er meget, kan du gøre for at løse problemet, hvis Discord oplever udfaldet, men det er værd at prøve følgende:

1. Kontroller servicestatus

Det vigtigste skridt i retning af fejlfinding af dette problem er at bestemme årsagen bag det, og vi kan gøre det ved at kontrollere status for Discords 'servere. Dette hjælper os med at kontrollere, om denne fejl kun er begrænset til din computer, eller hele samfundet står over for den. For at gøre det:

 1. Åben din browser og start en ny fane.
 2. Klik her for at navigere til webstedet for statuskontrol.
 3. Kontrollere til “Alle systemer fungerer” besked, og hvis den findes, betyder det, at problemet er ved vores afslutning, og du kan fortsætte med nedenstående trin.
 4. Hvis meddelelsen ikke er til stede, og serverne står over for problemer, vente for at problemerne skal ryddes af Discord-teamet og derefter kontrollere hvis problemet fortsætter.

2. Skift internetforbindelse

I nogle tilfælde forhindrer den internetforbindelse, du bruger, dig i at være i stand til at oprette forbindelse til Discord-serverne. Det er også muligt, at din internetforbindelse muligvis er ustabil, hvorfor nogle vigtige funktioner i Discord muligvis ikke fungerer. Du kan slutte din computer til en mobil hotspot forbindelse og kontrollere hvis det løser problemet for dig. Hvis det gør det, betyder det, at du skal sortere din internetforbindelse.

3. Konfigurer DNS-indstillinger igen

Visse DNS-indstillinger kan også forhindre, at forbindelsen oprettes, fordi computeren muligvis bruger forkerte DNS-servere til at oprette forbindelse til Discord. Vi kan omkonfigurere disse indstillinger og se, om det løser problemet. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Ncpa.cpl” og tryk på "Gå ind".
 3. Højreklik på den internetforbindelse, du bruger, og vælg "Ejendomme".
 4. Dobbeltklik på “Internetprotokol version 4 (IPV4)” og vælg “Brug følgende DNS-serveradresser ” mulighed.
 5. Indtaste “8.8.8.8” i “Foretrukket DNS-server” valgmulighed og “8.8.4.4” i “Alternativ DNS-server” mulighed.
 6. Klik på "OKAY" for at gemme disse indstillinger og prøve at chatte på Discord.
 7. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.