Fix: fltmgr.sys Blue Screen of Death

Dødens blå skærm “fltmgr.sys”Er en meget almindelig BSOD, der normalt opstår på pc'er, der kører Windows-operativsystem. Denne blå skærm skyldes mangelfuld hardware eller korrupte enhedsdrivere, der findes på din enhed.

Årsagen til, at denne BSOD ikke udløser meget i bærbare computere, er at de har foruddefineret hardware fra producenten. Hvis du bygger en brugerdefineret pc, kan du tilføje og fjerne forskellige moduler fra din computer, hvilket kan få nogle drivere til at gå dårligt. Vi har anført en række forskellige løsninger til dette problem. Start fejlfinding fra den første og arbejd dig ned i overensstemmelse hermed.

Løsning 1: Kontrol af ny tilføjet hardware

Som vi forklarede ovenfor, er denne fejl sandsynligvis forårsaget, hvis du enten har forkerte drivere eller har installeret defekt hardware på din computer. Den defekte hardware reagerer muligvis ikke eller handler i henhold til, hvordan operativsystemet ønsker det. Dette kan forårsage den blå skærm, hvis modulet holder op med at reagere eller handler på en farlig måde.

Hvis du har tilføjet ny hardware til din pc, skal du fjerne den og prøve at erstatte den med den ældre / anden. Hvis den blå skærm stadig forekommer, betyder det, at hardwaren fungerer fint, og der er sandsynligvis noget problem med de installerede drivere.

Løsning 2: Geninstallation af enhedsdrivere

Det meste af tiden har Windows problemer med at opdatere dine enhedsdrivere til den nyeste version. Producenter opdaterer konstant driverne, der svarer til deres fremstillede enhed; og nogle gange har Windows-opdateringen svært ved at følge med. Hvad du kan gøre er at navigere til producentens websted, downloade de nyeste drivere i henhold til din opbygning og opdatere hver af driverne manuelt. Bemærk, at du bliver nødt til at gøre dette for alle enheder, der er installeret på din computer.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter for at åbne enhedsadministratoren.
  2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du højreklikke på enheden og vælge “Opdater driver”.

  1. Vælg nu den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”. Naviger til den driver, du downloadede, og installer den i overensstemmelse hermed.

  1. Gør dette for alle drivere på din computer (skærm, I / O-drivere osv.). Genstart computeren efter hver opdatering for at sikre, at ændringerne implementeres.

Løsning 3: Deaktivering af antivirussoftware

Der er også nogle tilfælde, hvor antivirussoftwaren på din computer deaktiverer de nyeste drivere, der skal installeres på din computer. Eller det kan blokere nogle vigtige funktioner, der er nødvendige for, at forskellige enheder fungerer effektivt. Vi har angivet trin til deaktivering af antivirus ved at dække så mange produkter, som vi kan. Et bestemt antivirusprogram ESET var kendt for at forårsage problemer.

Når du har deaktiveret dit antivirusprogram, skal du genstarte din computer og se om dette har gjort nogen forskel. Hvis det ikke gjorde det, er du velkommen til at installere en ny version af Windows efter sikkerhedskopiering af alle dine data.

Bemærk: Hvis du får BSOD'er, efter at du har brugt tredjepartsapplikationer (såsom Driver Verifier), skal du vide, at disse applikationer nogle gange giver falske positive.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found