Skyrim 'Spell Research' Mod redesigner helt magisk gameplay

Hjem/Nyheder/Spil/ Skyrim 'Spell Research' Mod redesigner helt magisk gameplay

Skyrim 'Spell Research' Mod redesigner helt magisk gameplay

Af Farhan Ali 14. november 2018 1 minut læst

The Elder Scrolls V: Skyrim har et godt udformet og dybt magisk system, men en ny mod til Special Edition tager det til et helt nyt niveau. Modellen 'Spell Research' til Skyrim Special Edition introducerer et nyt og unikt anderledes magi-håndværkssystem, der forbedrer gameplayet for alkymister, tryllekunstnere og endda eventyrere.

Spell Research mod omformulerer alle trylleformularer til at være forskellige og forskellige fra de andre. Mod skaberen IronDusk33 siger det hver magi er et helt unikt kunstværk. ” I stedet for enkel og grundlæggende staveudgivelse skal spilleren påberåbe sig magi ved at opdage og studere arketyper, som er de elementer, der udgør hver trylleformular."Du kan tilbringe flere dage i spillet med at studere dine egne magi i et behageligt tårn,"læser modbeskrivelsen. ”Du kan opløse og analysere de mange ingredienser og potions, du har opbevaret. Eller du kan gå ud for at finde og studere gammel tekst, tomater og artefakter. ”

Efter en vellykket undersøgelse af arketyper kan spilleren derefter 'komponere' magi ved først at udvikle en 'magisk Specialer '."Stavekomposition er ikke en let opgave, og som standard vil det tage en masse prøve og kræfter at komponere din første magi."Modforfatteren bemærker, at der altid er en risiko for fiasko under stavekomposition.

For alkymisterne i Skyrim introducerer Spell Research 'Alembic' og 'Cauldron', som bruges til at opløse 'Ingredienser og artefakter' ind i 'Destillerede væsker'.Disse væsker kan analyseres for at yderligere stave forskning eller skabe 'Kraftfulde alkymiske ingredienser' via eksperimentering. Eventyr, der ikke er interesseret i magi eller alkymi, kan også gøre brug af artefakter og relikvier. De kan sælges for en god mængde valuta eller opdelt for at få mere viden om staveforskning.

Spell Research mod understøtter også en håndfuld andre magiske relaterede mods, såsom Requiem og Spell Crafting for Skyrim. Modet kan downloades på Nexus Mods og kan nemt installeres ved hjælp af en mod manager. Staveforskning tilføjer en masse nye funktioner, der kan virke overvældende, men modskaberen har delt en hurtig start, der gør de nye tilføjelser lettere at forstå.

Mærker Skyrim