Sådan gør du: Fjern et sim-kort fra iPhone 6 Plus

IPhone 6 Plus er bestemt ikke din gennemsnitlige smartphone - og dette er tilfældet på en lang række forskellige måder. Til at begynde med har iPhone 6 Plus nogle af de mest innovative og smartphone-teknologier, man kender (såsom fingeraftryksscanning), er betydeligt større end de fleste smartphones og er også på et helt andet niveau sammenlignet med andre smartphones på softwaresiden af ting. En anden kendsgerning, der adskiller iPhone 6 Plus fra de fleste smartphones, er det faktum, at i iPhone 6 Plus går SIM-kortet i et dedikeret SIM-kortstik placeret på højre side af enheden i stedet for under enhedens bagcover.

IPhone 6 Plus's SIM-kortstik indeholder en SIM-kortbakke, og for at placere et SIM-kort i eller tage et SIM-kort ud af en iPhone 6 Plus, skal denne bakke frigøres fra stikket. For at gøre det skal du bruge SIM-kortudstødningsværktøjet, der fulgte med iPhone. Følgende er de trin, du skal følge for at fjerne et SIM-kort fra en iPhone 6 Plus:

Indsæt værktøjet til udstødning af SIM-kort, der fulgte med iPhone, i det lille hul inde i SIM-kortstikket.

Tryk udstødningsværktøjet ind i hullet med en betydelig kraft for at skubbe SIM-kortbakken ud af stikket.

Fjern SIM-kortbakken fra iPhone.

Tag SIM-kortet ud af SIM-kortbakken. Når du har gjort det, du skulle gøre, skal du blot placere det SIM-kort, du vil indsætte i iPhone, på bakken og sørge for, at SIM-kortets retning i forhold til bakken er korrekt, og derefter placere bakken i bakken jack og fastgør den på plads.