Sådan fjernes eller afinstalleres Tencent QQPCMgr

Når du installerer uønsket software på din computer, ender du normalt med at forbande dine egne handlinger i lang tid. Mens vi installerer ønskelig tredjepartssoftware, ender vi ofte med at få installeret uønsket og usikker malware på vores computere. Du ved helt sikkert, hvad vi taler om, hvis du på en eller anden måde endte med at downloade TENCENT QQPCKMgr-software på din computer.

Det er en kinesisk rootkit-antivirussoftware, der kan snige sig ind på din computer og derefter blive der indtil længe. En rootkit-software er en type malware, der starter op, før dit operativsystem er startet helt, og det er derfor, de kan være svære at opdage; derfor finder du ikke denne kinesiske software på listen "Alle programmer" i kontrolpanelet. Så hvordan slippe af med det? Det er klart, at du ikke kan lade det sidde på din computer og risikere at forværre infektionen. Så leder du også efter måder at finde ud af problemet og har prøvet alle mulige vanskelige metoder, men til ingen nytte? Nå så er du endelig kommet til det sted, du skulle have været tidligere. Vi har en idiotsikker og en helt enkel måde at hjælpe dig med. Udfør følgende trin:

Bring startmenuen op ved at trykke på Windows-tasten og vælg “File Explorer”På Windows 10, eller tryk og hold nede Windows-nøgle + E

Der skal være et bibliotek inde i dit bootdrev (hvor Windows er installeret), hvor du finder installationsmappen til Tencent. Den skal have navnet "Tencent" og skal normalt være inde i "Program Files (x86)" - mappen på Windows-drevet eller Program Files uden x86. Hvis du ikke kan finde det manuelt, kan du skrive "Tencent" i dit bootdrevs søgefelt (findes øverst til højre i filudforskervinduet), og resultaterne skal føre dig til det.

Der vil være en afinstallationsfil til stede i mappen. Dobbeltklik for at køre det.

Instruktionerne er på kinesisk, men du ved, hvor du skal klikke ved at trykke på knappen, hvor du normalt finder “OK” på engelsk.

Ja, dette skulle gøre det. Det var denne enkle at slippe af med TENCENT QQPCMgr!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found