Sådan rettes Twitch TV fejl 0x10331196

Twitch TV er en af ​​de mest populære, hvis ikke den mest populære streamingplatforme i dag. Da millioner af brugere udnytter det dagligt, er der mange mennesker, der bruger Twitch både til at se andre spille og lade andre se dem spille. Men selvom platformen har fungeret godt i nogen tid, betyder det ikke, at den er perfekt. Fra kvalitets- og konsistensproblemer til fejlkoder, nogle brugere synes ikke at få det til at fungere korrekt.

Et af de problemer, der har plaget Twitch-brugere, i det mindste dem på Xbox, er fejlkode 0x10331196. Du kan logge på Twitch, du kan se spil helt fint, men når du begynder at sende, er det når problemet rammer. Du får en "Broadcast fail" -fejlmeddelelse med ovenstående fejlkode. Streaming af dit spil er umuligt, uanset hvilket spil du spiller.

Hvis du nu ser på dette problem online, ville en af ​​løsningerne være at genstarte din Xbox-konsol og derefter ændre alle indstillinger for voksne og indstille dem til "Tillad". Og når du er færdig med det, foreslår det, at du logger ud af alle aktive konti på din konsol undtagen den, du bruger. En anden metode antyder, at du sletter data fra Twitch-appen og måske endda geninstallerer dem. Selv nulstilling af din streamnøgle fungerer ikke.

Hvad forårsager fejlen 0x10331196 på Twitch TV?

Selvom der er mange brugere, der rapporterer, at både Microsoft og Xbox-teamet er opmærksomme på problemet, er det desværre uklart, hvad årsagen er. Der er intet mønster, der kan forklare, hvorfor det vises, og hverken Microsoft eller Xbox er kommet med en erklæring af nogen art for at forklare det.

Heldigvis er det slet ikke svært at rette det. Alt hvad du skal gøre er at rydde MAC-adressen og foretage en strømcyklus. Begge disse ting er meget nemme at gøre, som du kan se nedenfor, så lad os komme til det og løse din Twitch TV-fejl!

Nulstil din MAC-adresse og tænd / sluk for din konsol

MAC-adressen er noget, du måske finder folk, der antyder, at du ikke skal røre ved. I dette tilfælde er det dog nødvendigt, hvis du vil løse problemet. Og ærligt talt er det ikke svært - alt hvad du skal gøre er at følge nedenstående trin.

  1. Gå til din Xbox startskærm og rul til venstre for at åbne guiden. Vælg Gear ikon, gå til Alle indstillingerog vælg Netværk.
  2. Når du er der, skal du vælgeNetværks indstillinger,og såAvancerede indstillinger.Inden for denne menu finder duAlternativ MAC-adresse - vælg det.
  1. Klik påKlarfor at rydde MAC-adressen, og vælg derefterGenstart.Konsollen skal automatisk få en ny MAC-adresse og effektivt nulstille den.
  2. Når din konsol er genstartet, skal du udføre en strømcyklus.Slukdin Xbox,træk strømkablet udog vent et par minutter. Bagefter,Sæt strømkablet i igen og tænd konsollen igen.

Når du er færdig med alle ovenstående trin, skal Twitch-streaming fungere fint. For at kontrollere, start det spil, du vil spille, og prøv at streame det på Twitch. Så simpelt er det.