Fix: Der er opstået en godkendelsesfejl (Remote Desktop)

Personer, der bruger Remote Desktop Connection, kan blive udsat for en situation, hvor de oplever fejlen “Der er opstået en godkendelsesfejl”Når du prøver at oprette forbindelse til en anden ekstern pc. Microsoft har officielt anerkendt fejlmeddelelsen og endda frigivet et dokument med angivelse af roden og årsagerne til fejlen.

Denne fejlmeddelelse er ikke ny og har været der i Windows i nogen tid. Dette skyldes, at årsagerne til denne fejlmeddelelse kan spores lige fra ufuldstændige opdateringer til problemer i gruppepolitikken.

Hvad forårsager 'Der er opstået en godkendelsesfejl' under tilslutning til et eksternt skrivebord?

Som nævnt før kan årsagerne til denne fejl spores til et antal forskellige moduler. Årsagerne er, men ikke begrænset til:

 • Seneste opdateringer er hverken installeret i den tilsluttende computer eller målcomputeren. Misforholdet får fjernskrivebordet til at afbryde.
 • Der er nogle problemer i gruppepolitisk redaktør. Nogle nøgler til gruppepolitik skal muligvis ændres for at give adgang.
 • Der er en reel adgangskodefejl mens du opretter forbindelse til målcomputeren.

Før du går videre til løsningerne, skal du sikre dig, at du har en aktiv internetforbindelse og er logget ind som administrator.

Løsning 1: Installation af nyeste Windows-opdateringer på begge computere.

Før vi går videre til andre omfattende løsninger, er det sandsynligvis klogt at installere de nyeste Windows-opdateringer på begge computere. Når du forsøger at oprette ekstern forbindelse, er det nødvendigt, at begge computere har de samme sikkerhedsrettelser installeret for at undgå sikkerhedssårbarheder. Disse sikkerhedsrettelser installeres via Windows-opdateringer.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “opdatering”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i opdateringsindstillinger, skal du klikke på Søg efter opdateringer.
 3. Nu opretter Windows forbindelse til sin server, og efter download af de nødvendige filer installerer opdateringerne.
 1. Sørg for, at begge computere er opdateret. Genstart computeren, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Løsning 2: Foretag ændringer i Group Policy Editor

Windows Group Policy Editor indeholder vigtig information, der dikterer, hvordan computere skal interagere og udføre forskellige operationer. Det er en slags retningslinje, og det kan variere fra computer til computer afhængigt af præferencer. Der er nogle nøgler, som vi skal ændre, så der oprettes forbindelse til den anden computer uden problemer.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “gpedit.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i Group Policy Editor, skal du navigere til følgende nøgle:
Computerkonfiguration> Administrative skabeloner> System> Legitimationsdelegation> Kryptering Oracle Remediation
 1. Åbn nu nøglen Kryptering Oracle Sanering og ændre dens status til Aktiveret. Indstil også Beskyttelsesniveau til Sårbar.
 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte ved at trykke på OK. Kontroller nu, om fejlmeddelelsen er løst.

Hvis du ikke har Group Policy Editor på din computer, kan vi bruge registreringseditoren til at tilføje nøglen.

 1. Tryk på Windows + S, skriv "kommandoprompt" i dialogboksen, højreklik på applikationen og vælg Kør som administrator.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando:
REG ADD HKLM \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System \ CredSSP \ Parameters \ / v AllowEncryptionOracle / t REG_DWORD / d 2
 1. Efter at have udført kommandoen, skal du prøve at oprette forbindelse igen. Hvis dette ikke virker, skal du genstarte din computer og prøve igen.

Ud over ovenstående løsninger kan du også prøve:

 • Du kan nulstille adgangskoden fra domænecontrolleren (for virksomheder). Derefter fra Active Directory kan du vælge brugeren og åbne dens egenskaber. Derefter i fanen Konto, du kan fjern markeringen indstillingen Brugeren skal ændre adgangskoden ved næste login.
 • Hvis du ikke har adgang til fjerncomputeren, kan du fjern sikkerhedsopdateringen på computeren, så begge computere har den samme version.
 • Sørg for, at du ikke er det begrænset fra at oprette forbindelse til målcomputeren. Det samme gælder for målet, hvis det er begrænset fra at være forbundet med.
 • Tjek dit netværk Firewall.