Sådan installeres Xposed Framework på Android-telefoner

Xposed Frameworkgør tilpasning af din Android-telefon super let; før oprettelsen af Xposed Framework, tilpasning og tweaks var ikke let siden telefonen Brugerdefineret ROM skulle blinkes. Generelt tillader Xposed Framework ejeren af Storslået Androidat udføre tweaks og tilpasse widgets uden at ødelægge systemfilerne og APK'erne (Android Package Kit), hvilket gør det lettere at fjerne, deaktivere og foretage ændringer uden at blinke ROM'er, da de kører på hukommelsen.

Hvis ovenstående ikke giver mening, eller hvis du er ny til alt dette; lad os forklare det i enkle vendinger. Xposed Framework er en tilføjelse, der sidder oven på din motor (hvor motor = brugerdefineret rom, telefonen) og tilføj dets funktioner til motoren uden at ændre motorens mekanik. Men for at dette kan ske, skal motoren låses op, så Xposed kan sidde på den; hvor oplåsning er rodadgangen til din telefon.

Når telefonen er rodfæstet, og Xposed Framework installeret; Du kan derefter installere modulerne efter eget valg. Målet med denne vejledning er at vise, hvordan du installerer Xposed Framework på en root-Android-telefon og bruger dens moduler. Der er omkring 777 moduler, der kan gøre næsten alt; tjek dem her.

Inden du begynder, skal du sikre dig, at din Android-telefon er rodfæstet, og at Android-versionen er 4.0.03 eller nyere. Hvis det ikke er et kig på vores rodguider, og vælg den der passer bedst til din telefon.

Root Samsung | Root Nexus & Moto-serien | Framaroot (Kompatibel med de fleste telefoner)

Når den er rodfæstet, installerer vi Xposed Framework og ser derefter, hvordan man bruger den til at installere moduler.

Installation af Xposed Framework og moduler

Fremgangsmåde til Android version 4.0.1 til 5.0.1

Hvis du ikke ser denne side fra din telefon; se det nu, så du kan udføre trinene direkte og nemt. Gå til Indstillinger ->Sikkerhed ->Ukendte ressourcer og Aktiver det.

Klik derefter her fra din telefon for at downloade Xposed Module; Når den er downloadet, skal du klikke på APK for at installere den.

Fremgangsmåde til Android version 5.0.2 og nyere

Android-brugere på 5.0.2 eller nyere versioner kræver tilpasset gendannelse installeret. [google ved hjælp af din model #, det er forskelligt for hver telefon, så trinene kan ikke skrives - men du kan spørge os videre eQuestions.net/ask ]. Når du har installeret Custom Recovery, er det næste trin at identificere hvilken processorarkitektur din telefon er baseret på, den kan være [ARM, ARM64 eller X86] for at downloade relaterede Xposed Data.

En Google-søgning på din telefons navn + processorarkitektur fortæller.

Antydning: Hvis din telefon er baseret på Intels processorer, er dens x86, hvis du har et nyeste flagskib (øverst på linjen), så er det sandsynligvis ARM64, hvis ikke, så er det ARM.

Download nu denne zip-fil (ved hjælp af din Android-telefon) baseret på hvilken arkitektur din telefon er.

X86 | ARM | ARM64

Når ovenstående er downloadet, er næste trin at downloade Xposed Framework ved at klikke her. Start derefter din telefon til brugerdefineret gendannelse, dette gøres ved at holde den nede VOL OP + Tænd / sluk-knapELLERVOL NED+ Tænd / sluk-knap, ELLERVOL NED / OP + Tænd / sluk-knap + Hjemknappenafhængigt af din telefon, når du er startet i den brugerdefinerede gendannelse, skal du gøre følgende afhængigt af din tilpassede gendannelse.

Til Clockwork Mod Recovery: Installer zip fra SD-kort, gennemse derefter ZIP-filen (arkitektur), du downloadede, og vælg Blitz.

Til Team Win Recovery:Vælge Installere ->Vælg zip-fil og Stryg til Flash

Når du er færdig, skal du genstarte din telefon og installere APK. Det Xposed Framework vil være klar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found